Fijne boxers

Fijne boxers! En snelle levering! Goede prijs!

tevreden

ik ben redelijk tevreden. Het wordt door de weeks niet geleverd. Dat vind ik minder.

Produkt als getoond

Produkt als getoond, makkelijke afhandeling en snelle levering

Mooi,glad,cool.

Mooi,glad,cool.

slechte prijs, slechte service

1) Voor de boxershorts van het merk Deal was er geen prijsvoordeel t.o.v. de winkel. 2) Ondanks het feit heb ik er voor gekozen om toch te kopen. de reden was de tijdswinst en het gemak. Boxers.nl gaf aan voor 22:00 besteld dan wordt er de volgende dag geleverd. Echter de volgende dag werd niet geleverd. DE reden die werd aangegeven, het probleem ligt bij PostNL. Zet dan op de website. �Wij beloven levering de volgende dag als u voor 22:00 besteld, maat het kan zijn dat PostNL het niet gaat waarmaken. Dus wij ook niet�. Had ik dit geweten, dan had ik kunnen kiezen om de volgende ochtend de aankopen in de winkel te doen.

Snelle levering ziet er goed uit

Snelle levering ziet er goed uit

Goed. Snelle service.

Prima ondergoed

Prima ondergoed

Snelle levering. Makkelijk bestellen. Prima kwaliteit.

Snel goed betrouwbaar en leuke prijs

Snel goed betrouwbaar en leuke prijs

Ik ben heel tevreden over het product.

Ik ben heel tevreden over het product en ook over de zeer snelle bezorging. Alle lof voor boxers.nl

Lekker snel geleverd.

Lekker snel geleverd.

Snel

Snel, netjes en kwaliteit

Fijne boxers van Bamboo

Heerlijke boxers van Bamboe en ze dragen erg prettig

Gemakkelijk besteld en snel geleverd!!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd!!

Snelle levering Groot assortiment Mooie prijzen

Super service

Gewoon helemaal prima

Gewoon helemaal prima. Al een paar keer wat besteld en zonder vertraging ontvangen. Voor kinderen ook tussenmaten, wat natuurlijk extra fijn is.

Top server !

Het is een top server die snel bezorgd !

Snelle levering die precies voldoet aan.

Snelle levering die precies voldoet aan de gestelde verwachtingen.

Hele fijne shop

Hele fijne shop, snelle levering

Alles prima gegaan boxers zitten fijn.

Alles prima gegaan boxers zitten fijn .Levdring prima op tijd. Voor herhaling vatbaar.

De bestelling wordt supersnel geleverd.

De bestelling wordt supersnel geleverd. De info is heel duidelijk.

Snel en goed

Snelle levering en prima producten van goede kwaliteit

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!