Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Postnl punt

Alhoewel ik bij het bestellen aangevinkt had het af te leveren bij postnl punt is het toch naar mijn huisadres gestuurd. Desniettemin snelle levering, en goede prijzen.

Werd er blij van

Laagste prijs, veel keuze in betaalwijzen en gratis, leuk als kadootjes ingepakt. Ik werd er blij van!

Snelle bezorging en heel goed ingepakt

Snelle bezorging en heel goed ingepakt

Goed levering op afspraak

Goed levering op afspraak

Snelle levering Mooie shorts Veel keus

Snelle levering Mooie shorts Veel keus

Overzichtelijke website met vaak goede acties. Snel bezorgd ook!

tevreden variatie in kleuren

tevreden variatie in kleuren

Prima service, snel en netjes geleverd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Gewoon prima

Gewoon prima, zoals het hoort

Keurig op tijd. Goede prijzen. Nette webshop, daar zouden er meer van moeten zijn

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd. Top!

Kosten voor retourneren

Ik had mijn pakket snel in huis, wat erg fijn was. Echter vind ik het wel vreemd dat er een bedrag in rekening wordt gebracht voor het retourneren, bovenop de verzendkosten die ook al voor eigen rekening zijn.

Prima geleverd conform afspraak

Prima geleverd conform afspraak

Voldoende keus

Voldoende keus; bestelling makkelijk te plaatsen; levering spoedig en volledig

Zeer ontevreden

Inmiddels meer dan een maand verder en met de track & trace info zie ik dat e.e.a. al 10 juli is aangeboden bij POSTNL- danwel dat ik het had moeten ontvangen. Slecht dat er geen enkele opvolging is wanneer zaken mislopen met de order. Zou me niets verbazen als dit nu niet helemaal pluis verlopen is.

Ik ben blij met de manier van bestellen.

Ik ben blij met de manier van bestellen en bezorgen

Puma boxershorts

Ik ben helemaal tevreden met mijn ontvangen bestelling. Snelle levering en artikelen zoals omschreven. Ik draag al jaren puma boxershorts en wil geen andere. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

Goede prijzen

Goede prijzen, Kwaliteit boxershorts, Snelle levering

Alles top ??

Alles top en goed geregeld ??

Goed snel geleverd

Goed snel geleverd

Order is netjes uitgevoerd en op snelle.

Order is netjes uitgevoerd en op snelle wijze. Jammer dat er zoveel verpakkingsmateriaal is gebruikt.

voldeed aan de verwachtingen

voldeed aan de verwachtingen

Prima snel en netjes

Prima snel en netjes

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!