One of the worst

Ordered flowers for mother's day to be delivered on 9th on the 5th, on Friday I get a DPD note that it is on the way. Today is Tuesday the 12th, and no delivery till today. I sent them an email for refund as they did not honour their delivery commitment. Got assigned a case number automatically and not response on that as well. Tried to call the number in contact us, got the message that no support agents are available. Seems like a total **** operation.

• Would you recommend us? No

Slecht Bedrijf nog geen ster waard

gisteravond pakket bloemen gekregen van mijn zoon bezorgd door Euroflorist. Wat een waardeloos bedrijf. Wat een trieste verhaal. Ik had blij moeten zijn maar ben diep diep teleurgesteld door dit bedrijf!! Het zou een mooi pakket bloemen moeten zijn waarvoor mijn zoon die niet kon komen als verrassing moeten zijn voor moederdag. ze zijn al verwelkt en bruin en verdort in de doos verpakt. uitgedroogd en de grote verpakte rozen gecombineerd met andere bloemen hingen slap en verdroogd in de folie ik heb ze meteen in de groene containerbak gedaan. Hoe durven ze zo'n grote bos te versturen als Euroflorist en mijn zoon heeft er wel dikke €40 voor betaald.! Waardeloos bedrijf!! ik raad EUROFLORIST NIEMAND AAN KOOP HIER NIKS!

Slecht!

Bloemen zijn niet op zaterdag geleverd voor moederdag. Sterker nog....ze staan al 3 dagen in een depot van DPD. Ze zijn telefonisch bereikbaar en ze reageren ook niet op mail. Gelukkig heb ik de betaalwijze van Klarna gekozen. Ik ga dit natuurlijk nooit betalen. Wat een vage slechte winkel is dit zeg....

No problems at all would use again

Very good all went well

Hoe dan?

Op Moederdag zelf een berichtje ontvangen dat de bloemen niet geleverd kunnen worden - te druk. Neem dan niets aan, maar nog beter - verwacht drukte en ben beter voorbereid. geen Euroflorist meer, terug naar Fleurop. Daar heb ik nooit geen problemen mee gehad.

• Would you recommend us? No

Slecht

Bestel je bloemen voor moederdag. Krijg je de dag van moederdag een bericht dat de bestelling toch niet geleverd kan worden. Lekker dan, slecht slecht en nog eens slecht.

Mooi

Gewoon zoals altijd, goed verzorgd

super

mijn vriendin was jarig en had bloemen bestek het was een prachtig mooi boeket en heel vers

Alweer te laat

Mijn bestelling alweer te laat,Heb een mail gestuurd en kreeg dit als antwoord. Als ze het niet oplossen nooit meer ,en zal ik blijven sechte reviews schrijven op elke platform. Ik zou genoegen moeten nemen met een bon van 5 € voor de volgende bestelling.die heel waarscijnlijk ook te laat zal zijn. Ze spelen het slim, lever te laat geef een kleine compensatie ,wie weet hebben we een niewe bestelling binnen Goedemorgen Na.... Alvast bedankt voor u snelle reply Het gaat gewoon om het niet nakomen van de beloftes wat op jullie website staat, zoals dat je zelf ook vermeld kan een bestelling 1 a 2 dagen later geleverd worden, daar heb ik geen problemen mee. Ik heb specifiek mijn bestelling op voorhand gedaan zodat deze vrijdag zou geleverd worden en als er nog een oppondhoudt zou zijn van twee dagen dan was het nog altijd op tijd. Mijn bestelling gaat nooit op tijd geleverd worden. Het gaat mij hier niet om het geld maar om het nakomen wat schriftelijk is bevestigd op jullie website en in je mail. Ik wil graag dat mijn bestelling vandaag of morgen geleverd worden. Groetjes

Mooi boeket, redelijk snel geleverd

Het boeket was van goede kwaliteit, de bezorging was ook redelijk snel. Als de optie was voor 16.00 besteld volgende dag bezorgd dan zou ik een 5 sterren geven levering was nu 2 dagen na de bestelling.

mooi boeket geleverd

Het boeket was prachtig en op tijd geleverd. Qua IT zijn ze vreselijk. wacht nu al twee jaar op een nieuw pasword

liever bij een ander bloemist bestellen die het wel waarmaakt

de bloemen die ik besteld heb heb ik niet ontvangen paar zielige rozen en uitgedroogde takken groen!! plus vrijdag 1 mei besteld aangegeven 2 mei te leveren omdat deze vinkje van toepassing was. pas ontvangen dinsdag 5 mei klanten service benaderd komt met ene triest verhaal en 5 euro korting op volgende bestelling waardeloze bloemist

Perfect op tijd en bouquet was erg mooi!

Alles perfect gegaan. En mooie bouquet!!

Wat een walgelijk bedrijf

Normaal gesproken bestel ik bij Fleurop.. maar ik dacht- een keer ergens anders. Volgens een medewerker had ik (bewust) voor een koerier gekozen ipv een lokale bloemist(hoezo is die optie er sowieso) Lang verhaal kort; ik heb 29 april besteld en ik wacht er nog op. Volgens de koerierdienst komen ze maandag 4 mei aan. Maar ieder weldenkend mens, snapt toch wel, dat als je bloemen besteld en ze pas na 5 dagen krijgt, dat het dan z’n doel heeft gemist. Dat het dan te laat is? En dat ik niet nog een boeket bij jullie ga bestellen na deze ervaring en dat er GEEN oplossing is gekomen. Sterker nog, je verwijst me naar kleine lettertjes en zegt eigenlijk dat het mijn eigen schuld is! Een korting van 5 euro op een volgende bestelling: haha! Ik belde Fleurop en binnen een half uur bezorgden ze mij een prachtig boeket.

Redelijk

Ik heb 2x een bestelling gedaan, bij een ging alles prima bij de tweede kreeg ik geen mail of dat de bloem. Waren bezorgd.

Ik ben super tevreden

Ik heb bloemen besteld voor mijn vriendin en alles ging prima

Goede ervaring, bestel zo weer, wel bij de keuze plaatselijke bloemist.

Pretty good

Beautiful flowers that were on time

Schitterend

Mooi boeket in overeenstemming met de foto op de website.

Top !!!!

Makkelijk snel en goed

Very smooth operation

Good service

Bagger

Bloemen voor een verjaardag besteld op 13/4 die 14/4 bezorgd zouden worden. Ze werden pas bezorgd om 20:00u op 15/4. Toen ik daarover een klacht mailde zeiden ze dat ik gekozen had voor bezorging via DPD terwijl ik bij het bestellen geen enkele andere keuze had dan DPD. Ze gaven de DPD de schuld van de vertraging. Toen ik terugmailde dat ik een verkoopovereenkomst had met Euroflorist en niet met de vervoerder die zijn inschakelen kreeg ik geen antwoord meer van ze. Alles wat ik kreeg was een survey over hoe ik de service had ervaren en nu een paar dagen later weer een mail met de vraag of ik een review wil schrijven op Thuiswinkel. Nou graag, wat een ballentent daar. Bestel je bloemen alsjeblieft ergens anders als je waar voor je geld wil hebben. Na 3 dagen zag de afgeleverde bos bloemen er trouwens niet meer uit en konden ze weggegooid worden.

TE LAAT BEZORGD

SLECHTE ERVARING Op 15 april 2026 heb ik via Euroflorist bloemen besteld met een expliciete leverdatum van 17 april 2026. Deze datum is niet gehaald: de bloemen werden pas op 20 april om 12:34 geleverd. Omdat de bestelling niet op tijd aankwam, was ik genoodzaakt op 18 april zelf een vervangend boeket te kopen (€24,90) om het moment niet volledig te laten mislukken. Ik heb deze extra kosten, inclusief betaalbewijs, netjes ingediend en alleen vergoeding gevraagd voor dit bedrag. Dit verzoek is afgewezen met de standaardreactie dat de levering “binnen 1–2 werkdagen” zou zijn gebeurd, terwijl dit niet klopt en er een specifieke leverdatum was afgesproken die niet is nagekomen. Feit blijft: levering te laat, extra kosten gemaakt, en geen oplossing of compensatie geboden. Een 5 euro code geboden voor de volgende bestelling, denken jullie echt dat ik weer ga bestellen. Mijn ervaring: onbetrouwbaar als timing belangrijk is en weinig bereidheid om problemen netjes op te lossen. NOOIT MEER

Late bezorging en kapotte bloemen

14 april een bestelling geplaatst waarbij ik had aangegeven de bestelling op 17 april te willen ontvangen. Ik had de bloemen op de late middag van 18 april nodig, en omdat ik op de website las dat het soms een dagje langer kan duren liet ik ze dus een dagje eerder bezorgen. Op 17 april werd er niet bezorgd. Nou, geen probleem dacht ik, DPD bezorgt ook op zaterdagen. Echter, zaterdag ook geen bezorging. Nu maandag 20 april net het boeket ontvangen. Veel te laat. Alle bloemen hangen, ze zijn plat omdat ze dagenlang in een doos hebben gelegen, een aantal blaadjes is al bruin aan het worden, sommige bloemblaadjes zijn verfrommeld, en sommige steeltjes zijn zelfs stuk. Ik wou dat ik wat anders kon zeggen, maar het is echt een verschrikkelijk boeket. Ik zou fotos toevoegen als dat kon. En daar heb ik dan €35 voor betaald. Op zaterdag nog contact gehad met de klantenservice dat ik graag gecompenseerd wil worden gezien mijn boeket al te laat was. Bericht terug gekregen dat "onze bloemen in knop worden verstuurd om maximale versheid bij aankomst te garanderen". Dit boeket kan ik veel dingen noemen, maar vers is het niet. Wanneer je bestelt betaal je niet voor een boeket dat 3 dagen droog in een depot heeft gelegen. Ik vond de klantenservice erg ontoereikend. Voor een boeket dat 3 dagen te laat bezorgd wordt zou er op zijn minst een vergoeding of nieuwe levering vanaf moeten kunnen, maar kennelijk is dat al teveel gevraagd. Ik raad daarom aan om hier NIET te bestellen.

Excellent

Hard to believe ordering in UK one day resulted in delivery in Netherlands the next day- and so prompt. Excellent service. Thank you

250 Hullenbergweg

Amsterdam 1101 BV