2 Kub Berkenhout besteld en de volgende dag voor 12.00 aan huis geleverd. De dame die de pallet bracht was vriendelijk en zeer behulpzaam.
Bedankt voor uw mooie review! Bij Openhaardhout XL doen we altijd ons uiterste best om haardhout van de hoogste kwaliteit te leveren, en we zijn blij om te horen dat u tevreden bent met zowel onze service als het haardhout dat u heeft ontvangen. Uw feedback betekent veel voor ons, want het helpt ons om steeds te blijven groeien en verbeteren. Mocht u in de toekomst nog eens haardhout nodig hebben, helpen we u met plezier verder. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen voor advies of voor een nieuwe bestelling. Nogmaals hartelijk dank!
Besteld en de volgende dag al bezorgd! Niks op aan te merken!
Zeer snel en uiterst vriendelijk bezorgt! Dat voor een schappelijke prijs.
Snelle en soepele levering met mooi hout.
Brand weer lekker, snel geleverd, vervoerder is zeer behulpzaam.
Pallet van 2 m3 eikenhout besteld en volgende dag al geleverd. Transporteur zette het netjes op zijn plek. Nu stoken maar.
Super droog en schoon hout. Snelle levering. Een echte aanrader. Wij zijn heel blij. Met dit soort leveranciers.
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Prijs is goed en wordt netjes geleverd. De volgende keer weer hier bestellen!
na een negatieve bevinding zeer snel en correct opgelost
Een mooi pallet beukenhout, goede levering , chauffeur zette hem om de juiste aangewezen plaats. Dus tevreden klant.
Mooi bedrijf op service gericht en zeer snel met de levering. Zeer zeker een aanbeveling.
"s-middags besteld andere ochtend bezorg door vriendelijke en behulpzame chauffeur.
Goed gevulde strak gestapelde pallet! Mooi formaat blokjes. En snel geleverd.
Als boven
correcte aflevering en fantastisch mooi droog hout ga zo door
Besteld en 2 dagen later keurig geleverd. Netjes van tevoren gebeld door de chauffeur. Mooi droog hout van gemiddeld 15% volgens mijn meter. Dus helemaal blij mee
Super droog iets meer dan 1.8 kuub ontvangen zeer tevreden zeker een aanrader volgende dag al in huis
Prima hout zonder rest afval (schors, kleine stukjes etc.). Goed afgeleverd op een degelijke pallet.
Via Internet besteld, nette bezorging, 2dgn erna geleverd voor de deur. Hout blokken waren er enkele wel wat klein gezaagd maar daar brandt het niet minder om. Ff met XL gebeld en tot mijn verbazing zeer goed bereikbaar. Dikke pluim in ons huidige niet bereikbaar klimaat.
Originele beoordeling
Via Internet besteld, nette bezorging, 2dgn erna geleverd voor de deur. Hout blokken waren erg klein gezaagd tussen en 16 en 24cm en veel beestjes tot zelfs wespen erin. Dit leg ik niet makkelijk op mijn houtenvloer bij de openhaard, Dit heb ik beter meegemaakt.
Binnen 1 dag geleverd. Netjes gestapelde droge blokken van 25 cm. Prima service.
top!
Veel hout voor een goede prijs
Bedankt voor uw review! Bij Openhaardhout XL streven we er altijd naar om de beste kwaliteit haardhout te leveren. Het doet ons plezier om te horen dat u tevreden bent met onze service en het haardhout dat u heeft ontvangen. We waarderen uw feedback enorm, want het helpt ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Als u in de toekomst weer haardhout nodig heeft, staan we graag voor u klaar. Aarzel niet om ons te contacteren voor advies of een nieuwe bestelling!
Conform omschrijving.
Prima hout, brandt goed Vlotte levering