goede site

goede site, overzichtelijk en goede communicatie en goed afgeleverd

On time as promised !

On time as promised !

Het is echt een hele vriendelijke man

Het is echt een hele vriendelijke man. Neemt de tijd voor een praatje en goede tips om de bloemen zo lang mogelijk mooi te houden

Top service.

Top service.

Hele mooie bos bloemen

Hele mooie bos bloemen

Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden�

Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de bestelling.

ik vind dat ik mijn bloemen mog altijd niet heb al een week niet

ik vind dat ik mijn bloemen mog altijd niet ontvangen heb morgen donderdag 16 maart is het al 1 week geleden dat ik ze besteld heb ik zet hier zeker een advocaat op en heb het op facebook gezet openbaar kreeg 1000 reacties erop het is zo bestel nooit meer bij jullie

Prachtige bloemen in tegenstelling tot�

Prachtige bloemen in tegenstelling tot andere aanbieders! Ze zagen er vol, kleurrijk en goed uit. Dezelfde ochtend besteld en de bloemen waren bezorgd rond 13:00. Dank jullie wel!

Een bestelling wordt keurig bezorgd in het buitenland

Bestelling keurig uitgevoerd en het bouquet zag er heel goed uit

Beautiful flowers and quick delivery

Beautiful flowers and quick delivery

Snelle levering, mooie bloemen. Alleen iets anders dan op de afbeelding van de site. Maar supertevreden met de service, dankjewel (:

Een schitterend boeket laten bezorgen�

Een schitterend boeket laten bezorgen in polen. erg vriendelijke en goede service en contact gehad met de bloemist. Ik ben zeer tevreden en zal het iedereen aanraden.

excellent service

excellent service

Binnen een paar uur afgeleverd

Binnen een paar uur afgeleverd ! En zag er heel goed uit .

Great service and flowers!

Great service and flowers!

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden

ik zou mijn bloemen maandag ontvangen�

ik zou mijn bloemen maandag ontvangen weeral niks Ik vind dit de slechte wat ik ooit meegemaakt heb langs internet Dit word wereldwijd vermeld,op internet wat jullie zijn oplichters dank u

On-time and satisfying service.

On-time and satisfying service. Sent flowers to a friend in Amsterdam for the next day.

Easy and perfect delivery

Easy and perfect delivery

ik heb een goede ervaring met jullie

ik heb een goede ervaring met jullie, alleen heb ik dit al een keer ingevuld, zonder mijn naam graag

Bloemen naar Zweden

Ik kwam er niet uit maar met telefonische hulp ging het direct goed. Alleen veel geld voor een extreem klein bosje bloemen, maar ze waren blij mee

Niet tevreden.

Een klein boeket gekregen,niet vergelijkend met wat er op de site staat. Desbetreffende bezorgende bloemist gemaild. Deze geeft aan dat ze niet altijd kan voldoen aan de bossen aangegeven op de site. Dat de bloemen duurder zijn en haar bezorgdienst meer rekend. Dit alles kan voor een teleurstellend resultaat zorgen.... ?? Serieus! Er werd mij gevraagd contact op te nemen met Euroflorist. Maar die reageerd gewoonweg niet

Genoeg keuze

Genoeg keuze. Bloemen werden op tijd bezorgd, goede informatie voorziening

Veel keuze mooie kaarten en kado�s en �

Veel keuze mooie kaarten en kado�s en prachtige bloemen . Geweldig bedrijf. Ik zou het iedereen aanraden. De volgende keer bestel ik weer bij hun. Hele goede ervaring Bedankt

On time plus quality flowers!

My friend was delighted to receive the bouquet of fresh tulips which over the next two days blossomed wonderfully in a vase!..

250 Hullenbergweg

Amsterdam 1101 BV