Goede kwaliteit hout tegen scherpe prijzen

Aflevering keurig, mooi gevulde krat eiken hout. Enige kleine opmerking is dat ik er wel iets teveel te kleine blokken in vond (dat brand sneller op dan de normale blokken hout).

Dramatisch

Vekeerde pallet hout geleverd en ipv aanmaakhout hebben wij aanmaakkrullen ontvangen. Contact met openhaardhoutXL is ook dramatisch. Er wordt niet op mails gereageerd!

Levering volgende dag in huis. En alles zeer goed gestapeld op pallet. Kwaliteit hout ook perfect

Positief

Mooi droog hout in stukken van gelijke lengte. Ook het pallet is stookbaar, zelfs de tussenblokken zijn van gewoon hout.

Grote blokken, chagrijn van een chauffeur

Zie boven.

Top kwaliteit hout en de service is fantastisch!

De chauffeur dacht echt mee bij het afleveren en was enorm behulpzaam!

Mooi droog hout en precies de goeie lengte en zeer snel geleverd. Voor mij een dikke 10 waard...

Goed hout en betrouwbare service.

Duidelijke webshop met alle soorten hout voor houtkachel. Helder bestelproces en snelle en betrouwbare levering tot op de plek waar je je houtpallet wilt hebben. Absolute aanrader om hout te bestellen!

Levertijd en hout ok, bereikbaarheid onder de maat

Ik kreeg mijn hout uiteindelijk na 1,5 week zonder aankondiging maar ok. Een deel van mijn bestelling ontbrak echter en tot op heden na mail en telefonisch proberen te bereiken geen contact kunnen krijgen. Ik heb dus teveel betaald voor wat ik kreeg. Heel slordig!

Beloven levering binnen 24 uur maar nu na bijna 1 week nog niet ontvangen.

Helaas een mindere ervaring. Levering is zeer traag en eigenlijk niet zoals beloofd. Informatie vanuit de transporteur is ook niet accuraat of acceptabel. Geven aan dat ze een bepaalde dag levering en dan krijg je bij navraag de melding dat ze de dag daarvoor zijn geweest?! Levering voorzien na drie dagen vanaf de bestelling, nu bijna 1 week geleden en nog steeds niet ontvangen.

Nette levering

Mooi hout maar wel prijzig

Slecht

Bestelling niet compleet geleverd. Klantenservice gemailt maar krijg geen reactie. Gelukkig met klarna nog niks betaald.

Prima hout en prima geleverd, wat wil je nog meer

Gewoon prima

Snelle levering conform afspraak van goed gedroogd hout.

In 2024 ook goede ervaring dus nu weer besteld.

Niet alles geleverd,vervolgens geen contact mee te krijgen

Het haardhout werd precies volgens afspraak geleverd. Een meedenkende chauffeur. Maar de 5 zakken aanmaakhoutjes waren er niet bij geleverd. Vervolgens gemaild, gebeld, voicemail ingesproken. Nu bijna een week verder en nog geen enkele reactie. Gewoon niet te bereiken!!!!!

Mooi droog hout, snel en netjes geleverd.

Mooi droog hout en snel en netjes geleverd.

Prima hout, snelle levering, super!

Goed hout, primq prijs en razendsnelle levering

Zoals de titel Betrouwbaar ook

Zeer snelle levering

Hout kun je meteen stoken

Goed hout, slechte communicatie

Goed hout ! Maar geen enkele reactie op mail. En de levering niet op de volgende werkdag, maar een week later.

Schimmel op hout en niet op afgesproken dag geleverd

Helaas zat er schimmel op het hout. Hoewel de levering in principe al de volgende dag mogelijk was, had ik bewust gekozen voor levering twee dagen later. Op de dag van levering had ik nog niets gehoord, dus probeerde ik te bellen — maar dat bleek niet mogelijk. Op mijn e-mail kreeg ik pas een dag later reactie, en dan nog niet van het bedrijf zelf, maar van de transporteur. De levering werd vervolgens ingepland op een dag waarop ik had aangegeven niet beschikbaar te zijn. Ik stuurde meteen een mail met het verzoek het een paar dagen later te bezorgen, maar daar kwam geen reactie op. Uiteindelijk stonden ze gewoon op de door hen gemailde tijd voor de deur, terwijl ik er niet kon zijn. Ik ben normaal niet iemand die snel negatief reageert of een slechte review schrijft, maar omdat ik nooit meer iets van ze heb gehoord, behalve de automatische vraag om een review te plaatsen, doe ik het nu toch maar. Jammer van de ervaring.

Betrouwbaar

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede prijs, kurkdroog eiken, op tijd geleverd

Aantal negatieve ervaringen gelezen, maar ik heb alles als zeer positief ervaren. Bestellen ging soepel, prijs is scherp (voor Nederlandse begrippen) en een week later laten leveren. Op de dag zelf het tijdslot ontvangen en het hout is keurig op tijd geleverd. Kom maar op met die winter!

Fantastisch beukenhout

Bezorging was was goed. Prettige, vriendelijke chauffeur. Het hout was droog, in mooie stukken gezaagd en in een gestapelde pallet bezorgd. Persoonlijk vind ik het een aanrader!!!

Erg blij met onze hout

Netjes geleverd. Keuze gemaakt naar aanleiding van een aangeraden advies. Erg fijn.

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar