Mooi hout. Keurig op 25cm gezaagd

Netjes bezorgd en neergezet op de plaats die ik wenste

Prima hout voor een redelijke prijs

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit brandhout voor een redelijke prijs. Er zouden 5 sterren zijn gegeven als de transporteur de levertijd (bij benadering) vooraf zou kunnen geven. Er staat tussen 08:00-16:00 uur en pas op de dag zelf om 09:30 uur wordt de meer exactere levertijd aangegeven. Dat moet beter kunnen. Voor de rest top (ook de aflevering zelf).

Het is prima verlopen

De bestelling en het hout alles is naar wens verlopen volgende keer bestel ik daar weer.

Geweldig product en correcte levering compliment

Het hout was van goede kwaliteit en goed gedroogd ook de levering was in orde en goed op tijd chapau zal zeker aanbevelen en bestellen

Snel en goed

Het hout werd de volgende dag al keurig afgeleverd en voldeed aan de beschrijving

Besteld en bezorgd.

Al vaak besteld en op het juiste tijdstip afgeleverd. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs(DGO).

Geen enkel bericht over de bezorging.

De eerste bestelling geen enkel bericht. Om 9:45 bezorgt, ik was toevallig thuis. De tweede bestelling ook geen enkel bericht, Om 14:00 heb ik gebeld, ja meneer het wordt echt tussen 16:00 en 17:00 bezorgd. Om 17:30 heb ik weer gebeld, ah sorry, niet gelukt vandaag, wij komen maandag bezorgen. Géén mail, géén telefoontje ontvangen. Gewoon voor Jan snot een hele dag thuis gebleven.

Altijd perfect hout droog en mooi gestapeld.

Altijd optijd geleverd en de chauffeur helpt altijd een handje bij het op de juiste plek brengen .

Net als eerder dit jaar een palet hh hout besteld.

Maar lukte niet om dit tussen 12.00 en 14.00h te bezorgen. Pas rond 15.30 h kwam de pallet. Na enkele telefoontjes van onze kant. Tip bel zelf even als het later wordt Hoef je de klant niet in het ongewisse te laten.

Netjes op tijd volgens afspraak geleverd en mooi droog hout

Super service en afspraken perfect nagekomen.

Goed hout , goed bezorgd en een mooie prijs

Levering niet op de gewenste plek

Levering niet op de gewenste plek.

Levering uitstekend

Na mijn bestelling bij OpenhaardhoutXL was ik meteen onder de indruk van de nette levering. De pallet was keurig gestapeld, zonder losse rommel of kleine stukjes afvalhout ertussen. Dit scheelt een hoop gedoe en zorgt ervoor dat je echt krijgt waarvoor je betaalt. Omdat ik zeker wilde weten hoe droog het hout was, heb ik het zelf gemeten met een vochtmeter. De resultaten waren uitstekend: onder de 10% vochtgehalte, wat betekent dat het hout direct de haard in kan zonder te sputteren of overmatig rook te produceren. Dit zorgt voor een schone, efficiënte verbranding en een heerlijke warmte. Kortom, OpenhaardhoutXL levert topkwaliteit. Snelle levering, keurig verpakt en écht goed gedroogd haardhout zonder onnodige rommel. Een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil genieten van een knisperend haardvuur!

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Leveringsvoorwaarden zijn na aankoop en betaling eenzijdig gewijzigd door het team van openhaardhout XL waardoor voor een dienst die op de website gratis aangeboden word (levering over een grindpad) ineens €65.- extra wordt berekend. Mijn verzoek tot annulering van mijn aankoop als niet geleverd kon worden waarmee op de website wordt geadverteerd; gratis levering vanaf €50.-, ook over een grindpad, is niet gehonoreerd. De levering is -ondanks een uitgebreide mailwisseling tussen mij en Openhaardhout XL- door Openhaardhout XL willens en wetens doorgezet volgens hun eigenhandig na aankoop eenzijdig aangepaste voorwaarden. De transporteur bevestigde vervolgens telefonisch op de dag van levering dat levering niet over het grindpad zou worden gedaan, waardoor ik de levering in de wacht heb gezet omdat ik nog geen duidelijkheid had van Openhaardhout XL. Vervolgens verwijt Openhaardhout XL mij weigering van de levering en heeft mij ten onrechte €70.- transportkosten in rekening gebracht. Na aankoop en ruim voor de datum van levering heb ik per e-mail meerdere malen aangegeven dat leveringsvoorwaarden na aankoop niet eenzijdig gewijzigd kunnen worden en dat ik geleverd wil hebben wat ik heb gekocht en anders annulering wil met teruggaaf van mijn aankoopbedrag. Dit is niet gehonoreerd door Openhaardhout XL. Dit bedrijf lijkt klantvriendelijk (en zal ook ongetwijfeld een ogenschijnlijk correct bericht onder deze review plaatsen) maar is het absoluut niet. Ik voel mij zwaar gedupeerd door dit bedrijf en kan me niet voorstellen dat ik de enige ben -temeer omdat de transporteur bevestigde dat er meer problemen waren geweest met soortgelijke bestellingen (over een grindpad)- en dat dit bedrijf werkelijk zoveel positieve reviews heeft. Bespaar jezelf gedoe, frustratie, onterechte kosten en energie en doe geen zaken met dit bedrijf.

positief

snelle levering; goede kwaliteit essenhout; redelijke prijs: mag nog iets lager zijn voor deze pallet.

Prima prijs/kwaliteit verhouding!!

Goed gedroogd eikenhout met een heel behulpzame, vriendelijke chauffeur!

Levering is gewoon slecht

Ze laten je een hele dag wachten om vervolgens de volgende dag pas te komen. Chauffeur ook te beroerd om de pallet in de tuin te zetten.

Uitstekende service en topkwaliteit haardhout!

Ik heb onlangs haardhout besteld bij OpenhaardhoutXL en ben ontzettend tevreden. De levering was snel en netjes, en het hout is van uitstekende kwaliteit: goed gedroogd, schoon en brandt prachtig met een mooie vlam. Daarnaast is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam, wat het bestellen extra prettig maakt. Als je op zoek bent naar betrouwbaar haardhout voor een scherpe prijs, dan kan ik OpenhaardhoutXL zeker aanbevelen. Ik kom hier zeker terug!

Het lijkt meer dan het is

Op de foto was de bundel optisch in ieder geval groter

Snel geleverd en mooi gedroogd hout

Snelle levering, duidelijke communicatie over leverdatum en tijdstip. Eikenhout mooi gedroogd.

Kwalitatief goed haardhout, bezorging matig.

Ik heb een mooi pallet berkenhout geleverd gekregen. Woensdagavond besteld, vrijdag geleverd was de bedoeling. De levering zou vrijdag zijn. Om 16.15 nog geen haardhout, ik de transporteur gebeld of het vandaag nog ging lukken, ze gingen het na, ze zouden mij terugbellen. Om 17.15 nog niets gehoord, zelf weer de transporteur gebeld, nee het gaat niet meer lukken vandaag. Volgende week dinsdag kunnen we het naleveren. Kortom de communicatie tussen een transporteur en klant kan veel beter!

goed hout voor een mooie prijs.

Vlotte levering en goed geprijsd.

Snelle levering, mooi stookhout!

Goede kwaliteit, snelle service

Mooie partij hout en stevige pallet. Aflevering ging niet helemaal goed, maar perfect en snel opgelost. Aanrader.

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar