Excellent wood and great Service

The delivery is super quick and the wood is really good quality. Absolutely raccomended!

Super goed, mooi en zuiver hout, snelle levering

Heb berkenhout en eikenhout besteld met aanmaakhoutjes, wil deze mixen, opstoken met berken en na enige tijd de kachel warm houden met eiken. Gebeld , besteld en dag nadien al in huis. Het is zo’n mooi zuiver hout dat je huis er ook proper bij blijft en tevens mooi om hier extra mee te etaleren. Een aanrader! En mijn kachel brand als de beste..

Hout is geleverd zonder plasticfolie en kreeg nat door regen

Hout is geleverd zonder plasticfolie en kreeg klets nat door regen. eerder heb ik ook hout gekocht en altijd geleverd met plasticfolie.

Prettige medewerker, vriendelijk en behulpzaam

Hout werd vroeg in de ochtend bezorgd. Dat was fijn, zodat we tijd hadden om het op te ruimen diezelfde dag. Erg vriendelijke medewerker die veel moeite deed om het netjes neer te zetten achter de in de poort

Snel correct en netjes.

Vandaag bestelde bestelling wordt de volgende dag netjes op de stoep geleverd. Blokken hout zijn schoon, droog en een goed formaat. Kratten zijn netjes gestapeld. Absoluut een aanrader!

Snelle levering en vriendelijke service

Snelle bezorging tot aan de deur, door een zeer vriendelijke bezorger.

Prachtig droog hout!

Prachtig droog hout!

Goede snelle service

Vandaag bestellen en snel in huis. Netjes geleverd.

Top hout en snelle bezorging.

Prima attente chauffeur, goede blokken hadden wel iets kleiner gemogen, branden goed

Beschimmelde houtblokken

Ongeveer de helft van de pallet was beschimmeld. De rest was van B kwaliteit. Er is toegezegd dit op te lossen. Ik ben benieuwd

mooi hout

een goede levering en mooie stukken hout.

geweldig

mooie droge blokken, goede betalingstermijnen en goede levertijd

Snel en goed

Goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak

1e levering minder dan de helft van bestelling.

1 e bestelling, minder dan de helft geleverd. Chauffeur vond het wel best, wilde er geen aantekening van maken. Wilde wel mijn handtekening. Gelukkig was klantenservice paraat en heeft het direct geregeld, en en 2 e afspraak gemaakt. Vervelend vind ik wel dat je geen tijd van aflevering krijgt, daar moet je weer apart voor bellen. Of je moet de hele dag thuis wachten. 2 e aflevering, weer apart tevoren gebeld, kwamen ruim 1,5 uur vroeger, chauffeur was weer dezelfde tiener, volgde bewust totaal Mijn instructies niet op voor de aflevering, hij liet in vrachtauto midden op het pad staan, onnodig, volgens hem “ scheelde iedere meter dat hij minder moest lopen” niemand kon er meer langs. Toen ik het nogmaals zeer vriendelijk vroeg, luisterde hij nog steeds niet en ging zijn eigen gang. Toen ik hem vroeg of hij een beleid voerde van, deze aflevering niet meer doen voor de toekomst, zei hij: “ misschien” . Helaas is dat mijn conclusie ook, vriendelijke mensen aan de telefoon, slecht georganiseerd bedrijf. Helaas Ps de levering is net binnen, ik heb nu niet meer geteld, het lijken er meer te zijn?

Snelle levering op mijn gewenste bezorg moment. Chauffeur was behulpzaam. Vochtpercentage was erg laag, rond de 5 procent. Dacht dat de meter stuk was maar mijn oude voorraad van een andere leverancier heeft een vochtgehalte rond de 14 procent.

Supersnelle levering van het droge hout.

's Middags om 15.00u besteld en de volgende dag geleverd.

Goed bedrijf

Snel een mooi droog hout

Snel geleverd en mooi droog hout

Super snelle levering van mijn bestelling

Prima website, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Super snelle levering

Snelle levering, mooi gekloofd hout. Het is An de prijs, maar de service is er ook naar

Goede en snelle levering

Mooi droog en schoon hout

Goed droog beukenhout

Mooi droog beukenhout. Snel geleverd. Helaas was de pallet kapot waardoor deze niet op de juiste plek geplaatst kon worden en moesten we al het hout met de hand verplaatsen. Dat was niet de reden waarom wij voor een pallet gekozen hebben.

Netjes strak gestapeld, volgens afspraak op tijdstip en datum geleverd op de oprit.

Netjes strak gestapeld, volgens afspraak op tijdstip en datum geleverd op de oprit gezet. Het hout brandt goed omdat het droog is. Zeer weinig rook, dus geen overlast voor de buren.

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar