Levering door zeer vriendelijke en behulpzame vrachtwagenchauffeur

Snel en goed

Pallet Berkenhout besteld, dag later geleverd en echt prima hout. Kurkdroog en juiste formaat!

XL hout voor een XS prijs!

Mooi hout, gelijke stukken en geen "afval" opvulstukken ertussen. Gratis zak aanmaak houtjes erbij en aardige bezorger.

Mooi hout voor een goede prijs

Mooi hout voor een goede prijs

Prima levering van prima haardhout.

Werd netjes op de plek gezet die ik wilde en was netjes gestapeld en goed hout.

Mooie blokken hout , schoon en van goede kwaliteit . Ook compact gestapeld . Vergeleken met concurrentie een goede prijs .

Zeer positief

2m3 eikenhout, gedroogd, stookklaar, tegen een scherpe prijs.

Mooi schoon en droog hout,voor herhaling vatɓaar,heeft een nieuwe koper bij.

Top afgeleverd Top Hout

Besteld en geleverd, gewoon zoals het hoort

Kwaliteit

Na contact snel geleverd. Goed droog, met de bekende geur van eikenhout. We kunnen er weer jaar warmpjes bijzitten

Goed haardhout met weinig tot geen afval.

Goed haardhout van Essen, waarbij de stukken niet te groot of te klein waren. Prima droog, kon gelijk een keer stoken. Al met al dus een aanrader.

Aantrekkelijke prijsstelling

Zeer goede ervaring met het bestellen van een lading RUF-brketten. Eenvoudig bestelproces via gebruikersvriendelijke website. Levering op het gewenste moment door een behulpzame pakketdienst. Aantrekkelijke prijsstelling.

Snel en netjes

Bestelling van hele pallet eikenhout tegen een wel heel scherpe prijs! De voorkeurdatum voor levering kunnen kiezen waarna ik goed werd ingelicht over de levering, zowel per mail door de vervoerder als even een telefoontje vlak voor aankomst. Naast prima eikenhout werd ook nog een gratis zak aanmaakhout geleverd. Wij gaan hier vaker ons hout bestellen.

Prima hout voor een goede prijs

Duidelijke website, en dag na bestelling volgens afspraak bezorgd. Telefonisch goed bereikbaar en te woord gestaan. Wij bestellen hier zeker weer.

Goedkoopste en snel

Snel en accuraat geleverd

Goed product goede service

Prima geregeld!

Hout besteld, was goed geregeld. Goed droog hout

prima hout

Jammer dat het niet op de plaats onder de kap van mijn huis geplaats kon worden ,waardoor ik toch alles nog weer moest uitpakken en verplaatsen.

Nette en volle pallet goed gedroogd berken hout afgeleverd

Eerste keer besteld bij openhaardhoutxl. Nette en volle pallet goed gedroogd berken hout afgeleverd. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Hout vat lekker makkelijk vlam en heeft aardig lange brandduur. Als verrassing zaten er ook nog 2 zakken aanmaakhoutjes bij. Duidelijke website en betrouwbare order afhandeling. Ga zo door..

Mooi schoon en droog hout

Levering zeer punctueel op de aangegeven en gevraagde tijd. Mooi schoon en droog hout. Ik had essen besteld. Formaat blokken goed. Stukje goedkoper dan de directe concurrentie.

Exact op tijd, prima chauffeur helpt vriendelijk mee , om het hout in het hok te rijden .

Scherpe prijs, snelle levering

Goed verpakt, zak aanmaak hout erbij, hardhout lijkt goed in orde.

In 1 woord, fantastisch!

Besteld, netjes een appje er achteraan gekregen dat de dag en tijd moet gaan lukken. Afgesproken dag en tijd was perfect gelukt. Leverancier kwam de stoep niet op. vond het geen probleem om met zijn palletwagen 50 meter om te rijden (daar was de stoep lager) en netjes in de voortuin afgeleverd, zonder gezeur zonder gepuf, gewoon zoals het hoort. zeker een aanrader!

Snel en correct

Goed hout en snel geleverd

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar