Niet tevreden. Veels te kort

De geleverde spijkerbroek is veel te kort terwijl ik exact hetzelfde merk, naam en maten had gebruikt. Maar blijkbaar komt deze jack & jones uit Pakistan en misschien zijn hun maten daar anders.

Mijn boxers kwamen goed verpakt en ruim op tijd binnen

Snel geleverd, goed product. Zeer tevreden mee

Goede ervaring

Boxers gekocht als kerstcadeau voor mijn zoon, die al jaren zweert bij D.E.A.L. Alles op tijd bezorgd, leuk ingepakt, zo wil je het hebben

Fijne boxers

Fijne boxers besteld. Meteen een paar sokken besteld via sokken . nl. Alles in 1 keer. Wat wil je nog meer?

uitmuntende kwaliteit

Top service, de bestelling was prima te volgen en het product voldoet aan mijn verwachtingen

Top super snelle bezorging

Prachtige boxers en wat ze beloven maken ze waar. Voor 10 uur savonds besteld is inderdaad de volgende dag al bezorgd.

Super.

Mooie boxers,goede pasvorm en op tijd geleverd. Dat is wat je wil

TOP

Je krijgt wat je besteld.

Goede communicatie en optijd geleverd

Snel en goed

Ik kreeg mijn bestelde Björn Borg onderbroeken zeer snel (binnen 24 uur) en in goede orde.

Mijn bestelling was snel en netjes geleverd.

Helemaal prima!

Aanrader

Goed verpakt en supersnelle levering.

Bestelling niet geleverd. Contact met klantenservice niet mogelijk.

Bestelling niet geleverd. Contact met klantenservice niet mogelijk.

Jammer dat er geen gulp inzit

Hele fijne broeken. Jammer dat er geen gulp inzit

Altijd goede en snelle levering

Doe elk jaar een bestelling voor kerst en ben zeer tevreden. Goede en snelle levering!

Complimenten voor produkt én leverancier!

Mooi produkt. Voelt fijn aan, lekker zacht en goede pasvorm. Heel blij mee! Ben benieuwd of het produkt zich óók - en voor hoelang - goed houdt na een aantal wasbeurten Snelle en correcte levering in een aangename platte doos. Kortom: blij en tevreden, ook met de leverancier!

Heel fijn boxershort die zou ik iedereen aanraden als ik weer nieuwe nodig ben bestel ik ze weer bij boxers .nl

Mooi boxers. Snelle levering

Mooi boxers, snelle levering

Zo doorgaan

Wat men belooft, wordt uitgevoerd.

Prima service en aantrekkelijke prijzen.

Prima Boxershorts

De Björn Borg boxershorts die ik heb besteld zitten lekker comfortabel, daarom heb ik ze weer besteld. Dus top.

Prima boxers en snelle levering

Betreft Gant boxers. Ik heb ze al jaren. Bij mij gaan ze ook lang mee. Ik kocht ze altijd bij ING rentepuntenwinkel. Die heeft ze niet meer. Op internet zag ik dat het model nog steeds bestaat en dat boxers.nl een interessante aanbieding had. Ik zocht eigenlijke blauwe in medium, het zijn nu zwarte geworden. Dus voor het eerst in jaren twee kleuren Gant’s. Ze zitten allebei net zo goed.

Kwaliteit is heel goed en snel in huis top

Echt een aanrader kwaliteit top en snel in huis

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!