snel, betaalbaar, waar voor je geld

Super geleverd binnen 24 uur. Helaas enkele houtblokken te groot. Moeten gekliefd worden. Bedrijf zeker aan te raden.

Goed hout, snelle levering.

Goed hout en snel geleverd. Prima geregeld.

geweldig

Vandaag mijn pallet berkenhout ontvangen; mooie blokken hout en de lengte is prima; de bezorging ging ook heel vlot; ben er blij mee. Dit bedrijf is aan te bevelen. Tot een volgende keer.

Snelle levering uitstekend hout

Ene dag besteld volgende dag gebracht. Netjes gestapeld hout en een stuk goedkoper dan de concurrent. Hout neergezet waar wij het vroegen . Super

Uitstekende afhandeling, bezorging en kwaliteit hout.

vakkundig en eerlijk advies vooraf en alles volgens afspraak afgehandeld. Mooi schoon en droog hout. Een aanrader.

Mooi,droog en schoon hout.

Weinig los schors aan het hout en geen troep tussen de blokken hout Ziet er goed uit

Redelijk goed .

Goed droog, maar veel grote stukken.

Mooi droog haardhout!

Prima kwaliteit haardhout, mooie afmetingen. Levering en communicatie zoals het hoort.

Goed product

Netjes op plaats gezet Geleverd volgens afspraak

Lekker Droog Hout , goede klantenservice, alles goed !

Klantenservice neemt je serieus en belt snel terug , hout van prima kwaliteit …… zeker hier weer bestellen

Snel maar pallet is uit balans

Bezorging was snel. Zo snel dat de track and trace nog niet in functie was. De pallet zelf is helaas beschadigd en hierdoor sterk naar voren hellend. Hoop dat deze blijft staan totdat we hem leeg kunnen stoken.

Snel geleverd en geweldige service.

snelle levering op de dag die wij hebben aangegeven. Hout zit netjes op een pallet.

Super service en kwaliteit van hoog nivo.

Super service en de jout kwaliteit is van een heel hoog nivo. Geen stukken of troep er tussen en geweldige levering. Dit wordt mijn vaste hout leverancier. TOPPIE

wat misverstanden geweest uiteindelijk is het keurig opgelost

open haardhout heeft het voor ons opgelost goed afgehandeld wij zijn blij met het hout. Met vriendelijke groet Fam van Beusekom

Na bestelling, heldere afhandeling en snelle, nette levering.

Fantastisch!

Helemaal niets op aan te merken, echt een aanrader

Snel geleverd en zeer goeie service

Eerste keer hout besteld bij XL en zeer tevreden. Super droog en snel geleverd. De kratten hout zijn heel netjes gestapeld en goed gevuld en geen rotzooi ertussen om de pallet vol te krijgen. Een dikke 10 we kregen ook nog zakken aanmaakhout gratis. Zeker een aanrader!!

Zeer kleine "houtjes"

Mini houtjes geleverd, voldoen zeker niet aan de verwachting.

Snelle levering en goede kwaliteit beuken haardhout

Mooie partij haardhout droog en in een stevig krat.

Geweldig dat je zelf de dag van levering mag bepalen

Vrolijke chauffeur en netjes gestapelde hout blokken Ben zeer tevreden over de xl box

top kwaliteit voor een uitstekende prijs

Volgende dag geleverd, prijs een 10 levering een 10 kwaliteit een 10 drooghout een 10

Na enige vertraging bij de vervoerder toch uitstekende service

Bij vervoerder was pallet hout omgevallen. Firma een nieuwe pallet snel en keurig geregeld tot volle tevredenheid

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar