Prima service!

Prima service!

Prima afhandeling, jammer van 1 beschadigde balk. Echter deze is tot tevredenheid omgeruild.

Alles prima en snelle levering.

Alles prima en snelle levering.

Op tijd en praktisch.

Duurde wat lang omdat de bestelling �

Duurde wat lang omdat de bestelling onvindbaar was.... Bleek na wat zoeken onder een andere plaat te liggen. Kan gebeuren.

Nette afhandeling

Nette afhandeling, duidelijk! Alleen stond het bestelde niet klaar op afhaaldatum, door hen was het verkeerd genoteerd. Gelukkig was het niet veel dus snel opgelost

Snelle en goede service

Snelle service, vriendelijk en zelfs gratis de breedte houten latten aanpassen

Goede terugkoppeling op bestelling �

Goede terugkoppeling op bestelling echter in mijn geval een email waarin vermeld dat 2 ht palen niet voorradig waren en er dus geen afspraak kon worden gemaakt. Dit is minder want als je iets besteld wil je het wel hebben op de aangegeven datum. Het is wel op de datum geleverd. Naast de palen had ik paalhouders besteld. Deze heb ik in de verkeerde maat besteld waardoor de palen niet passen. Het zou service zijn als hierover tevoren zou zijn gebeld of dat correct is. Ook dit is opgelost door deze te retourneren.

Snel, betrouwbaar

Snelle reactie. Adequaat en pro acrief gereageerd toen bleek dat levering niet in 1x kon gebeuren

goed telefonische hulp bij het �

goed telefonische hulp bij het controleren of de producten nog op voorraad waren. Producten zijn keurig geleverd op de gegeven datum en tijdstip.

Bezorging was in orde

Bezorging was in orde. Alleen de planken die waren besteld (Douglas ruw 4000*20) waren niet 20 cm breed. de breedte varieerde van 19 tot 19.8 cm. De kwaliteit van de planken was verder prima.

Besteld via internet en op kunnen halen �

Besteld via internet en op kunnen halen op de gevraagde dag

Netjes op tijd bezorgd

Netjes op tijd bezorgd, ik had al gemeld, dat er geen vrachtwagen bij mijn huis kon komen, daarom was ik blij verrast, dat er een heftruukje meekwam, dat scheelde veel werk! Ook prima producten, super tevreden!

Levering was prima

Levering was prima. Alleen toen ik nog wat wilde gaan halen was de winkel gesloten hetgeen niet op de website stond. (verbouwing). Ik vind ik het lastig dat er een ruim slot voor levering gegeven wordt. Wellicht in de avond bezorgen?

Helaas gingen er meerdere dingen mis �

Helaas gingen er meerdere dingen mis bij ontvangst van de bestelling. Bij levering onbraken er een aantal artikelen. Dit moest ik zelf constateren (chauffeur had alles gecheckt en had deze fouten niet zelf opgemerkt). Later werd ik gebeld dat ik de artikelen alsnog kon ophalen een filliaal, maar eenmaal aangekomen op deze lokatie bleken er nog steeds een tal artikelen te ontbreken. Ik zou een credit ontvangen en dat is ook nog steeds niet gebeurd. Ben verder wel heel vriendelijk geholpen op de lokatie in Zaandam.

Topservice

Topservice! Ik kon gratis een aanhanger lenen om mijn materiaal thuis te krijgen.

Vrij lange levertijd

Vrij lange levertijd, voor de rest prima geleverd.

Goed geholpen.

Goed geholpen.

Volgens afspraak afgehaald bij Pont Meyer Huizen

Volgens afspraak afgehaald bij vestiging in de buurt. Prima.

Teleurgesteld, had ik niet verwacht

Meerdere keren, nog meer spullen gehaald in Zwaag. Wil je daksingels terugbrengen, deze worden niet ingenomen omdat ze via een extern bedrijf zijn besteld. Niet vermeld bij de aankoop. Nog wat materiaal dakgoot nodig, niet in Zwaag naar ander filiaal. Op de vestiging Zwaag, wilde ik de zak tegellijm terugbrengen. Verkeerde zak, moest voegcement zijn. U kunt deze ook op het andere filiaal inleveren, meegenomen. Dakgoot en plaat hout gekocht. Staat deze niet in het systeem vermeld, u kunt deze alleen terugbrengen bij het filiaal in Zwaag. Hier wil ik het bij laten.

Uitstekend, afspraken nagekomen en materialen van goede kwaliteit. Vriendelijke chauffeur.

Bij de meeste producten staat een heel �

Bij de meeste producten staat een heel goede beschrijving wat voor en waarvoor dit het beste geschikt is. Voor mij als leek is dit geweldig. Ook de prijs u.v.M . Doehetzelfmarkten is vaak gunstiger. Bij het afhalen wodt ik bij pontm. Winschoten keurig geholpen. Grunn waist nait ?

Ging vlot en zonder problemen

Ging vlot en zonder problemen

Lekker op tijd spullen geleverd en �

Lekker op tijd spullen geleverd en vriendelijke schauffeur toppie

Duidelijke webwinkel

Duidelijke webwinkel. Goede communicatie via de telefoon en mail.en een nette en snelle afhandeling in de vestiging zelf.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.