Goede site!

Goede datingsite, is te veel mails … Verder O.k.

heb een partner gevonden

heb een partner gevonden via 60 date maar is nog nieuw en wil het alle kansen geven

Topdatingsite

Ik vond een partner

Positief

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heb absoluut geen klachten, ben zeer tevreden over jullie. En indien ik een vraag had, dan hebben jullie meteen gereageerd, dus dat was oke.

Heeft geen relatie opgeleverd

Ik zoek een man die enkele jaren jonger is dan ik. De matches die ik kreeg is inderdaad van mannen die jonger waren dan ik. Maar die mannen wilden niemand die ouder was, waarom dan voorstellen aan mij, dat heeft toch absoluut geen nut, En de laatste mannen die jullie matchten waren er allen van in de 70 en die wilde ik dan niet.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Overzichtelijk site.

Het was mogelijk om je voorkeuren zelf te bepalen. Er werden daaraan matchen voorgesteld.

niet optimaal

krijg veel te veel mensen die heel ver weg wonen

xxxx

xxxxx

overal hetzelfde

jullie doen uw best alleen zijn de sites allemaal gelijk :(

Gewoon goed

Ik heb geen enkele opmerking, mijn probleem is veel dieper, aangezien ik weduwnaar ben, en nog altijd in dat rouwprocces zit, kan ik niet meer verder om personen te beantwoorden, telkens krijg ik die hele film in mijn gedachten, vandaar dat ik mij heb uitgeschreven en ook gestopt ben. Nu met de nieuwe medicatie zullen we enkele maanden afwachten op het resultaat. Wordt het beter dan zal ik mij opnieuw inschrijven.

De site is goed

Ik kan geen negatieve opmerkingen maken over de dating-app. Spijtig genoeg heb ik een onaangename ervaring gehad met één van uw leden. Ik ben zwaar ontgoocheld, vandaar mijn beslissing om de site te verlaten.

Tevreden

Kort maar prima

aanbod is zeer groot

Het was de eerste keer dat ik op 60datind site was. Uitleg betaling is correct. De manier waar ge alles ziet hoe het moet is goed uitgelegd. Het kan niet beter want ik heb is een probleem gehad en heb vlug een bevestiging gehad waarvoor dank.

Sex site

Je hebt geen idee wie er achter de foto's zit en de mannen zijn maar op 1 ding uit

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

+31 850 6533204

Over be.60dating.com

Al sinds 2009 maken vele 60 plussers gebruik van 60dating.com om vriendschap of een nieuwe partner te zoeken. Schrijf nu in en kom vandaag nog in contact met leuke singles!