Vandaag besteld

Vandaag besteld, morgen in huis en keurig!

Bestelling bij boxers

Het product werd de volgende dag bezorgd en voldoet precies aan de verwachting.

Ziet er goed uit

Ziet er goed uit. Past goed.

Super tevreden

Weer super tevreden over de snelle levering. Pasvorm, kleur, maat, precies zoals altijd: uitstekend

Alles keurig geleverd

Alles keurig geleverd. Op tijd en voldoet aan alle verwachtingen

Gewoon erg goed en snel

Gewoon erg goed en snel

Echt prima. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan prima. En vandaag besteld morgen in huis. Helemaal top!

Zeer snel geleverd en een goede prijs.

Zeer snel geleverd en een goede prijs kwaliteit verhouding, ik ga morgen gelijk nog een bestelling doen.

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

Bestelling snel afgeleverd

Bestelling snel afgeleverd. Top.

Super snelle levering en de boxers.

Super snelle levering en de boxers zagen er correct uit.

zeer snelle en correcte afhandeling bij.

zeer snelle en correcte afhandeling bij vragen over een product dat helaas snel kapot bleek na ontvangst.

Uitstekende aanbieding van boxers van Borg

Uitstekende aanbieding van boxers van Bj�rn Borg. Makkelijk besteld en snel geleverd voor een scherpe prijs!

Geheel volgens verwachting

Geheel volgens verwachting: duidelijke site, goede prijzen, prima afwikkeling en levering.

Snelle levering ??

Snelle levering ??

Snelle levering duidelijke site .

Snelle levering duidelijke site .

Goede kwaliteit snel geleverd

Tsja, wat moet ik er van zeggen. Gisteren besteld, vandaag in huis en alles in goede orde ontvangen. Heldere communicatie en goede kwaliteit producten (boxers en sokken). Gewoon prima dus

Had een probleem en werd super goed.

Had een probleem en werd super goed opgelost! Snelle reactie via de mail en helpen je graag verder. Al met al top!

Supersnelle levering

Supersnelle levering: ? Avonds net voor 22:00 besteld, volgende ochtend geleverd. Duidelijke bestel procedure.

Aanrader

Prima levering, zeer vlot gearriveerd (' s avonds besteld, volgende middag al in huis). Goed verpakt. Zou er zo weer bestellen. Aanrader.

De boxers zijn netjes op tijd bezorgd

De boxers zijn netjes op tijd bezorgd, maar het pakketje stond onbeheerd voor de deur. Dat vind ik echt niet kunnen.

omschrijving bij artikel mag wat meer.

omschrijving bij artikel mag wat meer ter zake en gedetailleerder.

Prima service. Snel verzonden. Zeer tevreden klant.

Snelle levering, en ontvangen wat ik had besteld

Enzo Mambulu

toppie toppie toppie toppie toppie

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!