Het artikel leek niet op het product van de website. Het artikelnummer klopte wel. Maar de pijpjes van de boxer leken niet extra lang.
Hoi Karin, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. We gaan hierover contact met je opnemen per mail. Groetjes, Leanne - boxers.nl
De boxer short zyn 7 x xxl maar dat klopt niet zitten by lange na niet goed
Hoi Johannes, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. We gaan hierover contact met je opnemen per mail. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Goed geregeld
Hoi Tineke, Bedankt voor de vijf sterren. Wat fijn om te horen dat alles omtrent je bestelling soepel verliep en dat je ons hiervoor vijf sterren hebt gegeven! Hier doen we ons uiterste best voor en vinden het dan ook ontzettend leuk om te horen dat dit is gelukt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Snelle levering en makkelijk besteld
Hoi André, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
ik bestelde 3 XXL maar kwam 2 XXL en een XL jammer. Geen zin om terug te sturen... maar foutje kunnen gebeuren. Volgende keer beter ?
Hoi Patrick, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. We zien in je order inderdaad 1 keer XL staan en 2 keer een XXL. We verwachten dan ook dat dit een foutje is geweest in het bestellen van de boxers. Uiteraard mag je de boxers naar ons retourneren. Groetjes, Roselynn- boxers.nl
Mijn zoon heeft 1 dag Björn Borg onderbroek aan en trekt op dag 1 aan beide kanten zijn onderbroek stuk. Deze broeken zijn nu niet meer dan een veredelde panty stop hier mee en lever kwaliteit,voor het geld. Over de afhandeling van mijn klacht kan ik nog niets zeggen daar ik morgen moet bellen en hopelijk een beter alternatief krijg.
Hoi Michel, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat vervelend om te horen dat de Bjorn Borg boxer stuk is gegaan. We gaan hierover contact met je opnemen per mail. Groetjes, Rose-Lynn- boxers.be
In welk universum is dit 4xl? Van alle merken 4xl ondergoed dat ik heb komt deze niet eens in de buurt. Eenmaal thuis op de doos staat er ook op dat het eigenlijk in 2xl is, maar in Europa proberen ze het te verkopen als 4xl.
Hoi Jeroen, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. We gaan hierover contact met je opnemen per mail. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Goed.
Hoi, Bedankt voor de 4,5 sterren! We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops, hopelijk kunnen we je dan 100% tevreden maken! Groetjes, Leanne - boxers.nl
hoef hier niets aan toe te voegen het past voortreffelijk. ik hoop dat de voorraad weer snel geleverd kan worden.
Hoi Louis, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Mocht je op zoek zijn naar een bepaalde boxer mag je uiteraard contact met ons opnemen, dan kunnen we even kijken wanneer deze weer voorradig zijn. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Correcte en snelle levering. Niets op aan te merken.
Hoi Tino, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de correcte en snelle levering, dat is voor ons heel belangrijk. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Snel geleverd, fijne shorts voor een nette prijs. Gewoon zoals het hoort!
Hoi Ruud, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Mochten je shorts ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je graag uiteraard nog eens te zien bij één van onze shops! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Hoi Sjors, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Niets aan het bovenstaande toe te voegen.
Hoi Willem, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops, we hopen je dan 100% tevreden te maken! Groetjes, Leanne - boxers.nl
De ondergoed heerlijk ik merk niet dat je een ondergoed hebt ik raad iedereen deze goed te kopen
Hoi Ronald, Wauw, wat een mooie vijf sterren review! Daar worden we super blij van, bedankt. Hopelijk kun je nog heel lang met je nieuwe product, maar mochten ze een keer aan vervanging toe zijn, dan zien we je graag weer terug in één van onze shops! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Produkten zijn prima, levering in de brievenbus direct volgende dag. Ik vind de produkten wel duur. Dertig tot veertig euro voor één boxershort.
Hoi Lars, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het snelle leveren van je bestelling. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops, we hopen je dan 100% tevreden te maken! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Prima en snelle bezorging
Hoi Bea, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt! We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Leanne - boxers.ml
Een ruime keuze in ondergoed. Dus genoeg merken om uit te kiezen. Alom een tevreden klant.
Hoi Henk, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Een tijdje geleden de heerlijke boxershorts van DEAL ontdekt, en al een paar keer besteld bij boxers.nl. Iedere keer binnen een dag geleverd met PostNL, dus zeer tevreden!
Hoi Frank, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Zitten perfect
Hoi Eric, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de boxers. We wensen je veel draag plezier en zien je graag terug op één van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Prima site. Bestellingen en Afleveringen correc en snel. Goede servicedesk en Website.
Heel fijn dat je de bestelling voor boxers en sokken kunt combineren. Bestelling is altijd : puma boxers en hilfiger sokken
Hoi Geraldine, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
Goede webshop veel keuze en makkelijk bestellen en snelle levering
Hoi Otto, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop, dat is voor ons heel belangrijk. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - boxers.nl
De shorts waren OK, De T-shirts vielen me erg tegen, slap en veel te ruim bij de hals.
Hoi André, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Goed om te horen dat je tevreden bent over de shorts. Je feedback over de shirts vinden we fijn en nemen we zeker mee! We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Snel en netjes verzorgd en bezorgd 7 stuks ! Een nadeel ik wilde er 12 boxers bestellen die kon ik niet vinden op de site toen ik betaald had kreeg ik van die zelfde site een mail over een aanbieding van 12 stuk deze was voordeliger geweest
Hoi Cecile, Bedankt voor je beoordeling. Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops en scoren we dan vijf sterren! Groetjes, Leanne - boxers.nl
Fijne boxers passen heel goed voelen zich fijn aan.
Hoi Marcel, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de boxers. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops, we hopen je dan 100% tevreden te maken! Groetjes Rose-Lynn-boxers.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!