Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Boxers van puma zijn totaal geen.

Boxers van puma zijn totaal geen microfiber stof . En deze van Jack and Jones zijn ook totaal nie comfortabel

Goed product en snelle levering!

Goed product en snelle levering!

Heel blij met mijn gloednieuwe boxers

Heel blij met mijn gloednieuwe boxers, snelle levering! Ook ik loop weer een stuk sneller!

Altijd goed en snel

Altijd goed en snel

goeie service !

Top ! Zeer tevreden !

Top... mijn vaste boxeradres!

Levering snel volgens afspraak! Kado wat gratis bij de bestelling zat was ook niets minder dan beschreven!

Fijne winkel zou er zo meer bestellen.

Fijne winkel zou er zo meer bestellen.

Uitstekende service en een snelle.

Uitstekende service en een snelle levering. Vandaag besteld is morgen thuis geleverd. Daarbij is de service geweldig. Bij schade aan het product wordt een oplossing geboden, waarbij de klant mag kiezen.. Een bedrag retour of een voucher om een product te bestellen.. Het word geregeld door de klantenservice die bereikbaar en vriendelijk is.. Kortom.. Zeer goed en betrouwbaar bedrijf..

Als van ouds

Als van ouds, snel en prima kwaliteit

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. meerdere malen bij boxers.nl besteld en altijd prima.

Prachtig vindt ik ze

Prachtig vindt ik ze

Hartelijk dank voor de snelle levering.

Hartelijk dank voor de snelle levering. De juiste artikelen geleverd binnen de aangegeven tijd. Dank u wel.

Goed geregeld

Goed geregeld

Niet anders gewend..

Zoals altijd op en top geregeld!

Snelle levering van een goed product.

Snelle levering van een goed product.

Prima website

Prima website. Bestellen gaat gemakkelijk. De verzending is snel. De producten zijn gewoon goed. Bij mij bestelling van afgelopen week had ik echter de beloofde rugtas van Bj�rn Borg verwacht. Gemiste kans om een trouwe klant als ik dit niet te gunnen...

Lekker makkelijk

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goede keuze

Snelle levering en de keuze van een afhaalpunt was aanwezig. Zag er goed uit.

Boxer zijn goed en snel geleverd

Boxer zijn goed en snel geleverd

Alles super

Alles super verzorgd en snel

Zeer snelle en correcte levering

Vasthouden! Top! Alles naar wens.

Prima, duidelijk

Ik was aangenaam verrast dat het merk.

Ik was aangenaam verrast dat het merk ondergoed dat ik graag wilde ook bij deze site te koop is. gelijk besteld en snel geleverd.

De bestelling was heel snel in huis!

De bestelling was heel snel in huis!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!