Een zeer snelle bezorging.

Een zeer snelle bezorging. Bloemen in een zeer goede staat Overburen waren zeer blij met het Boeket.

Snel gevonden wat ik zocht

Snel gevonden wat ik zocht, ook vlot en op aangegeven tijd bezorgd&

Prachtig boeket, anderhalve week te laat.

Op 23-9 via internet een boeket besteld dat op dezelfde dag kon worden bezorgd Bloemen bleken niet op voorraad, dat kan natuurlijk gebeuren. Een mail hierover ontvangen, in reactie gevraagd het boeket dan te bezorgen zodra ze er weer zijn. Op 3-10 (!) een mail dat het boeket vanwege miscommunicatie helemaal niet bezorgd is. Erg jammer. Voor mij een reden om volgende keer een andere aanbieder te kiezen. Overigens is het boeket in overleg alsnog bezorgd en het was wel een heel mooi boeket.

Goede service, totaal afwijkend boeket

Goede service en snel geleverd. Helaas kwam het geleverde boeket in geen enkel opzicht overeen met het gekozen boeket. Na terugkoppeling met de klantenservice krijg ik het geld terug.

Levert ondermaats kwaliteitsboeket�

Levert ondermaats kwaliteitsboeket met veel chrysanten voor de gerekende prijs. Heeft logistiek proces niet op orde. Laat bloemen achter zonder kaartje in de brievenbus te doen. Neemt geen contact op. levert boeket droog aan. Belt niet terug na klacht.

Ordered flowers and a gift to be�

Ordered flowers and a gift to be delivered on my mother's birthday who is visiting family in Holland, and they did not arrive. Can't get through to contact about my order, no option for live chat online like it suggests. And what good is it delivering after her birthday as she now knows about it so it's not longer a suprise gift. Edit 18/10/23: I've had no reply other than the response to this review. No reply to my email but sent me an email asking me to review their service.

• Would you recommend us? No

Waaaardeloos..de bloemen waren volledig�

Waaaardeloos..de bloemen waren volledig verdroogd..en zelfs op mn mail werd niet gereageerd..boektje van 36euro!!!..zonde geld...noooit meer doen..ook nam men niet de moeite om aan te bellen..zo voor de deur neer gepleurd!!!..word er nog boos om!!..36 EURO !!!!2

Bestelling wordt niet geleverd... en dat kan Euroflorist niets schelen.

Op 18/9 bloemen en Belgische chocolade besteld en � 59.43 afgerekend. De bestelling is nooit geleverd. Op 20/9 en 2/10 per mail om opheldering gevraagd, meermaals gebeld, maar Euroflorist neemt de telefoon niet op geeft niet thuis. Trap er niet in ! Na publicatie op deze site krijg ik een mailtje dat het betaalde bedrag wordt teruggestort. Geen excuses of verklaring waarom ze niet op klachten reageren. Dat hierdoor mensen zijn gedupeerd maakt Euroflorist kennelijk niets uit. M.a.w hier is je geld terug en hou je mond. Nooit meer zaken met Euroflorist!

Mijn bestelde boeket is NIET bezorgd op�

Mijn bestelde boeket is NIET bezorgd op zaterdag 30-9 Nog steeds niet opgelost . Bloemist zegt te hebben bezorgd, maar schijnbaar op verkeerd adres. Mijn kennis heeft niets ontvangen

Prachtige bloemen

De bestelling is precies gegaan zoals het aangegeven was op de website. De bloemen waren prachtig en het was een mooie verassing voor mijn moeder. Ik ben erg blij met de service. Dank u wel!

Boeket werd op de verkeerde dag�

Boeket werd op de verkeerde dag afgeleverd.

Wat je besteld van het plaatje komt�

Wat je besteld van het plaatje komt overeen met wat je krijgt.

Aanfluiting

Aanfluiting. Bloemen dagen later bezorgd dan de bedoeling was, klantenservice alleen maar per mail te benaderen. Na 10(!!) dagen pas een reactie met �ik zie dat de bloemen inmiddels bezorgd zijn�.

Mooi en goed verzorgd top geleverd.

Mooi en goed verzorgd top geleverd.

Amazing flowers

Used them many times and always delivers beautiful flowers. Easy to use website with a fast service.

Goede tegemoetkoming na slechte bezorging en verlepte bloemen

Ik had onlangs een boeket besteld. Het boeket werd niet door de bezorger aan de deur afgegeven maar in de lift gezet. De ontvanger haalde de bloemen uit de lift maar het bleek meer in de hoek gesmeten. De stelen van het boeket waren droog. Kennelijk had het boeket de hele dag niet in het water gestaan. De helft van het boeket hing en ook niet meer opgekomen. Na melding heeft Euroflorist contact gezocht en een goede tegemoetkoming aangeboden. Ik ben tevreden met de afhandeling.

Altijd op tijd mooie boeketten

Altijd op tijd mooie boeketten

was potijd ingeleveerd??

was potijd ingeleveerd??

I had ordered plants for anniversary

I had ordered plants for anniversary. They got delivered to wrong address took us almost 3 days to find them and support still did not answer back. Horrible experience specially on anniversary day.

• Would you recommend us? No

De bezorging was goed zou wel willen maar ik heb ze al weg gedaan heb er eigenlijk niet aan gedacht maar volgende keer beter in iedergeval bedankt �

De bezorging was goed alleen de bloemen waren mooi toen ze binnen kwam en na twee dagen werden ze slechte dat is jammer wandt je gaat er toch vanuit dat ze wel een week moeten halen maar nee nogmaals jammer

dezelfde dag bezorgd

dezelfde dag bezorgd? vergeet het! chatten... geen antwoord! e-mail.... geen antwoord! bellen... in de wachtrij , dan hangen ze op en dan een bandje met mededeling dat er geen medewerkers beschikbaar zijn. geen aanrader

Echt mooie bloemen! ????

Dit is voor mij ECHT??de meest goede webshop om bloemen te laten bezorgen. Ik heb er een hele mooie reactie op gehad Als het zo blijft,word/ben ik vanaf nu een vaste klant??Super ????

Prachtig boeket

Prachtig boeket. Keurig bij de buren afgeleverd. Kaartje in de bus

Het boeket was prachtig en boven�

Het boeket was prachtig en boven verwachting . Echt bijzonder mooi van kleur en het was een heel groot boeket met lange stelen . Ik heb alleen een opmerking : het boeket was buiten neergezet in de voortuin . Het stond wel in het water , maar kwam in de zon te staan . Het werd vorige week dinsdag best heet. . Toevallig kwam mijn dochter tussen de middag even naar huis om iets op te halen en toen kon ze het gelukkig binnen zetten. Is er een reden dat jullie het boeket bijv. niet bij de buren afgeven ? Kost dat teveel tijd ? Het is nu gelukkig goed opgelost , maar wat zou het jammer geweest zijn als het boeket daar tot na 6 uur gestaan had . Maar vanwege het prachtige boeket zou ik de volgende keer wel weer zo�n mooi boeket bestellen .

250 Hullenbergweg

Amsterdam 1101 BV