Zaterdag bloemen besteld

Zaterdag bloemen besteld. Niet bezorgd. Geen reactie op mails klantenservice. Telefoon doet het niet Chatten kan niet Dit stinkt vreselijk En nu is het woensdag en eindelijk is er iemand wakker geworden. Er wordt dan toch nog een boeket bezorgd (hoop ik) Het antwoord hieronder slaat nergens op Dit was eens maar NOOIT meer Schaam me voor de mensen die het boeket moesten krijgen.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Goed bedrijf

Goed bedrijf, bedankt voor de goede service.

De mooie orchidee werd te vroeg bezorgd�

De mooie orchidee werd te vroeg bezorgd op 14 november, terwijl ik de datum 28 november had gevraagd. Ik heb gekeken bij mijn bestellingen en ik had het inderdaad voor de 28 ste besteld. Gelukkig is mijn bijna 101 jaar oude tante er blij mee, maar ik vind het jammer. Lucie Kramer

De bloemen zijn 4 dagen eerder geleverd, klacht ingediend maar je krijgt geen reactie

De bloemen zijn veel e

Geen bloemen ontvangen

Geen bloemen ontvangen. Hadden zaterdag moeten komen. Na nog een keer bellen, maandag opnieuw. Weer niet. Volgens de site was ik niet thuis. Boeket wordt niet bij de buren of voor de deur achtergelaten. Ik geloof niet dat ze ooit zijn geweest. Vandaag wordt niet meer opgenomen. Met welke bloemisten werken ze samen? Staat ook niet op de site. Het was een kadootje voor mij. Ik zou nooit met deze toko in zee gaan. Doe mij maar Fleurop, dan weet je tenminste wat je krijgt ipv een Online bedrijf.

Het boeket met bonbons dat bezorgd is�

Het boeket met bonbons dat bezorgd is was prachtig en je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang en bezorging. Echt top!

Euroflorist is top

Zoals altijd weer een prima ervaring met euroflorist. Mooie bossen bloemen, snelle levering en ze houden je keurig op de hoogte

Euroflorist: de naam "Euro" echt niet waard

Euroflorist is de naam "Euro" echt niet waard. 2 verjaardagsboeketten besteld voor 2 adressen in Spanje. Deze zijn nooit bezorgd. Betalings-en ordernummers: 4985035/4984961. Ook zou ik een track and trace ontvangen....nooit wat gezien!! Telefonisch is nooit iem te bereiken, ook als je een paar keer belt! Je wordt schofterig en standaard door een bandje in de wacht gezet met melding 5 min wachttijd terwijl je nooit iem te spreken krijgt!! Ik zal een claim indienen bij mijn credit card bedrijf om deze transactie ongedaan te maken en de klacht dat euroflorist zijn beloften niet nakomt!!!

Was makkelijk te vinden op internet.

Was makkelijk te vinden op internet. Een duidelijke site En ook goede feedback.

Fijn dat er updates worden gegeven over�

Fijn dat er updates worden gegeven over de bezorging!

On time as promised ??

On time as promised ??

Absent customer service

Delivered flowers with 1 week delay, it has been 6 weeks, and still no refund!

• Would you recommend us? No

Bloemen komen niet overeen met de�

Bloemen komen niet overeen met de bestelling. Heel erg teleurgesteld

Snelle levering, ontvanger blij verrast

Mooi boeket

Mooi boeket. Snel bezorgd.

Voel me bekocht

Al drie mails gestuurd, maar geen antwoord. Boeket was een dag te laat en bovendien totaal anders dan het plaatje. Dat plaatje en werkelijke boeket niet 1 op 1 zijn, snap ik, maar een totaal ander boeket is te gek voor woorden.

Snel bezorgd

Snel bezorgd, goede service

Ontvangster was zeer tevreden.

Ontvangster was zeer tevreden.

Al was naar me wensen goede kwaliteit�

Al was naar me wensen goede kwaliteit snelle bezorging vanuit england naar nederland gewoon prima

Super service !!

De eerste keer besteld bij Euroflorist en alles super gegaan !!

Efficient

Bestelling, afhandeling en bestelling prima! Ga door op de ingeslagen weg..

Overall the flowers are beautiful

Overall the flowers are beautiful, fresh, and the florist packaged it so well. Delivery could be better tho as they gave us an estimated time window but didn�t come to our house at said time window.

Bestelling werd niet uitgevoerd. Geld kwijt?

Ik heb maandag een bestelling gedaan (BE2244795) om die dag te leveren en bloemen zijn nog steeds niet geleverd, maar wel betaald. Het is onmogelijk om de klantendienst te bereiken. Telefoon wordt niet meer opgenomen, emails en berichten niet beantwoord. Bestaat deze firma nog wel? Heeft iemand hier ooit zijn geld teruggekregen. BESTEL NIET BIJ DEZE FIRMA. Nu op 20.11.23 nog steeds geen geld terug ontvangen!

Euroflorist komt afspraken niet na

Grote bos bloemen besteld �n betaald maar ze werden niet geleverd. De klantenservice blijft volhouden van wel en komt niet met een oplossing. Ik bestel hier nooit meer.

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.