Wat een geweldige goed georganiseerde toffe reis!

Het was een reis om nooit te vergeten , tot in de puntjes georganiseerd en de voorbereidingen als de complete reis was top ... Als ik iemand wil adviseren dan zijn het Go Too wel....voor mij is het een yess en op naar de volgende. Groetjes van Simone

Leuk afwisselend reisprogramma met een kleine groep gelijkgestemden.

Programma zat goed in elkaar, helaas gooide de weersomstandigheden roet in het eten. De lokale gids heeft ons daar goed doorheen geholpen en bood allerlei alternatieven aan. Het was een bijzondere vakantie.

Mooie en gezellige reis maar had een andere verwachting

Erg mooie eilanden en een erg leuk reisgezelschap. Reisgezelschap van dezelfde leeftijd en alleenreizenden schept meteen een connectie. Onderling klikte het met iedereen, niemand die buiten de boot viel. Wat de reis betreft had ik wel een actievere vakantie verwacht met meer optionele excursies voor de dagdelen dat je vrij was om te besteden. In de omschrijving van Estivant staat ook: Buiten de gebaande paden, 3 verschillende eilanden die je door en door beleeft. Bij Sao Miguel: trek je wandelschoenen aan en hike naar fantastische uitzichtpunten. De dagen in Sao Miguel werden we alleen maar rondgereden in een busje en hadden we maar kort de tijd om op een stoppunt rond te kijken om vervolgens weer door te gaan. De reisleidster Marieke anticipeerde hier wel goed op en heeft wat momenten actiever ingebouwd. De vrije dagdelen waren ook te kort om ook echt iets actiefs te ondernemen zoals bv een hike. Je zou hiervoor eerst een stukje moeten reizen om in een hikegebied terecht te kunnen komen. Ik heb het als een mooie en gezellige reis ervaren, maar het buiten de gebaande paden begeven en de eilanden door en door beleven heb ik wel echt gemist. Een volgende reis zou ik toch anders willen doen en ervaren.

Mooi groepsavontuur

Alles was tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Het programma was afwisselend en goed gevuld. De reisleidster speelde goed in op de behoeften van de groep. De Azoren is echt een aanrader wat mij betreft. Tip: Als de reis 10 ipv 8 dagen zou duren, zou deze iets meer in balans zijn en meer mogelijkheden bieden om ook zelf iets te ondernemen.

Een hele bijzondere reis waarbij alles klopte

Net terug van de reis naar Georgië ben ik nog volop aan het nagenieten. Het was een bijzondere kennismaking met het land, met een leuke groep en een super reisleidster. De reis is een fijne combi tussen actie, cultuur en lekker eten. Ik heb genoten van het paardrijden en het raften en de kennismaking met de wijnboeren was geweldig. Daarnaast werd ik stil van de verhalen van onze reisleidster Ana over de geschiedenis van het land en hoe die nog steeds doorwerkt en van de schoonheid van het land. Een heerlijke reis.

Prachtige reis Bali - Lombok - Gili

Mooie goed georganiseerde rondreis in fijne hotels. Meerwaarde was de lokale gids, waardoor je de cultuur op een andere manier leert kennen. Daarnaast waren de medewerkers van GoToo goed bereikbaar en behulpzaam

Op zoek

Op zoek naar een avontuurlijke reis voor 50- plussers kwam ik via internet per ongeluk bij GoToo terecht. Echt…..nog nooit van gehoord….De site ziet er goed uit, info duidelijk en de ervaringen van reizigers klinken veelbelovend. Proberen dus en hoop op een geweldige reis!

Ik ben op een groepsreis naar bali Lombok en de gili eilanden geweest. In super hotels/resorts/vila's verbleven. Ontzettend veel mooie excursies gehad in de jungle, naar de watervallen, mountainbike tocht tussen de rijstvelden door dorpjes. Snorkelen bij de Gili eilanden schildpadden en veel mooie vissen gezien. Heel veel mooie herinneringen dankzij GoToo reisorganisatie.

Spannend, maar een aanrader

Het was voor mij de eerste keer en ik vond het best spannend. Dat viel echter van me af zodra ik op schiphol de groep ontmoette. We hadden een ontzettend leuke groep mensen bij elkaar. Mooie reis gehad, alles was goed geregeld. En als er wat mis ging door onvoorziene omstandigheden werd dit meteen gefixed. Ook fijn en handig is het contact met GoToo over de app tijdens de reis, korte lijntjes en super betrokkenheid van Maike van GoToo waar geen vraag te veel moeite voor was.

Portugal

Heerlijke reis met onbekenden die erg snel als vrienden aanvoelden. Ongedwongen sfeer, veel mogelijk. De petiscos workshop in porto was fantastisch en de petiscos zelf heerlijk! Evenals de wijnen in Porto en de Douro. Portugal is een fantastisch land en de hiken naar Praia da Ursa is een aanrader, neem daarvoor wel goede schoenen mee, want met sneakers is het een uitdaging! Hotels waren stuk voor stuk heerlijk en goed geregeld. Kortom; echt een hele leuke vakantie gehad.

Helemaal top

Ik ben al eerder echt “solo” op reis geweest, maar miste het om toch van tijd tot tijd de leuke momenten te kunnen delen met mensen waar je net iets meer band mee hebt dan dat je samen ergens wat drinkt of een activiteit hebt gedaan. Ben behoorlijk gesteld op mijn vrijheid en benieuwd hoe dat nu dan gaat zijn. GoToo trok me aan vanwege het zo expliciet noemen van (ik noem het maar even) “vrijheidsaspect”. Ik wil mijn eigen plan kunnen trekken zonder dat iedereen je gek aankijkt. Ben heel benieuwd hoe dat in de praktijk gaat zijn en hoe de klik met de groep gaat zijn. Ik hoop dat er iemand bij zit die in ieder geval wat interesses/hobby's deelt. Waar ik nog twijfelde kreeg ik snel en duidelijk antwoord van GoToo. Helemaal top dus!

Alles duidelijk en makkelijk te boeken

Ik ben nog maar net single, ben nog niet eerder alleen op een avontuurlijke reis geweest. GoToo sprak me gelijk aan, de reizen zijn leuk geschreven en het is makkelijk om je reis te boeken. Ik heb contact gehad met Maike en ik kreeg bijna direct antwoord, wat heel prettig is. Als de reis verloopt zoals het boeken dan zal ik tevreden zijn, en volgen er mss nog wel andere reizen.

Goede eerste ervaring

Ik was behoorlijk enthousiast over de Bali reis en dan met name de optie van de beklimming van de Vulkaan Rinjani. Hierover gesproken met Maaike van GoToo en ik kreeg echt goed advies. Heb ook mijn twijfels geuit over dat GoToo nog een nieuwe reisorganisatie is en er dus weinig ervaringen online te vinden zijn, waarop hun vraag was of ik zelf een review wilde posten. Hierbij dus. Ben dus nog niet op reis geweest, maar het contact vooraf is in ieder geval erg prettig.

Aanrader!

Lapland met GoToo is een geweldige combinatie. Volledig ontzorgd genieten van de prachtige natuur met leuke mensen en een passievolle lokale gids (thnx Johan!). Johan heeft ons echt zijn streek laten zien wat ik nog steeds op mijn netvlies heb staan. Echt een aanrader is dit!

Fijne klantenservice

Ik had veel vragen over de reis naar Ijsland en elke keer kreeg ik weer supersnel en aardig antwoord van Maike, waardoor ik de reis nu geboekt heb. Het is nog even wachten tot mijn reis vertrekt, maar tot nu toe ben ik heel tevreden

Mooie reis!

Ik ben naar Lapland geweest met GoToo. Deze reis is een mooie reis waarbij je veel ervaringen opdoet. Persoonlijk vond ik de sneeuwscootersafari het gaafst. Het is een afwisselend programma en er is veel te doen en te zien. Een gezellige groep maakt het af.

Mijn eerste reis was onvergetelijk, nu net de 2e geboekt

Ik heb net mijn 2e GoToo reis geboekt, naar Vietnam! Ik ben hiervoor naar Zweeds Lapland geweest en dat was zo leuk dat ik nu al dus mijn 2e reis heb geboekt! Dat zegt genoeg toch? DUs als je twijfelt kan ik alleen maar zeggen; gaan! Ik heb in Lapland hele leuke mensen ontmoet en dingen gedaan die ik nooit eerder heb gedaan. Je zult er geen spijt van krijgen!

Leukste wat ik de afgelopen 5 jaar gedaan heb - by far!

Ik ben twee weken geleden terug gekomen van de Lapland reis met GoToo en ik zit nog steeds na te genieten. We waren met een groep van 12 en we hebben echt een geweldige tijd samen gehad. Lapland Guesthouse en de omgeving is magisch. De foto's lijken te mooi om waar te zijn, maar in het echt is het nog beter. Dit was mijn eerste singlereis en dus ook voor het eerst met GoToo en ik was vooraf behoorlijk nieuwsgierig (en zenuwachtig) hoe dat zou zijn. Al op de eerste dag had ik zo'n klik met iedereen dat het leek alsof we elkaar al jaren kenden. Het heeft een enorm voordeel, reizen met mensen van dezelfde leeftijd en levensfase. De GoToo gids en eigenaar van het hotel, Johan, is een bijzondere en gastvrije Zweed. Zeer betrokken bij de gemeenschap, geeft je alle informatie over het gebied, de natuur, dieren in het wild en het land. Samen met Nicolas heeft hij onze reis gemaakt. Hij gidste ons tijdens onze sneeuwscooterexcursie waarbij we zelf onze lunch grilden boven het kampvuur in de sneeuw, echt magisch. Ook de Huskytocht was om nooit te vergeten. Kleinschalig en authentiek, zoals alles op deze reis. Het Guesthouse ligt aan de (bevroren) rivier en het heeft alles wat je nodig hebt om uit te rusten, te ontspannen, te genieten van de natuur, plezier te hebben en de omgeving te beleven. Kamers waren perfect. Ze waren allemaal verschillend van thema en bijzonder ingericht met heerlijke bedden. Sommige kamers hadden een eigen houtkachel of zelfs een eigen sauna. Mooie badkamers. Geen tv's (ja echt!). We zaten vrijwel elke avond in de sfeervolle bar, perfect om wat te drinken, een spelletje te spelen of even bij te praten. Eten is heerlijk. Allemaal lokaal geproduceerd en goed gemaakt - geweldige smaak. Als je twijfelt (net als ik), niet twijfelen, gewoon gaan!

Snelle reactie, goed contact

Via Google bij deze organisatie terechtgekomen. Mijn vragen werden snel beantwoord en ik kreeg een paar goede tips mee. Mijn eerste reis is nu net geboekt, benieuwd naar hoe het gaat zijn.

Hendrik Figeeweg 3F Unit C9

2031 BJ Haarlem