Netjes bezorgd en neergezet op de plaats die ik wenste
Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit brandhout voor een redelijke prijs. Er zouden 5 sterren zijn gegeven als de transporteur de levertijd (bij benadering) vooraf zou kunnen geven. Er staat tussen 08:00-16:00 uur en pas op de dag zelf om 09:30 uur wordt de meer exactere levertijd aangegeven. Dat moet beter kunnen. Voor de rest top (ook de aflevering zelf).
De bestelling en het hout alles is naar wens verlopen volgende keer bestel ik daar weer.
Het hout was van goede kwaliteit en goed gedroogd ook de levering was in orde en goed op tijd chapau zal zeker aanbevelen en bestellen
Het hout werd de volgende dag al keurig afgeleverd en voldeed aan de beschrijving
Al vaak besteld en op het juiste tijdstip afgeleverd. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs(DGO).
De eerste bestelling geen enkel bericht. Om 9:45 bezorgt, ik was toevallig thuis. De tweede bestelling ook geen enkel bericht, Om 14:00 heb ik gebeld, ja meneer het wordt echt tussen 16:00 en 17:00 bezorgd. Om 17:30 heb ik weer gebeld, ah sorry, niet gelukt vandaag, wij komen maandag bezorgen. Géén mail, géén telefoontje ontvangen. Gewoon voor Jan snot een hele dag thuis gebleven.
Beste Willem-Jan, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons enorm dat de communicatie rondom uw levering niet goed is verlopen. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden. Wij begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om een hele dag te wachten zonder duidelijke updates. Wij werken met een externe transporteur voor de bezorging, en hoewel wij zelf niet direct de levering uitvoeren, voelen wij ons uiteraard wél verantwoordelijk voor een goede service. We zullen dit dan ook met de transporteur bespreken om herhaling te voorkomen. We willen dit graag met u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via [contactgegevens], dan kijken we samen naar een passende oplossing. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Openhaardhout XL
Altijd optijd geleverd en de chauffeur helpt altijd een handje bij het op de juiste plek brengen .
Maar lukte niet om dit tussen 12.00 en 14.00h te bezorgen. Pas rond 15.30 h kwam de pallet. Na enkele telefoontjes van onze kant. Tip bel zelf even als het later wordt Hoef je de klant niet in het ongewisse te laten.
Netjes op tijd volgens afspraak geleverd en mooi droog hout
Super service en afspraken perfect nagekomen.
Goed hout , goed bezorgd en een mooie prijs
Levering niet op de gewenste plek.
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is dat de levering niet exact op de gewenste plek kon worden neergezet. De chauffeur heeft dit ter plaatse beoordeeld en, uit veiligheidsoverwegingen, besloten de pallet zo dicht mogelijk bij de gewenste locatie te plaatsen. Dit is vooraf met u besproken, omdat de helling als te steil werd ingeschat om de pallet veilig te verplaatsen. Onze excuses voor het ongemak. We streven altijd naar de best mogelijke service en waarderen uw begrip. Mocht u in de toekomst nog een bestelling plaatsen, denken we graag met u mee over een alternatieve aflevermethode. Met vriendelijke groet, Team Openhaardhout XL
Na mijn bestelling bij OpenhaardhoutXL was ik meteen onder de indruk van de nette levering. De pallet was keurig gestapeld, zonder losse rommel of kleine stukjes afvalhout ertussen. Dit scheelt een hoop gedoe en zorgt ervoor dat je echt krijgt waarvoor je betaalt. Omdat ik zeker wilde weten hoe droog het hout was, heb ik het zelf gemeten met een vochtmeter. De resultaten waren uitstekend: onder de 10% vochtgehalte, wat betekent dat het hout direct de haard in kan zonder te sputteren of overmatig rook te produceren. Dit zorgt voor een schone, efficiënte verbranding en een heerlijke warmte. Kortom, OpenhaardhoutXL levert topkwaliteit. Snelle levering, keurig verpakt en écht goed gedroogd haardhout zonder onnodige rommel. Een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil genieten van een knisperend haardvuur!
