Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gebruikers benadrukken dat het platform gemakkelijk te gebruiken is en dat de matches doorgaans betrouwbaar zijn. De communicatie is duidelijk en de site voelt betrouwbaar. De ervaringen met het vinden van contacten zijn overwegend positief. Enige opmerkingen gaan over prijsstelling of privacy, maar de algemene tevredenheid is hoog.
Perfect!!
3 September 2026
Bart
Kalmthout
leuk contact
3 September 2026
john
Dieren
voldoende dames maar spijtig weinig reactie van dames op vraag voor afspraak
werner
erpe-mere
We blijven verder ontdekken
Marnix
Ledegem
Peter
Maasbree
Profiel veelal mooier dan dat het in werkelijkheid is bij een kennismaking/date. Wordt niet actief gereageerd,wanneer ik een bericht stuurde. Ervaar ik als ongeïnteresseerd/niet actief op zoek.
31 August 2026
Brechtje
Harkstede
Ik hoop dat jullie meer achter aan moet als je met iemand schrijft , dat je niks terug hoord. Dat is gewoon niet netjes. Maar wel steeds kijken naar je profiel
29 August 2026
Johannes
Koudum
Hoewel nog geen vriendin gevonden heb ik toch verschillende leuke contacten met vrouwen gehad. Denk dat ik binnenkort wel door een van deze uitgenodigd wordt voor de koffie en misschien wel meer.
22 August 2026
Henk
Amersfoort
Als ik een mailtje krijg kom ik niet op de site wat niet leuk is
20 August 2026
THEA
Barendrecht
krijg vlot bericht op een reactie,zeer goed.
19 August 2026
geert
Ter Apel
Ik ben pas lid maar heel positief hoe er met de leden word omgegaan En fijn om al zo snel reactie's te krijgen.
17 August 2026
Harry
Arnhem
Via 60dating heb ik mijn vriendin ontmoet, eerst via chat hebben we na een paar weken afgesproken op een neutrale plek. Ik had al gauw een klik met haar en had een eerste fantastische date met haar. Na een kleine 3 maanden zijn we nog steeds dol op elkaar.
4 August 2026
Frans
Eindhoven
Alles goed en duidelijk geregeld.
1 August 2026
Daasja59
Nieuw Vennep
Zeer. Positief
8 November 2025
sweety
Denfermonde
Dankzij uw site heb ik een hele lieve partner gevonden.
8 November 2025
Henk
Thuis
Vlot werk, professioneel, veel keuze, onmiddellijke hulp...
4 November 2025
Lidi
Brugge
Ik heb opgezegd bij 60Dating. Tot mijn stomme verbazing blijven ze met mij leuren. Ik krijg nog steeds berichten van geïnteresseerde vrouwen. Ze schrijven een berichtje naar mij, waarop ik niet kan reageren. De dames krijgen nooit antwoord. Het lijkt mij niet dat je zo met je cliënten omgaat, en zeker niet met een ex-cliënt.
24 October 2025
Jan
Culemborg
Ik vind bij jullie het prettig zeker als je even eraf wil gaat het makkelijk. Prima!
17 October 2025
Anneke
Hazerswoude-dorp
Mooie mensen ontmoet, echter zonder de benodigde klik! Afstand is een lastige component! Ik ben heel blij met een vriendin uit de buurt
24 September 2025
Kreawim
Zwaanshoek
Respect vol
15 September 2025
Sonrisa
Groningen
60 Plus dating is een fijne datingsite. Alles is helder en duidelijk.
9 September 2025
Pauliena
Veenendaal
als je iemand zoekt uit een bepaalde provincie zijn er ook uit andere provincies. maar ik heb ondertussen wel iemand gevonden dankzij jullie site
9 September 2025
marleen
maarkedal
60dating werkt prima, en ik heb al een aantal leuke contacten gelegd. Ik zou het wel fijn vinden als de interface iets gebruiksvriendelijker was.
7 September 2025
Rashid
Amsterdam
De vrouwen zien zo onverzorgd uit.
6 September 2025
Rubiano
Almere
Er zitten echt mannen op die alleen op sex uit zijn en ook mannen die alleen een foto van je onderkantje willen . Ik heb hier ook vrienden aan overgehouden zonder bijbedoelingen
2 September 2025
Evelyn
Utrecht
60dating.com is een Nederlandse datingsite voor 60-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of gezelschap. Het platform bestaat sinds 2015, wordt beheerd door Epic Internet B.V. en telt meer dan 95.000 inschrijvingen; ruim 20.000 actieve 60-plussers logden in 2026 in.
eiligheid staat centraal: elk profiel en elke foto wordt gecontroleerd via AI-moderatie én handmatige review, en berichten worden automatisch gescreend op oplichting. Leden krijgen wekelijks passende matchvoorstellen en kunnen gebruikmaken van Anna, de ingebouwde AI-datingcoach. Inschrijven is gratis; met een Premium-abonnement chat je onbeperkt en kun je videobellen.
Euclideslaan 171
3584 BS Utrecht