Prima hout, duidelijke communicatie

Ik heb nu een aantal keer een pallet berkenhout besteld en het is prima hout. Mooi formaat en goed droog. Dit keer duurde de levering iets langer dan afgesproken, maar via de app prima bereikbaar.

Goed product, stroeve levering

Ik moet zeggen dat ik geschrokken ben van de vele slechte reviews en mij ervaring was ook niet optimaal. Maar een nuancering is op zijn plaats. Bestelling op maandag geplaatst vanwege de scherpe aanbieding. Ook ik kreeg niet de volgende dag geleverd en toen ik woensdag belde werd de telefoon niet direct opgenomen. Maar ik werd wel donderdag gebeld met de melding dat het ontvangen eikenhout uit Letland niet aan de kwaliteitseisen (voldoende gedroogd) voldeed en kreeg het duurdere essen hout aangeboden. Dit werd direct afgehandeld, maar later kwam er een dag vertraging van het transport bedrijf bij, waar de verkoper niets aan kan doen. Achteraf heb ik dus op zaterdag gekregen wat ik maandag heb besteld, maar het is wel een goed product tegen een goede prijs. Ik had de indruk dat de leverancier echt zijn best deed, maar te maken had met slechte aanlevering en veel drukte rond feestdagen en slecht weer, hier in Nederland maar vooral daar waar het hout vandaan komt. Het voelt niet goed hem met slechts één ster af te branden.

Ik ben blij met mijn aankoop het droge hout heeft een hoog rendement!

De chauffeur was ook nog eens zo vriendelijk het het hout naar ons huisje te rijden met zijn elektrische pompwagen.

Bezorging te laat en niet op de juiste plek

Hout besteld voor een aantal dagen later. Het zou bezorgd worden op vrijdag, waarop mijn vriendin thuis geweest zou zijn, maar deevering werd zonder bericht niet geleverd. Op dinsdag werd het geleverd, helaas terwijl er niemand thuis was. De bezorger tilde de pallet scheef op, waardoor hij niet langs de regenpijp paste door het pad naar de achtertuin. Hij wilde hem nadat ik het telefonisch vroeg niet recht optillen omdat hij niet zo lang met een adres bezig kon zijn. Til hem dan gelijk recht op. Nu staat de pallet in de regen en moet ik hem vandaag opruimen. Ik koop volgende keer wel weer van een marktplaats beunhaas.

Zeer goede service

Had eiken bestelt maar konden dit niet leveren hout was te nat kreeg als alternatief essen voor de zelfde prijs

Kwaliteit

Snelle afhandeling

Snel hout en super droog. Helemaal tevreden!

Snelle bevestiging. Levering ging volgens schema. Geen bijzonderheden en eerlijk is eerlijk: top kwaliteit hout!

Mooi hout, oplossingsgericht.

Hout besteld, maar bleek niet leverbaar. Prima alternatief aangeboden.

Uiteindelijk zeer tevreden.

Er was iets misgegaan met mijn bestelling, waardoor deze niet werd geleverd. Na een aanvankelijk stroeve start in de communicatie hierover, ben ik uiteindelijk zeer adequaat geholpen en kreeg ik de zending alsnog vlot geleverd.

Geen reactie van het bedrijf op mijn mail van 4 dagen geleden.

De houtblokken zijn erg groot. Zwaar en onhandig. Branden echter wel goed. Meer kloven dus (voor mijn kachel). Het bedrijf heeft de zak aanmaakhoutjes niet geleverd. Graag alsnog of geld terug. Dick Bruin

Teleurstellend

Goed product, verschrikkelijke communicatie.

Goed hout, geen communicatie, te late levering.

Goed hout, goede prijs, vriendelijke chauffeur! Bedrijf reageert niet op e-mail, neemt de telefoon niet op. Dagdeel vrij genomen om hout te stapelen, maar de bestelling werd pas dagen later geleverd.

Droog en goed stookbaar hout ... wel met erg grote kloofstukken.

Al voor de 5e maal de grote pallet Essenhout (900 kg) besteld en werd op de afgesproken tijd bezorgd. Wel met een andere vervoerder dan de vorige 4 keer. Dat was wel weer even aanpassen om track en trace te kunnen gebruiken. De chauffeur heeft de pallet met de pompwagen keurig afgeleverd op de door mij gewilde plaats aan de achterzijde van mijn huis ... Top. Wat mij bij deze zending opviel was, dat er diverse grote kloofstukken bijzaten tot wel 25 cm diameter en divers dun en ongeklooft rondhout van +/- 8 cm. De grote kloofstukken ..... warrig Essen kan ik bijna niet zelf kloven dus maar proberen door te zagen. De blokken zijn van prima lengte van 25 cm en goede maat voor mijn houtkachel. Ga de volgende keer weer bestellen en hoop dat er wat van mijn aan/ opmerking gedaan kan worden.

Niet klantgericht, niet klantvriendelijk, niet bereikbaar

Vorig jaar hele goede ervaringen met OpenhaardhoutXL. Daarom nu weer hout bij hen besteld. Afleverdatum afgesproken. Maar ontvingen van de vervoerder geen bevestiging van datum aflevering en dus ook geen tijdstip. Op de afgesproken dag van levering contact opgenomen met OpenhaardhoutXL. Driemaal gebeld: driemaal geen gehoor, geen mogelijkheid om voicemail in te spreken. Daarom mailtje gestuurd, maar hierop geen reactie ontvangen. Uiteindelijk ook maar een appje gestuurd. Toen wel bericht ontvangen van OpenhaardhoutXL, te weten: “Neem maar contact op met de vervoerder!” Als klant zijn wij verbijsterd; wij hebben een afspraak gemaakt met OpenhaardhoutXL en u daarvoor een groot bedrag betaald. Met uw vervoerder hebben wij geen relatie. Inmiddels het hout, een dag later dan afgesproken, ontvangen. Nette pallet, hout ziet er goed uit. Brandt prima! Wij hopen dat u uw klantgerichtheid en telefonische bereikbaarheid wel gaat verbeteren.

Prima webshop

Inmiddels 3x besteld. Eerste keer alles keurig op tijd. 2e keer levering iets vertraagd bij de transporteur door de sneeuw. 3e keer levering een dag te laat door te laat verzonden. Uiteindelijk allemaal goed gekomen. Bereikbaarheid is wel een verbeterpunt, maar ik kan me voorstellen dat het bij piekdrukte voor een kleine webshop even achter de feiten aanlopen is.

Slechtste online retailer ever

Ik heb mijn hout nog steeds niet ontvangen na weken, terwijl korte levertermijn expliciet beloofd op website bij boeken. Op mail en telefoon wordt niet gereageerd. Lijkt bijna oplichting. Sta op punt om aangifte te doen.

eindoordeel nog onduidelijk, vooralsnog teleurstellend

hout nog niet geleverd. openhaardhoutxl niet bereikbaar om afleveradresinfo door te geven. reageert niet op mails en beantwoord tel niet. vervoerder plant levering twee dagen na aangegeven leveringsdag en zet hout dan niet neer op afgesproken plek, maar neemt t mee terug. sindsdien nog geen nieuwe afleverdatum bekend.

Drama op drama

Ik bestelde op 2e kerstdag, bleek na een paar dagen dat er niet geleverd werd in deze week. Jammer dat ik daar zonder waarschuwing achter moest komen. Toen ik eindelijk antwoord kreeg kwam er sneeuw in Nederland. Duurde lang voor ik reactie/communicatie kreeg, en uiteindelijk 3 weken voor ik mijn hout binnen kreeg. Ik kon zelf ook geen leveringsdag meer kiezen dus dat was nog extra irritant. Het hout zelf werkt prima en is gelost op de aangewezen plek. Vandaar nog 2 sterren.

Geen hout na 1 maand Geen reactie meer

Waardeloos bedrijf Geen hout na een maand Meerdere email gestuurd 1 keer antwoord zeggen ze komt eraan. 2 weken geleden Zeer ontevreden helaas Hopelijk krijg ik me hout nog of mijn geld terug

Mooi hout en nette levering!!

Hout zit mooi strak gestapeld in de kratten en is mooi droog. De levering gaat ook prima. Met de sneeuw iets vertraging, maar dat is natuurlijk logisch!

Weinig

Zou vandaag geleverd worden, Geen hout geen communicatie!

Kwaliteit A

Wij bestellen inmiddels al meerdere jaren ons haardhout bij OpenhaardhoutXL en zijn elke keer weer zeer tevreden. Het hout is van uitstekende kwaliteit, mooi ovengedroogd en direct klaar voor gebruik. Het brandt goed, geeft veel warmte en nauwelijks rook of vonken. De levering verloopt altijd netjes en volgens afspraak. De communicatie is duidelijk en professioneel, en bij vragen wordt er snel en vriendelijk gereageerd. Je merkt aan alles dat dit een bedrijf is met kennis van zaken en aandacht voor de klant.

Hout goed, communicatie kan beter

Mijn bestelling werd niet op tijd geleverd en er was geen communicatie mogelijk enkele dagen. Eerdere levering ging goed. Hopelijk snel weer de communicatie op orde. Het hout heb ik 4 dagen na bestelling ontvangen.

Komt afspraken niet na. Niet bestaande telefoon nummers en adressen

Heb via website voor ruim €400 haardhout besteld. Daarna blijft het stil. Telefoonnummers worden niet opgenomen of bestaan niet. Op e-mail en contactverzoek via website wordt niet gereageerd. Verwijzing naar keurmerk blijkt niet te bestaan

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar