Prima boxers en perfecte levering
Hoi Henk, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de boxers en de levering! Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Leanne - boxers.nl
De boxershorts zijn ok. Alleen omdat ze in de top drie “beste boxers” stonden had ik betere kwaliteit verwacht. De prints op de boxers vervaagd al na een wasbeurt (30 graden). Niet in de droger geweest.
Hoi Michiel, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te horen dat de print van de boxers vervaagd is na het wassen van de boxers. We nemen hierover even contact met je op via de mail. Groetjes, Leanne - boxers.nl
maat van alles was niet goed een wel andere niet
Hoi, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te horen dat de maat niet goed is. We zullen hierover even contact opnemen met je via de mail. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Snelle levering . Netjes verpakt
Hoi Anita, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de netjes ingepakte bestelling. We horen het graag als je nog tips voor ons hebt, zodat we de volgende keer vijf sterren kunnen scoren! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Ik had microfiber sportonderbroeken besteld. Ik kreeg onderbroeken van 95% katoen. Gelijk teruggestuurd, want geen sportonderbroeken. Wel retourkosten moeten betalen.
Hoi Tom, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te horen dat je verkeerde boxers hebt ontvangen, onze excuses voor het ongemak. We zien dat de beschrijving van de boxers niet juist staat op onze site, dit gaan we dan uiteraard ook aanpassen. De retourkosten nemen wij hiervoor dan ook voor onze rekening en hebben we net teruggestort op je rekening. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops en scoren we dan vijf sterren! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Altijd weer goede vlotte levering.
Hoi Frans, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je jouw bestelling (weer) vlot hebt ontvangen. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Mooie boxers, goede prijs en snelle verzending. Helemaal tevreden dus!
Hoi Wilco, Supertof dat je ons 4,5 sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Producten kloppen met afbeeldingen en zijn van goede kwaliteit
Hoi Erik, Bedankt voor je 4,5 sterren beoordeling! Leuk om te horen dat onze afbeeldingen kloppend zijn met de boxers die je hebt ontvangen. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - boxers.nl
Ze zitten geweldig je heb niet het gevoel dat je een aan heb.. goede pasvorm en de maat was ook perfect.
Hoi Nico, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de boxers. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Snelle levering en alles zoals besteld
Hoi, Bedankt voor je beoordeling! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
In eerste instantie was er iets misgegaan met de betaling. Telefonisch contact opgenomen en het probleem was binnen 5 minuten opgelost.
Hoi Eric, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Goed om te horen dat we het samen hebben kunnen oplossen. We zouden het leuk vinden je nog een keer weer te zien in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Eerlijk bedrijf
Hoi, Supertof dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, we willen je hier graag voor bedanken. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Als ik sokken of boxers bestel dan kan je gewoon makkelijk in 1 bestelling alles kopen. Fijn!
Hoi Mari, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Leuk om te horen dat je blij bent dat je een combinatie kan maken tussen onze webshops om één bestelling te maken. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops, hopelijk kunnen we je dan 100% tevreden maken! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Snelle levering en prachtige sokken. Heel tevreden!
Hoi Herly, Heel erg bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de prachtige sokken. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Snelle ontvangst keurige producten, helaas waren de boxershorts niet van het materiaal waar ik op hoopte daarom de ongedragen boxers terug gestuurd.
Hoi Arnold, Bedankt voor de 4,5 sterren. We waarderen je beoordeling enorm! Goed om te horen dat je de producten snel hebt ontvangen. Jammer dat de boxers niet van het materiaal waren waar je op had gehoopt. Mochten we je hiermee kunnen helpen, dan horen we het graag! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Zeer tevreden. Snelle levering en met zorg ingepakt en verzonden.
Hoi Jeannette, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
De elastische band van de Boxer is smaller dan de oude Boxer. Zakt daardoor sneller af.
Hoi Nico, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat jammer om te horen dat de elastiekenband van de boxers ander uitvallen. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops en kunnen we je dan wel tevreden maken. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Veel keuze en steeds correct geleverd!
Hoi Geert, Bedankt voor de vijf sterren! Leuk om te horen dat je blij bent met de veel keuze op onze site. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Eenvoudig bestelproces en snelle levering
Hoi Dirk Jan, Bedankt voor je 4,5 sterren beoordeling op Kiyoh! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - boxers.nl
Uitstekende communicatie omtrend een retour voor een andere maat Keurig en vlot afgehandeld en de nieuwe maat ontvangen Tevens het verschil in prijs keurig teruggestort op mijn rekening Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen
Hoi Harold, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Ik hoef maar te zeggen wat ik wil, een dag of zo later is het er. Het is goeie kwaliteit, zitten goed en verder geen gezeik.
Hoi Loet, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Ga vaker gebruik maken van boxers.nl.
Hoi Bashe, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Leuk om te horen dat je vaker bij ons zou willen bestellen. We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Gewoon goed
Hoi Henk, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Leuk om te horen dat de slogan "gewoon goed" dan bij ons past ;) Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - boxers.nl
Mijn bestelling bleek niet voorradig, maar er werd goed gecommuniceerd en ik mocht een vervangend artikel kiezen. Daarna snel en correct geleverd. Prima service!
Hoi Jaap, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Kom je nog eens langs in een van onze webshops? Groetjes, Danique - klantenservice boxers.nl
goed aanbod en snelle levering
Hoi Michiel, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We willen je hier graag voor bedanken. Fijn dat je zo tevreden bent over ons grote assortiment. We hopen je snel nog eens terug te zien in één van onze webshops! Groetjes, Danique - klantenservice boxers.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!