Biorn Borg underwear microfiber is TOP!

Wat kun je zeggen over onderbroeken. Ze zitten heerlijk, pijpjes zijn lang genoeg en de band irriteert niet. Conclusie: geweldig product al jaren! Snelle levering alleen niet te veel mails svp.

Superblij is mijn man met zijn pyamabroek.

Makkelijke betaling,prijs kwaliteit prima,snelle levering.

Nette en snelle levering

Alles ok

Alles ok, maar heb mij een beetje miskocht door de aankoop van een Schiesser boxers 95/5 3-pack waarbij de elastieken niet dezelfde waren of de afzonderlijke Schiesser boxers 95/5 waarbij de elastieken comfortabeler zijn. Heb ze niet willen retourneren omdat ik al 1 gebruikt had, vandaar.

Nette levering

Keurig bedrijf met heel keuze

Geweldig !

Bloed snel geleverd!..netjes verpakt ... meer kan en gaat niet !

Prima onderbroeken

Erg snel bezorgd in een prima doos , ben er erg blij mee. Met vriendelijke groeten A.B van Es

Zitten prima

Snel geleverd en dragen prima

Snelle levering en goede kwaliteit

goed zoals altijd

een mooie cadeau bijgekregen. Bedankt

bestelling en bezorging uitstekend

ik heb er goewde schik in ja

perfect.

Snel en correct geleverd

Prima prijs en kwaliteit

Helemaal top

prima maar jammer daarna meteen geen voorraad meer

Prima boxers van Hilfiger maar ik wilde na mijn bestelling bijbestellen, en meteen niet meer op voorraad. Dat is erg jammer.

Te klein

Hoewel ik altijd boxers maat xl heb passen deze niet

Gewoon goed!

Ik koop bij boxers.nl altijd mijn Calvin Klein boxershorts. Snelle levering zonder gedoe en prima communicatie.

Helemaal top

Ruim aanbod en goede prijzen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Top snelle levering

goede kwaliteit tegen scherpe prijs

Björn Borg boxers besteld, al 20 jaar mijn favoriet. Snel geleverd bij mijn favoriete post.nl punt, en tegen scherpe prijs

goed product, snelle levering.

Goede kwaliteit

Boxershorts gekocht voor mijn echtgenoot, eindelijk eens een short wat een goede pasvorm heeft die blijft ook als ze gewassen zijn. De volgende keer als ze weer voorradig zijn zal ik ze nog eens bestellen.

Geweldig.

Ik heb dit ondergoed al heel lang en fantastisch om te dragen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!