Al jaren draag ik empurio armani.

Al jaren draag ik empurio armani ondergoed ben zeer tevreden over de kwaliteit en de pasvorm

Goed geregeld en netjes op tijd

Goed geregeld en netjes op tijd

Snel geleverd en zitten fijn!

Snel geleverd en zitten fijn!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Goeie boxers

Ze zitten heel goed en comfortabel en ze zijn goed en snel afgeleverd

Prima tevreden!

Prima tevreden!

Fijne en makkelijke site van boxers.nl

Fijne en makkelijke site van boxers.nl. Na keuze gemaakt te hebben , de boxers besteld en precies zoals beloofd op tijd binnen gekregen. Helaas had ik niet goed opgelet, had boxer met lang pijpje gewild maar had met korter pijpjes besteld en gekregen. Gelijk na ontvangst gebeld met het verzoek om ze te ruilen tegen inmiddels uitgezochte boxers met langer pijpje. Echter moest wel bijbetaald worden. Was geen probleem, nadat de retourgoederen binnen waren en akkoord was bevonden zou ik via email op de hoogte worden gebracht hoeveel ik bij moest leggen en hoe. Wacht dus nu op email en dan op de boxers.

Goede maat en pasvorm en op tijd.

Goede maat en pasvorm en op tijd geleverd

Huts

Zelfs tijdens corona covid19 sars2 achtige tijden �s avonds besteld en volgende dag al in huis. Toppers!

supersnelle levering en topproduct

supersnelle levering en topproduct

Deze keer is de bestelling een misser

Deze keer is de bestelling een misser, slecht materiaal, slechte pasvorm, in deze coronatijd kunnen we er mondkapjes van maken er is nu blijkt maar ��n goed merk, Tommy Hilfiger, een keer een ander merk bestellen is dus een misser, erg jammer

Ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze en snel geleverd

Superfijne bamboo boxers

Superfijne bamboo boxers

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit.

Goede punten en verbeterpunten

Online bestellen en snelheid van bezorging zijn prima. Keus mag breder, prijs mag iets lager.

Mooie acties en snel geleverd.

Mooie acties en snel geleverd. Helemaal top????

Ben zeer tevreden en snelle levering

Ben zeer tevreden en snelle levering , en ruime keuzes

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Goede koop netjes en snel bezorgd zeker.

Goede koop netjes en snel bezorgd zeker voor herhaling vatbaar

Zending sneller dan beloofd ontvangen

Zending sneller dan beloofd ontvangen. Mijn merk voorradig, terwijl de winkelier in Den Haag beweerde dat de NL importeur failliet was en de winkel het merk daarom niet meer voerde. Dus: hulde!

Keuze, prijs, kwaliteit en levering. Allemaal perfect!

Prima ????

Prima ???? , snelle bezorging, goede informatie

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijke webshop, snelle levering, en mooie producten.!

In 1 woord super

In 1 woord super! Zondag besteld en maandag al in huis t ging allemaal super snel en heel mooi ingepakt!

Ik had boxers van muchachomalo besteld.

Ik had boxers van muchachomalo besteld ten eerste het zijn hele mooie en kwalitatief hele goede boxershorts en ten tweede savond besteld volgende dag in huis helemaal top ??

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!