Snelle levering en zitten top.

Snelle accurate levering

Snelle accurate levering en goede communicatie

Klasse

Helaas waren de boxers te groot.

Ondanks dat ik al 50 jaar maat L heb, waren de bestelde boxers van het merg Calvin Klein in deze maat duidelijk te groot. Ik heb deze dan ook teruggestuurd.

Precies zoals omschreven

Goede prijs kwaliteit.

Vlotte service en afhandeling.

Goede deals.

Mooie aanbieding en extra korting gekregen. Duidelijke site om te shoppen.

prima ziet mooi uit

erg blij moet ergens kopen dat nu bij jullie alvast bedankt

veel keus bij boxers.nl en een snelle levering.

een duidelijke site met vele merken voor ieder wat wils.

Go-to winkel voor ondergoed

Overzichtelijke website, makkelijk een bestelling te plaatsen, en snel in huis (of bij pakketpunt). Ook mooi meegenomen is de extra korting mocht je bij hun verwante sites wat bestellen (sokken.nl etc), wat trouwens naadloos in elkaar overgaat qua bestelling!

Hij vindt het de prettigste boxers tot nu toe. Erg fijn materiaal. Tot een volgende keer!

Mooie boxers!

Mooie boxers. Goed verpakt en snel verzonden. Volgende dag al in huis.

Heel erg goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Al jaren de beste!

Al jaren de beste online ondergoedshop. Zeer ruim assortiment, een uitstekende navigeerbare website en het ondergoed is in vele maten (ook de grote zoals 6,7 en zelfs 8xl) leverbaar. Daarnaast een nette en snelle verzending. Zelf ben ik al jaren vaste klant.

Prima boxer

Prima boxer short

Snel en goed

Snel en Goed

Top product

Snelle levering en boxers zitten als gegoten

Slappe hap….

OK, ik heb een “wijde boxer” besteld, maar deze voldoet niet aan mn verwachtingen….

van bestelling tot aan ze aantrekken alles super. Alleen betalen is niet fijn.

Zitten prima

Zitten prima.

Fijne Boxers Goede kwaliteit Snelle levering

Zeer snel geleverd

Merk ondergoed is mij bekend oa van pyjama's Kwaliteit en prijs prima Word snel bezorgd

It's a knock out

Grandioze boxers qua pasvorm en draagcomfort!

Uitstekend, naar goede gewoonte

Uitstekend, naar goede gewoonte

Goede kwaliteit

Zit lekker, fijne stof

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!