Na misverstanden jullie zijde

Na misverstanden jullie zijde. Goed opgelost door personeel leiding Wormerveer, Bedankt voor de nazorg.

Goede service ook van de chauffeur �

Goede service ook van de chauffeur tevens kwalitatief uitstekende producten.

Prima bedrijf snelle levering.

Prima bedrijf snelle levering.

goede levering en kwaliteit

goede levering en kwaliteit

Alleen maar positief

Alleen maar positief. PontMeyer maakt werk van mijn werk!

Betonplex

Goeie service verlening

Hout voor garagezolder

Hout voor garagezolder

Prima service!

Prima service!

Prima service.

Prima service.

Vestiging Arnhem en de webshop.

Medewerkers van vestiging Arnhem zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Geen vraag te gek en overal een professioneel antwoord op. Online bestellen via de webshop is ook zeer goed bevallen. Goede terugkoppeling en goed op de hoogte gehouden van het afleveringstijdstip.

Alleen jammer dat de levering niet �

Alleen jammer dat de levering niet klopte. Maar de kwaliteit is goed en verdere afhandeling is goed verlopen.

prima geholpen

prima geholpen, iedereen erg behulpzaam

In de bestelling zat iets teveel �

In de bestelling zat iets teveel scheluw balkhout

Prima geholpen

Prima geholpen

Fijn geholpen aan de telefoon nadat ik �

Fijn geholpen aan de telefoon nadat ik een vraag had. Prima afspraken nagekomen. Levering netjes afgeleverd.

Super service ondanks dat er wat fout �

Super service ondanks dat er wat fout ging :D

was verschil tussen offerte klanten �

was verschil tussen offerte klanten service en de plaatselijke pontmeier

Leveringsproces bedroevend, materiaal prima

Het geleverde materiaal is prima, maar de levering was bedroevend en uitermate klantonvriendelijk.

Prima bedrijf

Bestelling snel geleverd. Goede kwaliteit. Persoonlijke aandacht.

Tegenvallend vond ik dat je aan de �

Tegenvallend vond ik dat je aan de balie 10 minuten staat te wachten eer 1 van de medewerkers, waarvan er 4 direct achter de balie achter een bureau zaten, in beweging kwam om je te woord te staan.

Bestelling in de regen laten staan!

Bij het leveren van de platen zijn ze ochtends vroeg in de regen voor de deur gezet. Er waren mensen aanwezig en er is niet aangebeld. Hierdoor hebben de platen lang in de regen gestaan. Verder waren er platen beschadigd. En vinden wij het heel erg raar dat de bestelling niet binnen wordt afgeleverd.

Super bedrijf

Super bedrijf

prima op tijd geleverd alles volgens �

prima op tijd geleverd alles volgens afspraak badankt voor de samemenwerking Groeten Harrie

Prima bedrijf

Prima bedrijf, alles volgens afspraak

Bekwaam, Voorradig, Vriendelijk, Behulpzaam.

Ik word altijd snel en vriendelijk te woord gestaan, ze staan bij ons altijd klaar om je ergens mee te helpen en geven eventueel tips, ik heb zover ik me kan herinneren nog nooit mis gegrepen bij ze. ik ben erg tevreden!

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.