Snelle afhandeling en goede service

Eerlijke prijs, binnen 1 dag in huis volgens afspraak en keurig transport bedrijf.

Snel geleverd en tegen nette prijs

Vrijdag besteld en op dinsdag geleverd. Prijs was gewoonweg goed te noemen. Hoogste vochtpercentage die ik heb kunnen vinden is 16% dus gewoon goed. Enige opmerking doe ik heb dat door de grote van de blokken de pallet niet zo straks gestapeld is als dat ik gewend ben.

Keurige levering

Keurige levering. Mooi droog hout. Sommige stukken wel wat groot maar dat is te kloven.

Beetje gedoe met leveringsdatum

Was me wat extra's beloofd door vertraging maar niks gekregen. Hierna is contact met mij opgenomen en is het extraatje alsnog netjes geleverd. Zeer tevreden met de afhandeling.

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Zie boven

Perfect.ze houden je op de hoogte en alles wordt goed en kundig geregeld.

prima geleverd

Keurig op tijd en snel geleverd.

Joost vissen

Top hout met goeie afmetingen! Blijft maar doorbranden en natuurlijk vergeleken met de rest lekker goedkoop

Hout besteld, hout geleverd.

Pallet Essen besteld. Geleverd hout van prima kwaliteit, weinig rommel. Wel heel veel grote moppen, dus wat vaker kloven.

Snelle levering en topkwaliteit hout

Levering snel zoals beloofd op de website. Het pallet eikenhout was van topkwaliteit. Mooie verhouding van kleine en grote stukken. Aardige chauffeur voor de bezorging, die de tijd had om het pallet op de juiste plek neer te zetten.

perfect, netjes en keurig droog hout!

goed hout

x

Beste deal hele pallet berken haard hout

Aflevering volgens mijn verzoek en op tijd, aardige chauffeur, ik ga hier voortaan bestellen

De 1.8 kratten bleken op. Zonder probleem werd er twee maal 1 kuub gebracht zonder bijbetaling.

Mooi droog hout met fijne service en snelle levering.

Elke bestelling altijd snel geleverd en fijn dat er grote hoeveelheden geleverd kunnen worden. Mooi droog hout die kant meegaat. Fijne service dus mijn go to plek voor hout!

Snelle levering van laag geprijsd haardhout

Twee dagen na de aankoop van 2 pallets haardhout kreeg ik de bestelling bezorgd door een heer die ik vaker heb gezien. Hij wist precies waar ze moesten worden geplaatst. De track and trace was prima verzorgd en de levering kwam ook binnen het tijdslot. Een aanrader, zeker als er haast bij is.

Wat een goede service

Van de week een bestelling geplaatst en nu al geleverd. Razend snel. Het hout is goed droog en de blokken zijn precies van een mooi formaat voor onze openhaard!

Eerste keer hier besteld, nette en snelle levering. Prima hout, reden te meer om hier opnieuw te bestellen.

super snelle levering !

Super snelle levering van prachtig gedroogd berkenhout voor een mooie prijs !

Openhaardhoutxl.NL: de beste!

De eerste keer dat ik via openhaardhoutxl.NL hebt besteld. We zijn zeer tevreden. Heb het vocht percentage gemeten 11%. Het is immers oven gedroogd. Ook de levering was super snel.

Goede klantenservice

Super droog haardhout, ze hebben er een vaste klant bij.

Fantastische hout

Keurig volgens afspraak geleverd, nette partij hout. Ik heb bij openhaardhoutxl berkenhout besteld. De blokken waren precies 25 cm. Ik ben zeer tevreden en het hout was goed droog.

Snel geleverd goede service

Woon aan onverharde weg chauffeur extra zijn best gedaan

Snelle levering en goed hout!

Na bestellen kwam de pallet een dag later binnen. Snelle levering dus en het hout is goed droog dus brand super

wordt keurig op tijd geleverd.

eindelijk iemand gevonden die grote pakketten levert. En de kwaliteit is mooi droog.

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar