Overgang probleempje en irritante stroomberekening in de app
Aanmelding via Independer en contract ging vlot, maar omdat ik nog een voorschot nota kreeg van mijn oude leverancier vertrouwde ik het niet. Omdat de overgang in het weekend viel, even gewacht of het maandag werd opgelost. Geen reactie en App werd ook niet geactiveerd. Toen de volgende dag via de chat contact opgenomen, daar reageerde men redelijk snel op. Storing in het systeem, wel vreemd dat men niet goed controleert, dat nieuwe klanten correct zijn overgeschreven. Door deze fout kreeg ik ook afschrijving van mijn oude leverancier, die heb ik wel zelf gestorneerd en kreeg aanmaningen, hierover gebeld en toen werd het opgelost en kreeg vlot de eindafrekening. Uiteindelijk 6 dagen later dan de planning alles geregeld. App werkt goed, echter aan 1 dingetje irriteer ik mij aan. Het stroombedrag van verbruik is het gesaldeerde bedrag, wat op de zelfde regelhoogte staat van het verbruik in Kwh niet-gesaldeerd is, dat geeft verwarring. Kwam hierachter na de uur-berekening te maken. Wordt ook nergens vermeldt (tenminste niet gevonden door mij), dus kosten en verbruik en teruglevering presentatie zou wat netter kunnen. Voor de rest moet ik nog afwachten of de verwachte lagere kosten gehaald gaan worden. Ondanks alles heb ik verder wel vertrouwen in Dynamische contracten. En anders kan je gewoon weer snel binnen een maandoverstappen naar een vast contract.