Leveringsvoorwaarden zijn na aankoop en betaling eenzijdig gewijzigd door het team van openhaardhout XL waardoor voor een dienst die op de website gratis aangeboden word (levering over een grindpad) ineens €65.- extra wordt berekend. Mijn verzoek tot annulering van mijn aankoop als niet geleverd kon worden waarmee op de website wordt geadverteerd; gratis levering vanaf €50.-, ook over een grindpad, is niet gehonoreerd. De levering is -ondanks een uitgebreide mailwisseling tussen mij en Openhaardhout XL- door Openhaardhout XL willens en wetens doorgezet volgens hun eigenhandig na aankoop eenzijdig aangepaste voorwaarden. De transporteur bevestigde vervolgens telefonisch op de dag van levering dat levering niet over het grindpad zou worden gedaan, waardoor ik de levering in de wacht heb gezet omdat ik nog geen duidelijkheid had van Openhaardhout XL. Vervolgens verwijt Openhaardhout XL mij weigering van de levering en heeft mij ten onrechte €70.- transportkosten in rekening gebracht. Na aankoop en ruim voor de datum van levering heb ik per e-mail meerdere malen aangegeven dat leveringsvoorwaarden na aankoop niet eenzijdig gewijzigd kunnen worden en dat ik geleverd wil hebben wat ik heb gekocht en anders annulering wil met teruggaaf van mijn aankoopbedrag. Dit is niet gehonoreerd door Openhaardhout XL. Dit bedrijf lijkt klantvriendelijk (en zal ook ongetwijfeld een ogenschijnlijk correct bericht onder deze review plaatsen) maar is het absoluut niet. Ik voel mij zwaar gedupeerd door dit bedrijf en kan me niet voorstellen dat ik de enige ben -temeer omdat de transporteur bevestigde dat er meer problemen waren geweest met soortgelijke bestellingen (over een grindpad)- en dat dit bedrijf werkelijk zoveel positieve reviews heeft. Bespaar jezelf gedoe, frustratie, onterechte kosten en energie en doe geen zaken met dit bedrijf.
Beste Suzanne Steltenpool, Wij vinden het jammer dat u ontevreden bent over uw ervaring, maar willen graag een aantal onjuiste beweringen rechtzetten. Onze leveringsvoorwaarden zijn niet na uw aankoop gewijzigd. De toeslag voor levering over een grindpad is altijd van toepassing geweest en staat vermeld in onze voorwaarden. U heeft na bestelling en betaling aangegeven niet akkoord te gaan met deze toeslag en heeft verzocht om annulering. Echter, een bestelling annuleren omdat u niet akkoord gaat met bestaande voorwaarden is niet mogelijk. De levering is volgens afspraak en conform onze voorwaarden ingepland. Dat u ervoor heeft gekozen om de levering niet in ontvangst te nemen, betekent niet dat wij onterecht kosten in rekening hebben gebracht. Onze transportpartner handelt volgens de richtlijnen die vooraf zijn vastgesteld. betekent niet dat onze voorwaarden gewijzigd zijn. Wij streven naar transparantie en een goede service, maar in dit geval zijn wij van mening correct te hebben gehandeld. Mocht u verdere vragen hebben, dan kunt u ons bereiken . Met vriendelijke groet, Team Openhaardhout XL
snelle levering; goede kwaliteit essenhout; redelijke prijs: mag nog iets lager zijn voor deze pallet.
Goed gedroogd eikenhout met een heel behulpzame, vriendelijke chauffeur!
Ze laten je een hele dag wachten om vervolgens de volgende dag pas te komen. Chauffeur ook te beroerd om de pallet in de tuin te zetten.
Beste Erik, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de levering niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat het erg vervelend is om een hele dag te wachten en vervolgens pas de volgende dag geleverd te krijgen. Dit is natuurlijk niet de service die we willen bieden. Wat betreft het plaatsen van de pallet in de tuin: onze chauffeurs leveren standaard tot de eerste obstakelvrije plek, maar we begrijpen dat dit soms als onhandig kan worden ervaren. We nemen je opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Openhaardhout XL
Ik heb onlangs haardhout besteld bij OpenhaardhoutXL en ben ontzettend tevreden. De levering was snel en netjes, en het hout is van uitstekende kwaliteit: goed gedroogd, schoon en brandt prachtig met een mooie vlam. Daarnaast is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam, wat het bestellen extra prettig maakt. Als je op zoek bent naar betrouwbaar haardhout voor een scherpe prijs, dan kan ik OpenhaardhoutXL zeker aanbevelen. Ik kom hier zeker terug!
Op de foto was de bundel optisch in ieder geval groter
Bedankt voor je review! Je hebt een bundel van 5 zakjes aanmaakhout 2,5 kilo per stuk besteld, zoals aangegeven in de productomschrijving. We begrijpen dat foto's soms anders over kunnen komen. Mocht je in de toekomst een grotere hoeveelheid willen, dan helpen we je graag bij het kiezen van de juiste bundel! Team Openhaardhout XL
Snelle levering, duidelijke communicatie over leverdatum en tijdstip. Eikenhout mooi gedroogd.
Ik heb een mooi pallet berkenhout geleverd gekregen. Woensdagavond besteld, vrijdag geleverd was de bedoeling. De levering zou vrijdag zijn. Om 16.15 nog geen haardhout, ik de transporteur gebeld of het vandaag nog ging lukken, ze gingen het na, ze zouden mij terugbellen. Om 17.15 nog niets gehoord, zelf weer de transporteur gebeld, nee het gaat niet meer lukken vandaag. Volgende week dinsdag kunnen we het naleveren. Kortom de communicatie tussen een transporteur en klant kan veel beter!
Vlotte levering en goed geprijsd.
Snelle levering, mooi stookhout!
Mooie partij hout en stevige pallet. Aflevering ging niet helemaal goed, maar perfect en snel opgelost. Aanrader.