Alles top geregeld??????

Alles top geregeld??????

Prima service en geleverd volgens �

Prima service en geleverd volgens afspraak

Niet goedkoop maar wel prima geregeld

Niet goedkoop maar wel prima geregeld

Grote bestelling online van �

Grote bestelling online van verschillende items. Per telefoon geholpen met de juiste informatie om de bestelling in orde te maken. Keurig geleverd en goede kwaliteit om mee te werken. Aanrader.

Behulpzaam en vriendelijk

Ik kwam spontaan langs bij Pontmeyer te Almere om te vragen of ik mijn bestelling al kon meenemen. Er werd gekeken in de computer en vervolgens kreeg een medewerker de opdracht om de spullen helpen in te laden. De mensen daar zijn vriendelijk en behulpzaam. Compliment, Henk

LITT AF ????????????????????

LITT AF ????????????????????

Bij het bestellen had ik vragen

Bij het bestellen had ik vragen. Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en kreeg goed antwoord op mijn vragen. Bezorging was prima. Ik werd op tijd gebeld en ook nog een hele vrolijke bezorger. Kortom perfect

Prima en snelle actie.

Prima en snelle actie. Flexibele chauffeur, die met bezorging nog even wat extra zijn best deed om het hout op de juiste plek te krijgen.

Prima service!

Bestellen en afhalen was zeer eenvoudig en snel.

Prima service!

Dit is mijn eerste ervaring met �

Dit is mijn eerste ervaring met Pontmeyer. 12 betonpoeren gekocht. Waarlijk een prima service. Het personeel hielp mee in te laden. Toch 35kg per stuk. Een dikke pluim!

Alles verlopen zoals je van een serieuze partij mag verwachten.

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop. Heldere communicatie.

Geen hout, geen geld, geen antwoord...

Ruim 3 weken geleden via de webshop hout besteld, 2 keer de melding gehad dat het op voorraad was. 2 x bleek het er toch niet te zijn. Klacht via de mail, nooit antwoord gekregen. Telefonisch netjes contact, het filiaal 40 minuten verder zou het wel op voorraad hebben, ja ja waar had ik dat eerder gehoord. Dat had ik ook al 2 keer op deze locatie te horen gekregen. Zou terug gebeld worden door de filiaalhouder ... niets.. Na 6 keer zelf bellen kreeg ik eindelijk na lang aandringen de toezegging dat het geld retour gestort zou worden. Dat zou deze week op de bank staan. Maandag maar weeeeeer bij het filiaal langs....

Goede service. Goed advies. Goede telefonische hulp en alles volgens afspraak keurig geleverd op het afgesproken tijdstip!

Gemakkelijk besteld en super snel geleverd

Als nieuwe klant gemakkelijk in te loggen en een bestelling te plaatsen Prima communicatie en super snel geleverd.

Uitstekende service

Uitstekende service

Bestelling volledig en correct op �

Bestelling volledig en correct op overeengekomen datum en tijf geleverd.

goede service en kwaliteit

Op internet besteld en betaald. Kreeg al snel een email dat het klaar lag. Vriendelijk geholpen. Helemaal ok.

100 punten

100 punten, afspraken worden nagekomen.

Het lag allemaal klaar om mee te nemen

Het lag allemaal klaar om mee te nemen, en we werden geholpen alles op de aanhanger te krijgen. Klein minpuntje: er ontbrak 1 balkje, werd er later snel bijgelegd.

Was een goede levering

Was een goede levering

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk, meedenkend, snel

Behulpzaam en zeer snelle levering!

Ik ben tevreden de bestelling

Ik ben tevreden de bestelling alleen kwam de bestelling een paar uur later

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.