Goede prijs, snel geleverd

Goede prijs, snel geleverd

Snel en een fijne communicatie

Snel en een fijne communicatie. Netjes verpakt. Alles toppie.

Fijne website

Fijne website. Duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering binnen 24uur.

Prima boxer voor mooie prijs

Prima boxer voor mooie prijs. Erg blij mee!

Heel tevreden

Heel tevreden. Super snelle levering zondag besteld maandag geleverd!

Artikel in goedde staat ontvangen !

Artikel in goedde staat ontvangen !

snelle levering en precies de boxers.

snelle levering en precies de boxers zoals ik besteld had

Snelle&Correcte levering

Snelle&Correcte levering, helemaal tevreden!

Wat andere merken

Ik mis de dames boxershorts van Bj�rn Borg met brede banden. Daarom ben ik wat andere merken gaan proberen. Calvin Klein shorts zitten losser dan de bikini broekjes. Kan zelfs 1 maat verschillen! O'Neil daarentegen zit weer heel krap. Kan beter maat groter bestellen. Verder natuurlijk weer supersnelle verzending van Boxers.nl.

Duidelijke website met goede maatgegevens

Duidelijke website met goede maatgegevens. 2 sets met boxers gekocht van twee verschillende merken en ook twee verschillende maten. Snel geleverd en effici�nt verpakt. Beide merken paste perfect. Ga hier zeker vaker bestellen.

snelle levering en zit als gegoten

De volgende dag al geleverd, en de maattabel heeft prima zijn werk gedaan. Zit als gegoten! :)

klant gericht

in eerste instantie wat problemen met de levering maar dit is netjes opgelost door boxers.nl

Alles perfect

Alles perfect

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken. Boxers waren leuk verpakt in een mooie doos met vloeipapier. Heel goede deal.

Overzichtelijke site snel verzonden en.

Overzichtelijke site snel verzonden en geleverd

��n verkeerde maat boxer (maat L) in.

��n verkeerde maat boxer (maat L) in het maat M pakket ontvangen. Hierover contact gehad met de klantenservice. Ik kon kiezen tussen 9,99 credit of een 15 euro tegoedbon. Heb voor het eerste gekozen. Dus niet het volledige bedrag van de boxer vergoed gekregen, maar hoefde de boxer niet retour te sturen. Scheelt weer een hoop gedoe. Dus best tevreden over de afhandeling.

Prima, aanbod kan nog breder maar dit was een prima product en prima levering.

Mooie producten

Mooie producten, goed beschermd verpakt, snel geleverd. Goede maattabel. leuke patronen!

Top snel geleverd en hele mooie.

Top snel geleverd en hele mooie onderbroeken Mooi model

ontvangen wat ik verwachte!

ontvangen wat ik verwachte! snelle en correcte levering. ik kan de zon weer in met twee prachtige zwemshort

Snelle leverin. Prima produkt.

Prima goed passende boxers

Prima goed passende boxers, meer kleur keuze zou een verbe****** zijn

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden. Tevreden met het product en met de afhandeling van de bestelling.

De doos kwam in goede staat binnen

De doos kwam in goede staat binnen. De boxers waren netjes verpakt in een doos. Waren netjes opgevouwen. Helemaal top! Echt goede service. Ik ben tevreden ga hier nu mijn onderbroeken bestellen

uitstekend

zeer goed en snel

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!