Precies zoals de vorige keer

Precies zoals de vorige keer , super. Heel erg tevreden en zeker nog een volgende keer.

Snelle levering en goed verpakt .

Snelle levering en goed verpakt .

De boxers zijn prima

De boxers zijn prima. Alleen jammer dat 6 boxers in een supergrote doos worden bezorgd.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit

Slecht

De dozen waren opengebroken en doorweekt. Hoe dit is gekomen, weet ik niet. Heb geprobeerd contact te leggen maar steeds niemand te pakken. Vind dit heel jammer

Volledig tevreden

Super snel geleverd. Mooi geleverd. Goede kwaliteit. Desbetreffende is blij met zijn cadeau.

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering Duidelijke site

Zeker aan te raden!

De boxers waren snel geleverd, zaten goed verpakt en zitten ook erg fijn! Zeker aan te raden!

Snelle levering en top kwaliteit

Snelle levering en top kwaliteit. Zeer goede aanbiedingen

goed eerlijk en snel

goed eerlijk en snel

Prima boxershorts

Prima boxershorts. Head& jack & Jones.snelle levering.ik ben tevreden.

Top zeg!

Top zeg!! Op een avond besteld en de volgende ochtend al binnen.

super

netjes geleverd en goede kwaliteit

Complete service

Goede website. Faire prijs. Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Alles klopt.

Vlot bezorgd

Vlot bezorgd, binnen 1 dag, goed verpakt.

Goed en snel service

Goed en snel service

Snelle correcte levering en.

Snelle correcte levering en communicatie.

lekker snel

lekker snel, probleemloos en volgens afspraak geleverd

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Een aanrader deze webshop

Prima ervaring met deze we shop. Keurig op tijd geleverd en ruime keus. Een aanrader als je op zoek bent naar een mooie collectie.

Mijn reactie. Groet

Ik ben zeer tevreden. Frisse kleuren goede pasvorm en een fijne draagbare stof. Een goede keus. Hartelijk dank bij deze. M.vr.groet dhr aad Vermeer.

Super snelle levering

Super snelle levering. Ik had aangevraagd om het als een cadeautje in te pakken maar dat is niet gelukt. Verder goede site!

Vond de sapph boxers iets te kort

Vond de sapph boxers iets te kort. Ben een iets langer model gewend.

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!