Ontvanger heel blij met prachtige�

Ontvanger heel blij met prachtige bloemen!!!

gedaan waar ik om gevraagd heb

gedaan waar ik om gevraagd heb

Alles is prima gegaan.

Alles is prima gegaan.. Bestelling op tijd afgeleverd in het buitenland. Ben erg tevreden.

Joke of a service

Joke of a service, delivery exptected on August 28th, never delivered. Contacted customer service did not hear anything back. Two weeks later receive email that order was delivered and they have proof of delivery. I'd like to see that proof of delivery please.

• Would you recommend us? No

Alles fout

Alles, niet het juiste boeket. Niet het juiste aantal rozen en niet de juiste oplossing tot nu toe.

Loze beloftes

Voor bepaalde uur besteld, zogezegd dezelfde dag geleverd! Allemaal loze beloftes! Ondertussen 3 dagen verder en nog niks geleverd!

They always get it right

They always get it right. Always delivered on time.

Er gingen diverse dingen fout

Omdat ik geen reactie heb gehad op een e-mail die ik afgelopen donderdag aan Euroflorist heb gestuurd dan maar een review langs deze weg. Mijn klachten: - Bloemen een dag te laat, maar wel een SMS-je om 21:00 uur in de avond dat ze (op de juiste dag) zouden zijn bezorgd. - Bloemen uiteindelijk bezorgd door Topbloemen, een concurrent. - Bloemen van magere kwaliteit, na een paar dagen al verwelkte rozen. - Te kleine vaas geleverd. - Spelfout op het kaartje. Ik heb afgelopen donderdag een e-mail met deze bevindingen gestuurd, ook om u de kans te geven te reageren, voordat ik online zou reageren. Maar zaterdag kreeg ik een herinnering om Euroflorist te beoordelen. Bij deze dan.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Ik had een fout in de adressering gemaakt en dat is vlot opgepakt en hersteld. Dank hiervoor.

Buitenland bezorging prima

Bloemen laten bezorgen in Verenigd Koninkrijk. Mooie bos en een dag later al geleverd.

Het boeket is op de juiste tijd�

Het boeket is op de juiste tijd afgeleverd op adres van betrokkene.

They delivered beautiful flowers on the�

They delivered beautiful flowers on the appointed date.

Alles is tot in puntjes nagekomen

Alles is tot in puntjes nagekomen

Prachtig boeket

De bloemen waren op tijd geleverd en zagen er prachtig uit. De jarige was heel blij met het boeket.

Prima op tijd geleverd en een mooie bos�

Prima op tijd geleverd en een mooie bos bloemen.

The delivery was great!

The delivery was great!

Precies zoals het plaatje

2 bossen bloemen besteld, voor levering dezelfde dag. Beide bij een andere binderij vandaan, maar ontzettend mooi! De ontvangers voelde zich beide erg speciaal. Bestellen ging makkelijk, de site is overzichtelijk en ook de beiden bossen waren zoals de afbeelding!

Snel en goede communicatie over�

Snel en goede communicatie over levering en aflevering

Prachtige bos zoals besteld en op�

Prachtige bos zoals besteld en op juiste moment bezorgd

Omdat het eerst fout ging (bloemen�

Omdat het eerst fout ging (bloemen waren niet bezorgd!) maar na mijn email hebben ze het alsnog bezorgd (in Duitsland).

Teleurstellend

Het (voor de ontvangers zeer belangrijke) boeket werd een dag te laat bezorgd, �omdat er niemand thuis was.� De bloemist had twee telefoonnummers kunnen bellen om te vragen hoe/waar de bloemen afgegeven konden worden, maar heeft dat niet gedaan. Ben zeer teleurgesteld.

Prima service.

Prima service.

De kwaliteit van de bloemen was super!

De kwaliteit van de bloemen was super!! Volgens de ontvangers!!

Goed gegaan allemaal

Goed gegaan allemaal, vlotte levering

Hullenbergweg 250

1101 BV Amsterdam

Over Euroflorist Nederland B.V.

Euroflorist Nederland B.V. is een toonaangevende bloemenbezorgservice in Nederland en heel Europa. Het bedrijf verbindt mensen met professionele bloemisten om bloemen zowel lokaal als internationaal te versturen. Opgericht in 1982, heeft Euroflorist zich sterk uitgebreid en biedt een gebruiksvriendelijk online platform waarmee zowel particulieren als bedrijven bloemen kunnen versturen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea en uitvaarten. Ze werken samen met een uitgebreid netwerk van bloemisten, wat zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen. Euroflorist heeft als doel om klanten een kosteneffectieve en innovatieve manier te bieden om bloemen te versturen, en zo wereldwijd vreugde te verspreiden.