Teleurstellend
Woensdagnacht om 03:13 online een bloemetje voor de buurvrouw besteld. Wij kwamen terug van vakantie en ze heeft de zorgen van onze kat op zich genomen. Staat er heel mooi, vandaag nog bezorgd. 2x met euroflorist gebeld en er wordt gewoon kei hard tegen je gelogen. Het was druk en de bezorger zou onderweg zijn en kon elk moment aankomen dit zou nog voor 18:00 zijn. Om 19:48 krijg ik een smsje, bloemen zijn onderweg voor levering. Maar niks was minder waar. Bloemist zelf gebeld order was aangenomen maar daar was het ook bij gebleven. Roze bloemen had ze op dat moment niet meer. Maar er kwamen om 16:00 nieuwe bloemen binnen. Waarna is afgesproken dat ik een belletje zou krijgen als bloemen (donderdag) geleverd zouden worden. Je raadt het natuurlijk al, geen belletje gehad. Om 19:00 zelf weer contact gezocht met de bloemist, het zou hooguit nog een uurtje duren. Al werden dat 2 uurtjes want om 21:10 stopt ineens een busje, fijn een dag te laat. Adverteer dan ook niet met zelfde dag bezorging en lieg al helemaal niet dat de chauffeur een dag eerder al onderweg was. Ik vind dit zeer slecht! Uiteindelijk komt het boeket, maar zwaar teleurgesteld in hoe hij Uiteindelijk was. Ik had een large boeket (groot hart) besteld, zitten er wel geteld 3 roosjes in. (Verder opgevuld met wat goedkope bloemen ertussen). Op de foto online zitten meer dan 3 roosjes in het boeket, waarbij je jezelf meteen afvraagt, welk boeket staat op de foto, normaal of zijn dat al alle large boeketten. Kaartje betaald, zit er een simpel kaartje met naam van bloemist aan, betaal ik daar � 2,99 voor!? Ik zal mijn een volgende keer bedenken om via euroflorist een bloemetje te bestellen.