Prima hout prima service

Helemaal niks op aan te merken. Besteld- dag aangegeven- hout werd netjes neergezet- pallet strak gestapeld en meer dan vol.

Concurrerende prijs , snelle levering.

Makkelijk en duidelijk bestel proces . Snelle levering door een vriendelijke , meedenkende bezorger. Jammer genoeg heeft een gedeelte van het hout schijnbaar in de natte aarde/blubber gelegen en dus zeer vervuild . Wel goed droog en verder prima hout.

Top bedrijf

Heel netjes ingepakt. Goede kwaliteit.

Netjes verzorgd conform afspraak

Eikenhout

Werd netjes voor de deur geleverd. Mooi blokken eikenhout

beukenhot

mooi droog hout goed verpakt en chauffeur kwam keurig op tijd

Top product, snel geleverd

Boven verwachting en snel geleverd voor een goede prijs. Hier ga ik vaker bestellen. Bedankt.

Snel en mooi hout

Snel geleverd, vriendelijke service. Mooi hout(!). Wat duurder dan normaal, maar geen klachten over kwaliteit.

Top hout

Correcte firma, prijs-kwaliteit is prima. Goede levering en perfect hout.

Snel geleverd en netjes gestapeld hout

Snelle levering en een vriendelijke behulpzame bezorger. Pallet is netjes gestapeld.

Keurig!

Goede prijs en kwaliteit. Afspraak en levering top.

Kan beter

het hout is op zijn kant in de tuin beland, met de nodige schade.

3 pallets eiken

Vlot geleverd. Ziet er goed uit.

Snelle levering en mooi gestapeld

Snelle levering en compact gestapeld. Zou er zeker nog een keer bestellen. Klein minpuntje, veel houtblokken waren nog wat groot voor mijn kachel.

Top hout, goede service

Tja

Prima hout en prima levering

Vorig jaar was de levering bedroevend. Onwillige bezorger die niet eens aangebeld had en de pallet zo aan de straat had gezet. Omdat het goed hout was, deze keer weer hier besteld, met de hoop dat de ervaring van vorig jaar een incident was. De bezorging nu was super. De bezorger belde dat hij er zo was, was meedenkend en heeft de pallet netjes voor het houtschuurtje neergezet.

Zeker een aanrader

4 maanden geleden elders besteld, maar openhaardhoutxl heeft echt het droogste hout netjes verpakt en geen afval. Ga zo door zeer tevreden.

Halve levering gekregen geen bericht meer gehad over de rest

2 pallets besteld 1 gekregen geen bericht gehad wanneer de rest nog komt. Ik heb 2 mails gestuurd waar na 4 dagen nog niet op gereageerd is meermaals gebeld word ook niet terug gebeld.

Prima haardhout

Keurige stukjes haardhout, weinig schors, netjes gestapeld op de pallet. Duidelijk informatie over bezorging,

Door drukte 2 dagen later geleverd, daardoor een halve ster minder dan max.

Voor de 5e keer bij OpenhaardhoutXL besteld en net als de voorgaande geleverde bestellingen (grote krat 1,8 m3 Essenhout) zeer tevreden over de levering en houtkwaliteit! 15 minuten voor levering werd ik netjes door de chauffeur gebeld en keurig aan de achterzijde van mijn woning afgeleverd. Na mijn houtberging weer gevuld te hebben, de krat gedemonteerd en daarvan aanmaakhout gemaakt ...... weer voor volgend stookseizoen.

Prima communicatie en levering.

Levering en product zijn goed

Het hout werd door een vriendelijke chauffeur afgeleverd en netjes op de gewenste plaats neergezet. Het hout was netjes gestapeld en brandde zeer schoon op.

Snel geleverd en keurig bezorgt.

Nu wachten op koudere dagen..

Goede levering, mooi hout.

De levering is goed verlopen, mooie stukken hout. Alleen benieuwd in de winter hoe het hout brand

Uiteindelijk voldoende

Onze bestelling zou 10 september 2025 geleverd worden, toen 12 september en is er nu, op 15 september nog niet! We hebben vooraf betaald, dus aan onze verplichtingen is voldaan. We hopen dat dit bedrijf nu snel het hout gaat leveren …. Uiteindelijk is de bestelling, tot onze verrassing zónder bericht vooraf, geleverd op 16 september. We hopen dat een volgende keer de communicatie beter gaat, en de levering volgens de beloofde planning zal verlopen.

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar