Wat een rotzooi, we hadden beter EERST trustpilot gelezen
Euroflorist BE, wie ? Het verhaal start met de aankoop van 2 boeketten voor de (schoon) ouders met leeftijden van 92 jaar en 90 jaar n.a.v. de huwelijksverjaardag. Ze verblijven op afzonderlijke kamers in een rusthuis. Het boeket van vader komt op de juiste dag. Moeder krijgt haar boeket drie dagen te laat omdat er: "...niemand thuis was...". In een rusthuis is er echter altijd iemand thuis. Met een datumsticker van 3 dagen eerder komen de rozen uit de verpakking. Bloemen hebben echter de eigenschap vers geleverd te moeten worden. In dit geval verlebberde bloemen die eigenlijk alleen richting vuilbak konden. Het personeel van het rusthuis tracht enigzins te redden wat er te redden valt. Mits halvering van de stelen staan de rozen nog 3 dagen en mogen ze dan onherroepelijk naar de composthoop. Zeer storend is de onbereikbaarheid van het bedrijf. Telefoon wordt niet opgenomen en de tijd tussen de automatische ontvangstmelding en enige reactie is abnormaal lang. Bloemen die na een feest toekomen zijn altijd te laat. Bovendien zitten bejaarden van deze leeftijd te wachten op het beloofde. Maar daar komt er beweging in het dossier want, we mogen moeder een "verontschuldigingsboeket" aankondigen. Bij de aankondiging blijft het echter want we zijn nu 2 dagen na de aangekondigde levering. Dit lijkt dus in plaats van een verontschuldiging een welgemeende: "f*** you". Wie de komende drie maanden mijn kortingscode ( 13KL823R ) graag wil gebruiken? Voel u vrij want ik kan een aankondiging maken dat ik deze code bij Euroflorist niet nodig zal hebben. Bedankt en tot nooit meer.