Prima zaak

Prima zaak. Met kennis van zaken geholpen. En nog goed te bereiken ook. Kan ik iedereen aanbevelen.

Prima, bestelling gedaan en bij de vestiging in Rotterdam Zuid afgehaald. Was eigenlijk vergeten wat een fijne zaak het was. Vriendelijke medewerkers die me goed hebben geholpen.

Snelle levering erg prettige en �

Snelle levering erg prettige en behulpzame chauffeur. Perfect!

Goed verpakt, vriendelijke bezorging en kwaliteit hout

Site was voorzichtig in leveringsdatum, na telefonisch contact kon de order als nog worden uitgevoerd binnen de tijdsframe. Netjes op de dag van levering een telefoontje 10 minuten voor aankomst. + Goed verpakt, vriendelijke bezorging en kwaliteit hout. + Communicatie site, email en telefonisch helder en goed. - Enig nadeel is dat inkoop en loyalty twee verschillende registraties vereisen.

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening. Pascal pakt direct je vragen op en komt en vlot en correct op terug. Top!

Alles stond netjes klaar en wat een �

Alles stond netjes klaar en wat een ruime keuze in materiaal.

Bestelling gedaan via de website

Bestelling gedaan via de website, dit was op Vrijdag avond. Systeem gaf aan dat de order na 24 uur verwerkt zou worden. Volgende dag Zaterdag ochtend naar de afhaal in Breda gegaan om te kijken of ik de goederen mee kon krijgen omdat ik nu de nodige transport bij had.(Busje). Moet er wel bij zeggen dat het niet druk was, het was het weekend voor kerst namelijk, maar ze hebben me wel de goederen meegegeven ook al was het nog niet verwerkt.

Fijne en makkelijke manier om uw �

Fijne en makkelijke manier om uw bouwmaterialen in te kopen.

Bestelling+levering uitstekend

Bestelling+levering uitstekend

Beoordeling bestelling

Goede webshop. Makkelijk, overzichtelijk. Levering op tijd. Het wordt letterlijk voor de deur gezet en succes ermee. Dat is minder. Kwaliteit geleverd hout matig. Jammer.

Advies gevraagd en daarover netjes en �

Advies gevraagd en daarover netjes en snel teruggebeld

Goeden service

Goeden service

Goed geregeld!

Goed geregeld!

5m planks

Great product. Fair price. Fast and efficient delivery. Recommended.

Prima webshop

Prima webshop, prima afhandeling, prima 'nazorg'

De bestelling lag niet helemaal klaar �

De bestelling lag niet helemaal klaar deze kon nl gelijk uit het rek gepakt worden, doch als alles bij elkaar zou liggen was dat wel makkelijker dan nu heen en weer te moeten gaan om de bestelling te completeren, maar de service was uitstekend ondanks de verbouwing die daar op dat ogenblik aan de gang was.

korrekte levering

korrekte levering

Super service !!

Prima service, enorm flexibel,. Bedankt voor de supersnelle service Erik van den Biggelaar en Marius van Stokkom van de Pontmeijer vestiging in Breda. Wij wensen u allen hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 Gerard Janssen, tinyecohouse.nl

Bestelling douglas hout tbv schuurtje

De bestelling is netjes verlopen en de bezorging ook netjes. Vervelend is dat er bij de planken er een aantal bij zaten die zodanig beschadigd zijn dat ze lastig deels te gebruiken zijn.

Het was voor mij de eerste keer...

Het was voor mij de eerste keer en het was een beetje onduidelijk wat je moet doen als je voorbij de slagboom naar binnen rijdt. verder duurde het even voordat mijn bestelling gevonden was.

Prima in nakomen van afspraken.

Prima in nakomen van afspraken.

Bedankt.

Ik ben erg tevreden.

prima web-winkel en prima geholpen door �

prima web-winkel en prima geholpen door medewerkers in magazijn

Over het algemeen alles dik in orde!

Over het algemeen alles dik in orde! Goed behandeld de afgelopen tijd.

geen nadere opmerking

geen nadere opmerking, het was uitstekend

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.