Super vriendelijk eerlijk en goed bedrijf.

2 Kub Berkenhout besteld en de volgende dag voor 12.00 aan huis geleverd. De dame die de pallet bracht was vriendelijk en zeer behulpzaam.

Perfect en snel!

Besteld en de volgende dag al bezorgd! Niks op aan te merken!

Goede ervaring!

Mooi pallet eikenhout!

Zeer snel en uiterst vriendelijk bezorgt! Dat voor een schappelijke prijs.

Snelle en soepele levering met mooi hout.

Brand weer lekker

Brand weer lekker, snel geleverd, vervoerder is zeer behulpzaam.

Snel geleverd volgens afspraak

Pallet van 2 m3 eikenhout besteld en volgende dag al geleverd. Transporteur zette het netjes op zijn plek. Nu stoken maar.

Top kwaliteit super service

Super droog en schoon hout. Snelle levering. Een echte aanrader. Wij zijn heel blij. Met dit soort leveranciers.

Goede prijs, makkelijk en snel geleverd

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Prijs is goed en wordt netjes geleverd. De volgende keer weer hier bestellen!

goede aftersale

na een negatieve bevinding zeer snel en correct opgelost

Een mooi pallet beukenhout.

Een mooi pallet beukenhout, goede levering , chauffeur zette hem om de juiste aangewezen plaats. Dus tevreden klant.

Zeergoed en snel.

Mooi bedrijf op service gericht en zeer snel met de levering. Zeer zeker een aanbeveling.

Vlotte service!

"s-middags besteld andere ochtend bezorg door vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Mooie blokjes

Goed gevulde strak gestapelde pallet! Mooi formaat blokjes. En snel geleverd.

Snelle afhandeling, levering op tijd en hout voldoet zoals je verwacht

Als boven

met 1 woord zeer goed

correcte aflevering en fantastisch mooi droog hout ga zo door

Snel, volgens afspraak, mooi droog hout, goed verpakt!

Besteld en 2 dagen later keurig geleverd. Netjes van tevoren gebeld door de chauffeur. Mooi droog hout van gemiddeld 15% volgens mijn meter. Dus helemaal blij mee

Mooie grote stukken haardhout

Super droog iets meer dan 1.8 kuub ontvangen zeer tevreden zeker een aanrader volgende dag al in huis

Mooi droog hout en snel geleverd

Prima hout zonder rest afval (schors, kleine stukjes etc.). Goed afgeleverd op een degelijke pallet.

nette levering volgens afspraak

Via Internet besteld, nette bezorging, 2dgn erna geleverd voor de deur. Hout blokken waren er enkele wel wat klein gezaagd maar daar brandt het niet minder om. Ff met XL gebeld en tot mijn verbazing zeer goed bereikbaar. Dikke pluim in ons huidige niet bereikbaar klimaat.

Binnen 1 dag geleverd. Netjes gestapelde droge blokken van 25 cm. Prima service.

hartstikke goed!

top!

Keurig op tijd geleverd

Veel hout voor een goede prijs

Prima service. Snelle levering.

Conform omschrijving.

Vlotte levering, prima hout

Prima hout, brandt goed Vlotte levering

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar