Ik heb dit product bewust gekozen.

Ik heb dit product bewust gekozen (bamboe shorts), maar krijg niet eens de kans om het uit te proberen. Misschien denken jelui dat ik het product bij aanbieding uit de handen gris van de bezorger, al mijn huisgenoten opsluit en mijn boxer van de dag van mijn kont trek om jullie product direct aan een commerci�le voel- en genotstest te onderwerpen. Kortom, doe wat aan die algoritmes die (nieuwe) klanten direct hijgend (lees:agressief) op hun dak vliegen. Geef je klanten een redelijke wentermijn.

Ptt post zou deze bezorgen chauffeur.

Ptt post zou deze bezorgen chauffeur stopt stapt niet uit rijdt door en nog geen 4 min krijgen wij een bericht niet thuis. Ptt post gebeld 20 min zitten wachten op verbinding en dan zegt er iemand helaas ik kan er niets aan doen dus nog geen boxer shorts een drama een week wachten op shorts. Ik snap dat het weer invloed heeft met gevolgen maar dit gaat mij te ver. ps neem een andere bezorgdienst

Alles is naar wens

Alles is naar wens

Mijn pakket is niet geleverd

Mijn pakket is niet geleverd! Waarschijnlijk fout van postnl maarja wel gezeik weer.

Zoals het hoort.

Zoals het hoort.

Perfecte service

Altijd goed perfecte service

Snelle levering, vriendelijk en kwalitatief goed

Erg betrouwbaar!!

Erg betrouwbaar!!

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt

Snelle levering, goeie service, goeie producten en een duidelijke website

Makkelijk, Duidelijk, Snelle levering.

Makkelijk. Duidelijk. Vlot bezorgd. Alles op de site is makkelijk te vinden mede door het gebruik van filters. Status van verzenden en bezorgen wordt prima doorgegeven. Vlotte levering. Keurig verpakt. Wat wil een mens nog meer? Uitstekend dus!

Voor herhaling vatbaar

Ruime keuze, snelle en betrouwbare levering. Voor herhaling vatbaar.

ik heb nog niets ontvangen en overweeg.

ik heb nog niets ontvangen en overweeg een klacht in te dienen

Levering ging erg voorspoedig.

Levering ging erg voorspoedig.

Heerlijke boxers

Heerlijke boxers, snel geleverd

Vandaag besteld,de volgende dag in huis.

Vandaag besteld,de volgende dag in huis.

Super snelle service en heel degelijk.

Super snelle service en heel degelijk en net verpakt.

Ik heb voor de eerste keer bij jullie.

Ik heb voor de eerste keer bij jullie besteld, ben verder tevreden, is allemaal goed gegaan

Zeer snelle levering en gemakkelijk.

Zeer snelle levering en gemakkelijk achterafbetalen.

Prima product en correct en snel.

Prima product en correct en snel bezorgd.

Ik dacht in de eerste instantie

Ik dacht in de eerste instantie, dat de boxershorts veel te groot waren, maar ze zitten als gegoten. heel fijn

Prima prijs en snel geregeld

Prima prijs en snel geregeld

snelle levering. ondanks de corona zeer snel geleverd. zeer tevreden.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!