Altijd een snelle levering

Grote keuze en altijd een snelle levering

Geen verzending ontvangen

Helaas werd na meermaals aanpassen van het bezorgmoment uiteindelijk een status onbekend getoond in de track en trace. Helaas ook geen reactie ontvangen van boxers.nl over mijn navraag hierover. Tot nu toe geen tevreden klant.

Mooi

Goede kwaliteit

Prima verzorgd en snel geleverd

Prima verzorgd en snel geleverd

tevreden

hey , super tevreden. Heb al 4 of 5 keer bij jullie besteld en altijd correcte levering. Zal ik blijven doen zoals het nu verloopt. Tevreden.

Fijne webwinkel

Prima service: snelle levering, prima retouropties, prima product

Blij met mijn keus!

De boxershorts zitten zeer comfortabel. Ook met de tropische temperaturen van de afgelopen dagen.

Perfect snelle nette levering

Wel gek dat ik eerst 3 Muchachomalo boxers heb aangeschaft die perfect passen. Vervolgens 10 stuks katoenen gekocht waarvan het elastiek veel strakker zit. Terwijl het dezelfde maat is

Mooie boxershort

Goede kwaliteit en goede pasvorm.

Past perfect

Snelle en accuratel levering van de bestelde kledingstukken

Snelle en accuratel levering van de bestelde kledingstukken

Echt top!

Echt top, zit heerlijk en koop hier zeker nog eens!!

correcte en snelle levering

Levering voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

2 pakken, zelfde "maat"

Het verbaast me dat wanneer je bij het zelfde merk, 2 verschillende pakken met de zelfde maat koopt en je krijgt daar dan toch duidelijk een andere pasvorm voor terug.

Prima boxer shorts

Goede pasvorm en mooi ontwerp.

Jullie doen wat je beloven

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling binnen gekregen de boxershort bevallen mij prima

Eindelijk weer eerlijk katoen

In plaats van de Chinese polyester troep via het hoofdkantoor uit Zweden, kreeg ik via jullie weer het ouderwetse eerlijke katoenen ondergoed.

Goede pasvorm

Alles is goed geregeld

Alles uitstekend

Goede maat en op tijd geleverd

Zeer tevreden klant.

Na al eerdere bestellingen te hebben gedaan opnieuw een bestelling binnen gehad. Zoals ook andere keren weer zeer tevreden over het product. Goede maatvoering en prima kwaliteit. Levering en verpakking ook keurig, dus opnieuw blij met boxers.nl!

Helemaal naar mijn zin

Snelle Levering en alles zoals beschreven

Fantastische en snelle service

Fantastische en snelle service

Snel besteld, snel geleverd.

Weer nieuwe boxers besteld van ceceba. Heb zelf maat 4xl. Dus niet alles zit lekker. Maar deze zijn geweldig, zitten heerlijk en niet te duur.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!