1e levering minder dan de helft van bestelling.
1 e bestelling, minder dan de helft geleverd. Chauffeur vond het wel best, wilde er geen aantekening van maken. Wilde wel mijn handtekening. Gelukkig was klantenservice paraat en heeft het direct geregeld, en en 2 e afspraak gemaakt. Vervelend vind ik wel dat je geen tijd van aflevering krijgt, daar moet je weer apart voor bellen. Of je moet de hele dag thuis wachten.
2 e aflevering, weer apart tevoren gebeld, kwamen ruim 1,5 uur vroeger, chauffeur was weer dezelfde tiener, volgde bewust totaal
Mijn instructies niet op voor de aflevering, hij liet in vrachtauto midden op het pad staan, onnodig, volgens hem “ scheelde iedere meter dat hij minder moest lopen” niemand kon er meer langs. Toen ik het nogmaals zeer vriendelijk vroeg, luisterde hij nog steeds niet en ging zijn eigen gang. Toen ik hem vroeg of hij een beleid voerde van, deze aflevering niet meer doen voor de toekomst, zei hij: “ misschien” .
Helaas is dat mijn conclusie ook, vriendelijke mensen aan de telefoon, slecht georganiseerd bedrijf. Helaas Ps de levering is net binnen, ik heb nu niet meer geteld, het lijken er meer te zijn?