Mooi hout snelle levering

Een zeer vriendelijke klantbenadering en een geweldige levering.

Op maandag contact gehad en een dag later geleverd. Een vriendelijke en hulpvaardige chauffeur om de pallet op de gewenste plaats te zetten. Een goed gevulde pallet met eikenhout en het hout kan gelijk gestookt worden. Ik ben uiterst tevreden en kan anderen aanraden om haardhout bij Openhaardhout XL te bestellen.

goed gedroogd hout, blokken nog wel met de bijl een keer gekloofd

Zeer nette aflevering

Zo’n grote palet goed neerzetten, zonder overlast voor andere gebruikers van de openbare weg, is altijd een uitdaging. Deze chauffeur wist echter heel slim de palet zo neer te zetten, dat de auto’s gewoon op de oprit konden staan en wandelaars op de stoep geen enkele hinder ondervonden. Heel netjes! Daarnaast is betalen met iDEAL in3 een fijne en klantvriendelijke betaaloplossing.

Niet alles geleverd gekregen

Bij aflevering had ik niet alle zakken Berkhout gekregen. Ook de zak aanmaakhoutjes ontbrak. Dit was ook geconstateerd door de chauffeur die z'n naam gaf als referentie. Mail gestuurd maar werd gelijk moeilijk gedaan. Ze hadden camerabeelden gekeken waaruit leek dat het Aantal wel Was geleverd. Kon niet want het waren er te weinig. "Stuur me de Beelden maar dan". Nee dat kon niet. Gewoon verzonnen als excuus. Moest zelf Foto's Sturen van de pallet en er werd alles aan gedaan en verzonnen om niet te hoeven naleveren. Hoezo moet ik toch foto's sturen, Jullie hadden toch camerabeelden ??!!! Zeer teleurstellend

Geweldig in 1 wordt

Prachtig hout en mooi op tijd geleverd,en een wel willende chauffeur! Dus alles een dikke 8.

Top kwaliteit!

Prima hout!!

Heb een pallet elzenhout besteld bij openhaardhout xl en deze is netjes afgeleverd. Het hout is goed droog en makkelijk aan te steken met de aanmaakhoutjes. Mooi vlammenspel en natuurlijk heerlijk warm.

Top!!!

Ik struin altijd, net zoals iedereen het internet af om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden, en deze aanbieder sprong er meteen uit. Niet alleen hadden ze de scherpste prijs, maar ook de service was geweldig. De levering was supersnel, de communicatie helder en vriendelijk, en het haardhout werd keurig netjes geleverd. Kortom, een betrouwbare leverancier waar ik zeker vaker zal bestellen!

Keurig op tijd bezorgd, Prima hout met kanttekening.

Jammer dat er veel schors op de essen blokken zit en een aantal blokken zwart is, schimmels? Prijs is scherp. Bij de concurent was ik duurder uit maar had ik deze problemen niet. Verder zie je ook hier helaas de krimp flatie. Jarenlang 2 m3, tegenwoordig 1.8 m3.

Zeer tevreden snelle levering haardhout en briketten besteld beide zeer droog super snel geleverd top bedrijf!

Bellen is the way to om contact te krijgen. Vragen worden telefonisch snel opgelost

Correct en snel geleverd

Bestelde type hout is correct geleverd en op de dag zoals afgesproken. En… uitstekend gedroogd hout!

Mooi hout en goed gestapeld en netjes afgeleverd

De chauffeur heeft de krat zo neer gezet dat wij het makkelijk eruit konden halen super . Het hout ziet er mooi uit en brand mooi

uitstekend

jammer dat ik dit adres niet eerder heb ontdekt. Het hout wordt keurig en snel in een krat geleverd, het is mooi droog en doordat het niet los wordt gestort kan je zelf ook zien dat je de hoeveelheid krijgt waar je voor hebt betaald. We blijven hier zeker klant!

Goede verzorging

Voor de eerste keer hier besteld na wat vertraging is het hout aangekomen doordat er vertraging was krijg ik bij de volgende bestelling iets extra, super vind ik dat dus al met al goede service en snel geleverd.

Gewoon goed.

Voorafgaand aan de bestelling via de App werden mijn vragen beantwoord. Bestelling geplaats. Prima geïnformeerd de chauffeur belde voorafgaand aan de levering en was zelfs een kwartiertje eerder dan was opgegeven. Het pellet werd keurig op de aangegeven plek gezet. De Pini Kay branden mooi en lang.

Chauffeur zeer behulpzaam denk ook mee voor de klant

Goed en gemakkelijk en goedkoper .

Chauffeur zet het op de plek die ik gevraagd heb .

Op tijd geleverd. De kwaliteit van het branden moet ik nog ervaren

Goede ervaringen

Keurig op tijd en prima kwaliteit.

Mooie grote stukken hout. Strak opgestapeld in een solide krat en goed droog. Snelle levering en relatief goedkoop.

Uitstekende service

Goede beschrijving, goede prijs en snelle probleemloze levering in goede verpakking,

Ik ben zeer tevreden zoals het is gegaan.

Zie boven.

Scherpe prijzen en vriendelijke bezorger

Ik had op donderdag besteld en het werd vrijdag al geleverd. De bezorger moest een stukje lopen met een palletwagen die niet goed functioneerde. Goede service!

schellebroek 102

1813 SE Alkmaar