zie boven

duidelijke site om bestelling te plaatsen zonder weer een account te moeten aanmaken prachtig bloemen op zelfde dag nog afgeleverd. vriendelijke bevestigingsmails heel prettig bedrijf

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Goede prijs kwaliteit en houden zich�

Goede prijs kwaliteit en houden zich aan de afspraken

1 ste keer nooit niemeer

Boeket gisteren besteld en boeket gekregen das absoluut niet trekt op hetgene wat ik besteld heb � 4 tulpen en 2 chrysanten de rest allemaal groen blad � ?????? Absoluut niet tevreden eerste keer besteld bij deze site en zal ook daarbij blijven

Birth gift and flowers

My friend was so pleased with the flowers and gift. They were a lovely surprise.

Perfecte service

Perfecte service! Aardige meneer. Ik was heel blij met een heel mooi bloemen.

Mijn jarige collega kreeg met een�

Mijn jarige collega kreeg met een glimlach haar bos bloemen aangeboden bij de deur, top!

The photos of flowers are very much�

The photos of flowers are very much showing what the recipient receives which is a big plus point. The website is easy to follow and the delivery is punctual.

Bijna alles goed gegaan ,levering�

Bijna alles goed gegaan ,levering klopte niet met de tijd , en als het soort van afgeleverd is, volgens bericht ,dat het aangekomen is ,is dat niet zo, is later. Maat mooie bloemen...

Correcte bezorging, bloemen vielen erg tegen

De bezorging verliep vlot, alleen was het boeket niet zo mooi als op de foto toen ik hem bestelde en voor dat geld vind ik dat erg jammer

Het is nooit verstuurt

Het is nooit verstuurt

So so easy to order overseas

So so easy to order overseas . Delivered as promised flower�s lovely.

Alles snel en volgens afspraak!

Alles snel en volgens afspraak!

Perfekt verzorgt en prompt

Perfekt verzorgt en prompt

Niets kopen hier

Nu 2 keer besteld in totaal 3 bossen bloemen en geen 1 die leek op wat ik bestelde. Totaal niet. Nooit meer!!

Komt afspraken na

Komt afspraken na. Goede kwaliteit bloemen.

De bloemen waren van goede kwaliteit, waar voor het geld

De bloemen waren van goede kwaliteit. Kreeg keurig bericht wanneer de bloemen waren bezorgd

punctueel en gemakkelijk

punctueel gemakkelijk

Snel en goed bezorgd�

Ik had mooie bos bloemen nodig en dat was ook bij jullie goed en snel bezorgd. En er is genoeg keuze.

Goede bezorging van kwalitatief goede�

Goede bezorging van kwalitatief goede bos bloemen. Had ook aangegeven of ze voor 13:00 konden bezorgen, en dat hebben ze ook gedaan. Bedankt voor de goede service.

Alles volgens afspraak.

Alles volgens afspraak.

Snelle bezorging en een hele mooie bos�

Snelle bezorging en een hele mooie bos bloemen.

Ik vindt de sevice ontzettend goed.

Ik vindt de sevice ontzettend goed. Heb voor de eerste keer bloemen besteld en laten bezorgen. Er was een probleem met de levering. Heb contact gehad met jullie bedrijf via de chat. Top geregeld, ik zou iedereen uw bedrijf aanbevelen. Met vriendelijke groeten, Gretha M�ller Orsel

Ik heb dubbel betaald

Ik heb dubbel betaald, terwijl mijn bestelling maar 1 keer is geleverd. Ik heb hierover gebeld, maar ook dit werd niet naar tevredenheid opgelost. Dus echt zwaar ontevreden.

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.