Een bos bloemen besteld voor een vriendin elders in het land. Duidelijke website en de bloemen zijn keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Delivered on time, my granddaughter said the flowers were very pretty.
Supposed to be delivered on a Friday for the 1st anniversary of my father's death at 93 to my mother. Did not arrive until Monday. With a 7 euro delivery fee it should be on time or some sort of refund or credit. I am going to choose 'yes' for recommend because I have used you several times successfully and your bouquets a nice, but as stated above there should be compensation for badly delayed orders.
Mooi boeket voor een redelijke prijs, bezorgd op het beloofde tijdstip.
Besteld voor de verjaardag van mijn vrouw, op de dag van haar verjaardag (vrijdag) een bericht van DPD dat de bloemen pas maandag bezorgd gaat worden. Dit kan echt niet door de beugel. Ik zal hier nooit meer iets bestellen en ik hoop dat niemand dat meer doet en gewoon naar de concurrenten gaan . Moet 1 ster invullen, maar als het anders kon had Ik -5 sterren gegeven.
Helaas maakt euroflorist in NL gebruik van een courier die alleen in de avond bezorgd en ook niet in het weekend. Daarnaast als de courier het te laat vinden worden gewoon aangeven dat het pakket geweigerd is. Voor bloemen die je stuurt om mensen overdag een hart onder de riem te steken is dit niet handig. Je moet dus hiermee rekening houden als je deze service gebruikt. Spullen die geleverd worden zijn kwalitatief goed en hun klanten service werkt ook na behoren.
De site die ‘s duidelijk en goed betaalbaar en de service is top. Waar voor je geld. En de ontvanger van de bloemen tevreden en blij
Beste klant, Geweldig dat de bloemen u net zo hebben overtuigd als het bestelproces zelf. We zijn blij dat u tevreden bent en bedanken u voor uw beoordeling en uw bestelling. Hopelijk tot de volgende keer dat u bloemen wilt sturen! Met vriendelijke groet, Klantenserviceteam van Euroflorist
Bloemen waren prima. De teddybeer had ik iets groter verwacht maar was ook leuk. Alleen heb ik helaas een vaas erbij besteld en gekregen die lek was.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer dat u niet volledig tevreden bent met onze service en we willen uw klacht graag verder behandelen. Stuur ons een e-mail naar [email protected] om ons de kans te geven dit te doen. We hopen snel van u te horen. Met vriendelijke groet, Klantenserviceteam van Euroflorist
Vanwege de purperen kleuren en mooie rozen had ik gekozen voor boeket autumn evening oftewel winterpurple. Het bezorgde boeket is mooi maar lijkt in het geheel niet op het door mij gekozen en bestelde boeket. Jammer !
Beste klant, Bedankt voor uw bestelling en/of het delen van uw recensie. Het spijt ons zeer dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan met betrekking tot de geleverde bloemen en we bieden onze excuses aan voor de teleurstelling die u mogelijk heeft ondervonden. Zowel onze bloemist als wij betreuren het dat u niet tevreden was met de hoeveelheid bloemen en willen u erop wijzen dat de hoeveelheid bloemen die u online heeft gezien helaas niet kan worden gegarandeerd. De afbeeldingen op onze website zijn voorbeelden en aangezien de selectie van bloemen afhankelijk is van de beschikbaarheid van de bloemist, kunnen de geleverde bloemen afwijken van deze afbeeldingen. De totale waarde van de bloemen verandert uiteraard nooit. Omdat we het betreuren dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan, vragen we u vriendelijk om foto's van de geleverde bloemen te mailen naar [email protected], zodat we deze kwestie kunnen onderzoeken. U kunt erop vertrouwen dat we uw klacht zeer serieus nemen en zo snel mogelijk weer contact met u opnemen nadat we de zaak hebben beoordeeld. Bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Euroflorist Klantenserviceteam
Easy to order, delivered on time, flowers much enjoyed.
Ik had even de reacties moeten lezen, de bezorger stond laat in de avond voor de deur, met een gedeukte doos en geplette bloemen. Klein bosje i.p.v. grote bos en ze waren volledig verlept. Zonde van t geld en geen reactie van klantenservice. Nooit meer
Heel erg tevreden goed communication en aflevering ...
Het boeket was prima En op tijd bezorgd
Goedendag, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat het boeket u beviel en op tijd is bezorgd. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag opnieuw! Hartelijke groeten, Klantenservice Team Euroflorist
Mooi bloemen en goed servies
Netjes op tijd bezorgd
Prima boeket en Keurig afgeleverd.
Op tijd en netjes verzorgd
Te laat bezorgd, bloemen kapot en bevroren
Excellent
Fijn dat het op de dag van gebeuren bezorgd word.
Duidelijke webpagina, genoeg keuzes en snelle levering!
Goedendag, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat aan uw verwachtingen is voldaan. Euroflorist kijkt ernaar uit u in de toekomst te helpen met het versturen van meer bloemengroeten! Hartelijke groeten, Klantendienst Team Euroflorist
Zeer goede en snelle bezorging, mooie boeketten met kwaliteitsbloemen die lang blijven.
Hallo, Bedankt voor uw beoordeling, we zijn blij te horen dat uw ervaring met ons goed bevallen is. Hartelijke groeten, Klantendienst Team Euroflorist
Mijn bestelling werd echt snel geleverd, de bloemen waren vers, bonbons lekker.
Goedendag, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles prima en netjes geregeld was. We kijken ernaar uit u ook een volgende keer van dienst te mogen zijn! Hartelijke groeten, Klantendienst Team Euroflorist
The only online flower shop reaching any place in the world! Fast, good prices and never missing a delivery.
Good day, Thank you so much for your lovely review! We're glad to hear your order was delivered quickly and efficiently. Your feedback makes our work even more enjoyable! We hope to see you again soon! Sincerely, Euroflorist Customer Service Team
Uitstekende service, prachtig boeket!
Goedendag, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles weer prima en netjes geregeld was. We kijken ernaar uit u ook een volgende keer van dienst te mogen zijn! Hartelijke groeten, Klantendienst Team Euroflorist
250 Hullenbergweg
Amsterdam 1101 BV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.