snel geleverd

vlot en prima geregeld,

vlot en prima geregeld,

Snelle levering en top boxers

Snelle levering en top boxers

Ik heb 2 soorten boxers gekocht van.

Ik heb 2 soorten boxers gekocht van bjorn borg bij jullie. Snel geleverd, ben helemaal tevreden.

keurig voor elkaar

keurig voor elkaar. netjes verpakt. en optijd geleverd.

Maattabel klopte precies, bestelde product werd snel geleverd. Prima voor elkaar

Mooie boxers

Mooie boxers, prima kwaliteit en snelle levering.

Een groot assortiment en de volgende.

Een groot assortiment en de volgende dag geleverd. Ik heb middags besteld en de volgende dag had ik de boxers binnen. Geen gedoe, makkelijke webshop. Artikelen worden gratis verzonden. Een prima winkel!

Mooie heren ondergoed,past goed en.

Mooie heren ondergoed,past goed en zitten erg comfortabel,heb Bamboo Basict genomen,volgende X maat groter,Ten Cate ook super,voorkeur nu naar Bamboo Basict.Snel besteld en volgende dag al in huis,z� doorgaan ! ! :)

Alles geweldig en goed geregeld.

Alles geweldig en goed geregeld.

Boxers.nl heeft alles goed gedaan

Boxers.nl heeft alles goed gedaan, maar post.nl levert ondanks dat je er voor betaald gewoon 1 dag later

zeer tevreden

zeer tevreden

Geweldig, was zelfs ingepakt in cadeaupapier, mooi cadeau voor mezelf. Vanaf bestellen totdat ik het in huis was, was gewoon dik in orde, perfect.

Fijne site

Fijne site, veel keuze. En je word goed op de hoogte gehouden.

Alles netjes geleverd

Alles netjes geleverd, zeer tevreden.

Top geregeld

Top geregeld

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk besteld! Bezorging ook netjes op tijd, prima service!

Alles naar wens verlopen mooie.

Alles naar wens verlopen mooie kwaliteit en pasvorm graag tot een volgende bestelling.

Blijkbaar hebben ze een A en B stijl.

Blijkbaar hebben ze een A en B stijl van Bj�rn Borg. Dit staat niet bij hun vermeld. Als je het niet in de gaten hebt krijg je dus boxers die helemaal niet netjes afgewerkt zijn. Vind het niet netjes dat dit nergens vermeld staat en je er dus vanuit gaat dat je goede nette afgewerkte boxers krijgt.

Ruim assortiment en snelle levering!

Ruim assortiment en snelle levering!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Tevreden!

Snel bezorgd, product helemaal in orde, leuk dat het ook gratis ingeoakt kon worden met cadeaupapier

Snelle levering,ondanks de situatie op.

Snelle levering,ondanks de situatie op dit moment.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!