Oplossingsgerichte, snelle service

Nadat ik een bestelling had gedaan en de betaling al had uitgevoerd, bleken de betreffende boxers niet meer voorradig. Kreeg direct een excuses mail met het verzoek andere boxers uit te zoeken, de eventuele meerprijs werd door boxers.nl vergoed. Via mail snel en correct contact met de helpdeks en een dag later lag de bestelling op de mat. Super service, bedankt!

Perfecte en snelle service incl

Perfecte en snelle service incl. levering.

Snelle levering en leuk inpakpapier

Snelle levering en leuk inpakpapier. Alleen jammer dat het prijsje er nog op zat toen het kado werd uitgepakt

zeer snel geleverd en top kwaliteit.

zeer snel geleverd en top kwaliteit voor een mooie prijs

Netjes geleverd

Netjes geleverd en de onderbroeken zitten als gegoten

op tijd gekomen

op tijd gekomen. mooi verzorgd materiaal

Topper!

Goed spul en lekker vlot bezorgd

Gewoon Goed

Veel keuze uit verschillende merken, overzichtelijk, makkelijk te bestellen en snelle levering. Zeer tevreden

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven, snelle levering.

Prettig telefonisch contact gehad

Prettig telefonisch contact gehad. Bestelling op de aangekondigde tijd geleverd.

Keurig op tijd, goede tussentijdse informatie betreffende deellevering

Een van de items bleek toch niet op voorraad. Ik werd daar goed over ge�nformeerd en men gaf de mogelijkheden, geld terug of ander item. Uiteindelijk werden toch de beide items geleverd. PS. Keurig gedaan, maar het was beter geweest al men gewacht had op mijn antwoord en beide items met ��n zending verstuurd had

De bestelling liep vloeiend en product.

De bestelling liep vloeiend en product werd zeer snel bezorgd. Mooie verpakking ook

Genoeg keuze voor iedereen en snelle.

Genoeg keuze voor iedereen en snelle levering.

Goede service bij de 1e aflevering was.

Goede service bij de 1e aflevering was er een verkeerd huisnummer aangegeven waar de fout lag was niet belangrijk pakket werd gewoon nog een keer opgestuurd en nu op het goede adres afgeleverd. Dit alles werd duidelijk gecommuniceerd via de mail. Volgende keer gewoon weer een bestelling plaatsen.

Boxers besteld en daarna prima.

Boxers besteld en daarna prima afgeleverd.

boxershort HEAD

Onbekend merk HEAD gekocht maar verrassend Genoeg zit het heerlijk, Zit goed bij de kruis, niet te strak. snelle levering kon het de volgende dag aan! Geweldig

Mooie site snelle levering.

Mooie site snelle levering.

Duidelijke site

Duidelijke site. Na bestelling direct bevestigingsmail met bezorgdag. Product goed ontvangen. Ook leuk dat sokken.nl en shirts.nl onder de aandacht wordt gebracht.

Snelle levering, alles klopt. Dikke prima dus ??

Bestelling is conform de belofte de volgende dag uitgeleverd. Is een herhaling waard.

Goede service, kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering! Top!

Ik voel me opgelicht

Sokken worden gepresenteerd alsof het twee paar sokken betreft. Bij ontvangst blijkt het te gaan om ��n paar sokken die wellicht totaal verschillend zijn voor linker- en rechtersok. Het retourneerbeleid is erg onduidelijk. Retourneren lukt enkel in Nederland. Nadat ik helemaal van Belgi� naar Nederland gereden ben om de retour te kunnen regelen, wordt deze alsnog geweigerd n� verzending. Zucht.

Mooie kwaliteit stof en een goede.

Mooie kwaliteit stof en een goede pasvorm ook na een wasbeurt

Zoals gewoonlijk prima service en.

Zoals gewoonlijk prima service en kwaliteit

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!