matige kwaliteit

Jack & Jones boxers hebben een goede pasvorm Björn Borg boxers daarentegen vallen tegen beide als maat XL besteld , die van Björn Borg vallen te groot uit met weinig elasticiteit

Bestelling niet naar wens

Op de website wordt geadverteerd met onderbroeken met "lange pijpjes". De onderbroeken dit ik binnenkreeg waren alles behalve lang (juist zeer kort). Na contact met de klantenservice geven ze aan dat dit toch echt de juiste onderbroeken zijn. Jammer. Ik bestel hier niet weer!

snel verzonden

snel verzonden, goede prijs en goede kwaliteit

Snel, goed en niet duur

Helemaal super

Snelle levering en alles is naar wens.

Zitten heerlijk

Fijne kwaliteit

Fijn passend ondergoed

Mijn man is er super blij mee.

Helemaal goed

Ben blij dat jullie nog mijn vertrouwde merk hebben, als iets goed is wil ik dat niet veranderen! Mijn Dank, Vriendelijke groet, Maui

Ze zitten lekker en blijven goed zitten

Makkelijk en snel

Makkelijk bestellen snel geleverd en goede kwaliteit.

Levi’s kousen

Kocht deze omdat ik altijd kousen had die niet lekker zaten en de keuze bij Boxers NL is ruim,en de prijs en kwaliteit natuurlijk Ben blij met deze keuze.

Goede producten

Zitten goed en vind het een prima product

Mooie boxershort

Mooie boxershort, zitten niet te strak juiste maat goed materiaal, prima keuze geweest.

Goed verpakt snel geleverd klasse

Goed product

Gewoon goed

Goeie kwaliteit voor een mooie prijs. Kom hier zeker terug

Correcte levering

Perfecte pasvorm.

Bestelling conform afbeelding

Snel, duidelijk en eenvoudig

Nvt

Nvt

Hele fijne webshop service goed

Prima en snelle ontvangst

Perfect ondergoed

Bestelling en levering prima afgehandeld.

XX

Gewoon goed en dat is de beste beschrijving.

Er is niks verplicht,zijn jullie helemaal gek.

super

Super afwerking op bestelling en levering

Altijd TOP kwaliteit

Snelle levering en altijd netjes geholpen. Een aanrader voor iedereen die kwaliteit wenst.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!