Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gebruikers benadrukken dat het platform gemakkelijk te gebruiken is en dat de matches doorgaans betrouwbaar zijn. De communicatie is duidelijk en de site voelt betrouwbaar. De ervaringen met het vinden van contacten zijn overwegend positief. Enige opmerkingen gaan over prijsstelling of privacy, maar de algemene tevredenheid is hoog.
Zeer. Positief
8 November 2025
sweety
Denfermonde
Dankzij uw site heb ik een hele lieve partner gevonden.
8 November 2025
Henk
Thuis
Vlot werk, professioneel, veel keuze, onmiddellijke hulp...
4 November 2025
Lidi
Brugge
Ik heb opgezegd bij 60Dating. Tot mijn stomme verbazing blijven ze met mij leuren. Ik krijg nog steeds berichten van geïnteresseerde vrouwen. Ze schrijven een berichtje naar mij, waarop ik niet kan reageren. De dames krijgen nooit antwoord. Het lijkt mij niet dat je zo met je cliënten omgaat, en zeker niet met een ex-cliënt.
24 October 2025
Jan
Culemborg
Ik vind bij jullie het prettig zeker als je even eraf wil gaat het makkelijk. Prima!
17 October 2025
Anneke
Hazerswoude-dorp
Mooie mensen ontmoet, echter zonder de benodigde klik! Afstand is een lastige component! Ik ben heel blij met een vriendin uit de buurt
24 September 2025
Kreawim
Zwaanshoek
Respect vol
15 September 2025
Sonrisa
Groningen
60 Plus dating is een fijne datingsite. Alles is helder en duidelijk.
9 September 2025
Pauliena
Veenendaal
als je iemand zoekt uit een bepaalde provincie zijn er ook uit andere provincies. maar ik heb ondertussen wel iemand gevonden dankzij jullie site
9 September 2025
marleen
maarkedal
60dating werkt prima, en ik heb al een aantal leuke contacten gelegd. Ik zou het wel fijn vinden als de interface iets gebruiksvriendelijker was.
7 September 2025
Rashid
Amsterdam
De vrouwen zien zo onverzorgd uit.
6 September 2025
Rubiano
Almere
Er zitten echt mannen op die alleen op sex uit zijn en ook mannen die alleen een foto van je onderkantje willen . Ik heb hier ook vrienden aan overgehouden zonder bijbedoelingen
2 September 2025
Evelyn
Utrecht
De zoekfunctie kan beter, maar de kwaliteit van de matches op deze site is uitstekend.
30 August 2025
Amin
Zwolle
Gewoon heel leuk. 60dating biedt alles wat ik zocht in een datingsite.
30 August 2025
Duko
Heiloo
Geweldig en nog beter dan ik had verwacht. Zeer tevreden met de ervaringen via 60dating.
24 August 2025
Abu
Apeldoorn
21 August 2025
jaelfi
dendermonde
Het is goed dat jullie potentieel spam kunnen herkennen. Een man benaderde me met rare antwoorden en bleek achteraf **** te zijn. Jullie doen geweldig werk!
20 August 2025
Jacky
Amsterdam
Ga zo door, ik ben enorm tevreden over 60dating. Alles werkt naar behoren en ik heb leuke contacten gelegd.
16 August 2025
Aisha
Hertogenbosch
Ik heb goede ervaring er mee, dus ga gewoon het proberen
14 August 2025
Anneke
Zutphen a.d. Rijn
De beste app na het uitproberen van verschillende anderen. Heb meerdere waardevolle contacten gemaakt.
11 August 2025
Musa
Utrecht
60dating doet zijn uiterste best om mensen met elkaar te verbinden. Verschillende leuke eerste ontmoetingen gehad, erg tevreden.
5 August 2025
Hassan
Amsterdam
De site is uitstekend. Zeer overzichtelijk en goed georganiseerd. De matches die door het systeem worden gemaakt passen heel goed bij mijn voorkeuren.
31 July 2025
Julia
Amersfoort
Meerdere interessante date-opties gevonden. Gezellige gesprekken met vriendelijke dames. Geen tekenen van catfish of golddiggers. Wat meer toelichting op de profielresultaten, vooral over het laatste puntje, zou waardevol zijn.
27 July 2025
Raij
Amsterdam
Geachte mevrouw Charlotte, Dank voor uw reactie en de terugbetaling van het volledige bedrag. Ik waardeer uw beslissing om, ondanks het minimale gebruik van de dienst, het volledige bedrag alsnog terug te storten. Wat mij betreft is de kwestie hiermee afgehandeld. Met vriendelijke groet, Aaldert de Jong
22 July 2025
Nico
Emmen
Zeer goed. professioneel. Enige misschien minder positieve opmerking: u zegt dat het gratis is, maar na 3 contacten, moet je wel betalen om verder contacten te hebben. ik begrijp dat gratis niet bestaat. Maar zeg op voorhand, dat je na gratis 3 contacten je wel moet betalen.
21 July 2025
mick
Koksijde
Al sinds 2009 maken vele 60 plussers gebruik van 60dating.com om vriendschap of een nieuwe partner te zoeken.
Schrijf nu in en kom vandaag nog in contact met leuke singles!
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht