Zijn heerlijke boxers
Hoi John, Super bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de boxers, hopelijk heb je er veel plezier van. Mochten ze wel een keer aan vervanging toe zijn, je weet ons te vinden! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Hoi Marco, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel dat je ons daarvoor zo positief beoordeeld. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Kyra - boxers.nl
Het aanbod is gevarieerd en daardoor veel keus. Alles is goed te vinden en makkelijk te bestellen. Ook de levering is snel en netjes. Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Hoi Fenna, bedankt voor je leuke review. We doen ons best om bestellen zo makkelijk en leuk mogelijk te maken, fijn dat je dat zo hebt ervaren. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Kyra - boxers.nl
Goede winkel met goede producten
Hoi Tim, Wat een fijne review, dank je wel! We vinden het super dat je ervaring zo goed was. Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Het kwam mega snel, netjes ingepakt, bestellen duidelijk, alles voor 5 sterren. Maar op de site staat niet duidelijk hoe ruilen werkt. Wel retourneren maar niet hoe de andere maat te krijgen! Op een fysiek formulier zie ik wel de optie, bij het digitale formulier niet, en elders staat dat het niet uitmaakt of ik fysiek of digitaal neem. En ook bij searches op hun site zowel als via google komt geen uitsluitsel. Ik heb gemaild en ze zijn alleen beschikbaar van maandag tm donderdag. Update: zoals je hieronder ziet kwam er snel en ook een zinvolle reactie van het bedrijf. Alleen al daarom heb ik het aantal sterren nu aangepast naar 3 1/2. Of het daadwerkelijk is aangepast weet ik niet, dat kan ik pas zien als ik weer een ordernummer zou hebben en het formulier voor retouren kan zien. Als het is aangepast zou ik de sterren nog hoger maken, maar ik weet het niet dus houd het bij de 3 1/2 nu.
Hoi Boudewijn, Dank je wel voor je review. We waarderen het dat je zowel de positieve punten als dit verbeterpunt benoemt. De onduidelijkheid rondom ruilen nemen we mee om onze informatie duidelijker en consistenter te maken. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Originele beoordeling
Hoi Roeland, Een 10 en “goed”, daar worden we blij van! Bedankt! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Hoi Guido, bedankt dat je de moeite neemt om ons zo'n mooi cijfer te geven! Daar worden we blij van. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Hoi Peter, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de kwaliteit als de levering. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Zondag besteld en maandag al weer in huis,geweldig
Hoi Aad, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de kwaliteit als de levering. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Snelle en correcte levering
Hoi Leo, Top dat je zo tevreden bent! Van overzichtelijke site tot snelle levering, we doen het met liefde. Graag tot de volgende bestelling! Groetjes, Kyra - boxers.nl
De website nodigt uit om in te gaan op korting (zeg: 20% of 30%). Echter, wanneer het artikel geselecteerd is dat gaat deze korting maar heel beperkt op, namelijk alleen voor maat S of XL. De meer courante maat L heeft geen korting. Dit voelt heel slecht! Aanbeveling: De boodschap (korting) duidelijk en eerlijk benoemen zodat klanten weten waar zij aan toe zijn. Hiermee blijven de klanten aangesloten en wellicht terugkomen.
Hoi Alex, Bedankt voor je review. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen je feedback over de duidelijkheid van kortingsacties mee ter verbetering. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Ook bij mijn tweede bestelling heb ik weer een paar mooie boxershorts gevonden voor een schappelijke prijs.
Hoi DJ, Super om te horen dat je opnieuw tevreden bent. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Fijne stof zit goed
Hoi Niek, Wat super leuk om te lezen dat je tevreden bent! We doen elke dag ons best om comfort en kwaliteit te leveren, want een goede dag begint bij een fijne boxer. Bedankt voor je review en tot de volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Comfort. Pasvorm. Keuze Materiaal.
Hoi! Dank voor je positieve beoordeling. Comfort en kwaliteit vinden we erg belangrijk, dus we zijn blij dat dit je opvalt. We wensen je er veel draagplezier mee! Groetjes, Kyra - boxers.nl
In een tijd waarin beloftes maken belangrijker is dan ze nakomen verbaasde het mij dat ik een zondagavond-bestelling al op maandagmiddag op kon halen.
Hoi Frans, bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat de snelle levering zo goed is bevallen, leuk om te lezen dat dit werd gewaardeerd. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Kyra - boxers.nl
zit goed mooie kwaliteit
Hoi Dirk, wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Bedankt dat je dit met ons wilde delen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Altijd snel binnen en het ziet altijd keurig en verzorgd uit.
Hoi Albert, Bedankt voor je fijne feedback. We doen ons uiterste best om bestellingen niet alleen snel, maar ook met zorg te versturen. Geweldig om te lezen dat dit bij jou goed is overgekomen. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Alles goed
Hoi Erik, een 10 en ''goed'', daar maak je ons blij mee! Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kyra - boxers.nl
pasvorm
Hoi Gino, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Fijn om te lezen dat je aankoop naar wens is, hopelijk heb je er veel plezier van. Mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, je weet ons te vinden. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Snel bezorgd, boxers van O’Neil zitten prima! Eerste keer dat ik hier besteld hebt, maar niet de laatste keer!
Hoi Sonja, Dank je wel voor je fijne review! Snelle levering en tevreden klant, dat is precies wat we willen bereiken. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Goede site om te bestellen snelle levering en goeie kwaliteit van de boxers
Hoi Gerda, Super om te horen dat alles naar wens is verlopen. We doen ons uiterste best om niet alleen kwaliteit maar ook goede service te verlenen, fijn dat jij dat zo hebt ervaren. Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Heel gebruiksvriendelijke website, vlotte bestelling en effectief de volgende dag geleverd, top
Hoi Joris, bedankt voor je review. We doen ons best om bestellen zo makkelijk en leuk mogelijk te maken, fijn dat je dat zo hebt ervaren. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Kyra - boxers.nl
Besteld artikel is prima. Bezorging waardeloos. Hele dag thuis gewacht, blijkt het artikel direct bij een afhaalpunt bezorgd te zijn.
Hoi Rene, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat het product bevalt. We begrijpen dat de bezorging op deze manier erg vervelend is en waarderen het dat je dit met ons deelt. Hopelijk zien we je nog wel eens terug. Groetjes, Kyra - boxers.nl
Hoi Hk, Top dat je tevreden bent! Comfort begint tenslotte bij de boxers. Bedankt voor je beoordeling en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Prima contact klantenservice
Hoi K, Wat een fijne reactie! We zijn blij dat we je goed konden helpen, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Kyra - boxers.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!