Top service mooi hout super droog eiken hout

Mooi droog haardhout

Super droog haardhout (Essen) keurig op tijd geleverd.

teleurstellende ervaring, mensen lees dit en ben gewaarschuwd

Na een online bestelling geplaatst te hebben, hebben we ons dezelfde dag bedacht en de aankoop geannuleerd en gebruikt gemaakt van het het wettelijke herroepingsrecht. Van de annulering van de aankoop hebben we bevestiging gevraagd per email, maar niet gekregen. Na herhaaldelijke malen mailen, worden we uiteindelijk klantonvriendelijk benaderd via de mail, geen aanhef, geen onderschrift, geen naam, maar alleen 'waarom wilt u annuleren?', 'wat is de reden van annulering?', en werd medegedeeld dat we per bestelde pallet € **,= onkosten moeten betalen. We hebben 2 pallets besteld (totaal bedrag dik € ***,=,!!!) die we dezelfde dag geannuleerd hebben. Tot op heden geen bedrag retour ontvangen op onze credit card, waardoor we de zaak uit handen geven aan onze credit card maatschappij. Mensen ben gewaarschuwd!

Zeer tevreden met dit bedrijf

Snelle levering en mooi goed hout voor de openhaard. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Zonder veel poespas prima verzorgd

Voor de eerste werd de bestelde datum niet gehaald echter de datum was 5 december mogelijk was de Sint de oorzaak. Nieuwe afgesproken datum prima nagekomen.

beetje jammer allemaal

de RUF blokken zijn gearriveerd, 12 dagen na bestelling, met vanmorgen een eerste tekstberichtje van de verkoper. 1) Uit een steekproef van 5 pakken blijken de pakken ergens tussen de 8,8 en 9,2 kilo te wegen. Vochtpercentage is niet gerekend. Ruwweg betekent dit een verschil van minimaal 10%. 2) Op de website staat een duidelijk “RUF” stempel in de blokken. Dat stempel staat niet in het geleverde. 3) De blokken vallen vrij makkelijk uit elkaar, advies zou zijn om ze zo lang mogelijk in het plastic te bewaren. 4) Opgeven dat de pallet over een grindpad heen moet ( Whatsapp, website, voicemail) is allemaal zinloos, houd rekening met sjouwen. 5) Communicatie is sowieso hopeloos, via whatsapp, voicemail, website...

TOP !!!

Snelle levering en mooi droog hout

Klantvriendelijk

Snelle en vooral klantvriendelijke levering van pallet hout. Op plaats die voor ons beste uitkwam t.w. tuintoegang. Mooie grote houtblokken.

Zeer snelle en correcte levering!

Lekker snel

Netjes optijd geleverd

Afwachten

Na lang wachten eindelijk een leveringsdatum vastgekregen na tussenkomst van een behulpzame werknemer. Het blijkt een fout in hun systeem te zijn. Ik ben benieuwd en wacht af.

Slecht

Heel jammer dat er in het geheel geen reactie komt. Bestelling geplaatst met belofte voor 16.00 volgende dag bezorgd. Geen probleem als het een keer niet lukt maar geef dan even een reactie. Mobiele nummer geen gehoor.

Chauffeur die meedenkt

Net nieuwe oprit chauffeur wist mijn naam en we hadden even overleg waar hij het hout kon neerzetten. Vrachtwagen was in ons geval beter voor de oprit dan de steekwagen. Steekwagen zou mijn oprit teveel beschadigen Wat n service chauffeur die ff normaal meedenkt. Volgende keer wil ik weer deze chauffeur/ bezorger ;)

Waardeloos , slechte communicatie

Deze firma beloofd dat als je voor 16.00 je hout besteld, het er de volgende dag is …….nou echt niet . Contact gezocht …maar de telefoon wordt niet opgenomen !! Zelfs niet na verschillende dagen achtereen proberen . Week later werd het hout eindelijk gebracht . Aan de bezorger lag het niet , wel aan Openhaardhout. XL

Geen levering en geen communicatie mogelijk

Hout besteld op zondag om te leveren op donderdag. Intussen al 2 weken verder en nog steeds niets ontvangen. Mails worden niet beantwoord Telefoons niet opgenomen Berichten niet gelezen

NIETS geleverd en geen leverdatum na een week

Op 3 dec 2m3 berkenhout besteld en betaald, hierna niets meer gehoord, niets geleverd en geen lever datum, het bedrijf gereageerd nergens op. Misschien kan ik langs deze weg de leiding van dit bedrijf bereiken.

Beetje jammer…….

Na bijna een week nog niets ontvangen, contact is onmogelijk. Op email wordt niet gereageerd, telefoon staat op voicemail, whatsapp is in de afgelopen weken niet bekeken. Beetje jammer allemaal, dus….

Teleurstellend van begin tot eind.

Na een verkeerde bestelling heb ik direct contact opgenomen. Dit had heel eenvoudig opgelost kunnen worden, maar er kwam veel te laat reactie. Het transportbedrijf hield de bestelling nog even tegen, maar uiteindelijk werd de pallet toch zonder overleg geleverd. Daarna opnieuw contact gezocht, maar de boodschap was “jammer dan”. Communicatie kan alleen via WhatsApp, maar zodra je kritische vragen stelt, lijkt je nummer simpelweg geblokkeerd te worden. Dat vind ik echt onbegrijpelijk voor een bedrijf dat service zou moeten bieden. Toen maar besloten het hout zelf te gebruiken, maar zelfs dat viel tegen. De kwaliteit is matig en mijn kachelruiten zijn binnen no-time zwart. En dat ligt niet aan mijn manier van stoken. Kortom: slechte service, trage communicatie en een product dat niet voldoet. Voor mij geen herhaling waard.

Mijn houd in november besteld, niet afgeleverd, geen bericht

Heb mijn houdt eind november besteld. Tot heden nog niet afgeleverd, geen bericht ontvangen, onmogelijk contact met de klantenservice. Ben bang dat ik opgelicht ben. Heel jammer. Ze hebben een mooie site, mooie reviews op de site, maar volgens mij klopt dat niet.

Topkwaliteit beukenhout

Heel erg tevreden over de kwaliteit van het geleverde hout: mooie maat blokken, erg schoon en droog. Verder snel geleverd en goeie prijs.

Triest

Levering nog steeds niet gehad. Zit al een week te wachten. Staat nu op 10 dec ovb... Niet te bereiken en geen update over de bestelling.

Gewoon prima hout

Snel geleverd, goed verpakt, mooi droog en weinig schors.

Matig.

Hout is prima, maar na mijn bestelling lukte het mij niet om contact te krijgen via telefoon of mail. Op een donderdag voor 4 uur besteld, maar de levering was niet de volgende dag maar een week later. En de kortingscode werkte niet.

Maar jullie bezorgers are the best, super lief en behulpzaam.

Komt afspraken niet na

Binnen 1 dag geleverd, ik wacht al meer dan een week. Telefoon staat op voicemail er wordt niet teruggebeld. Geen reactie op mail. Zelfs vervoerder geeft aan dat de levering onzeker is.

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar