Snelle levering en goede website

Snelle levering en goede website

TOP.

bestelling de andere dag binnen. netjes verpakt. TOP .TOP.

Prima producten en heel snel geleverd!

Fijne webwinkel

Snel & voordelig, overzichtelijk bestelproces

....

...........

Goeie service alles was perfect

Goeie service alles was perfect

Goede service. Ook het ruilen ging goed. Wel jammer dat ik opnieuw verzendkosten moest betalen. Zou m.i. bij de service kunnen horen.

Ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze en snel geleverd. Ook retourneren van een gedeelte van de bestelling ging voorspoedig. Zeer tevreden en goede klantervaring.

Makkelijk zoeken en ruime keuze

Grote ruime keus en snelle levering

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Snelle levering, goede kwaliteit boxers en tegen een mooie prijs!!

Qality product and fast.

Qality product and fast service....thanks...

Snelle levering en super leuk ingepakt!

Snelle levering en super leuk ingepakt!

Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden hoe ver het met je bestelling is en wanneer je heb thuis krijgt. Duidelijke website!

Quick and good service

Order it online, two days after, the correct order was delivered. Quick and very good service

Prima ervaring

Prima ervaring. Alles werd keurig bezorgd en verpakt.

Supersnel

's avonds besteld , de dag daarna reeds geleverd !

Supersnel conform afspraak geleverd

Supersnel conform afspraak geleverd

Snel en makelijk

Snel en makelijk

Snel in huis

Snel in huis! :)

Was goed en vlug

goede kwaliteit boxers en snelle.

goede kwaliteit boxers en snelle levering, en een zeer goed service, daar kunnen menig bedrijven een voorbeeld aan nemen! ga zo door!

Erg tevereden!

Goed assortiment, levering altijd op tijd en op orde. Zeer tevreden!

het is allemaal heel goed geregeld ,en .

het is allemaal heel goed geregeld ,en de volgende dag aangekomen wat ze zeiden.

Helaas niet genoeg op voorraad

Helaas niet genoeg op voorraad Ik had graag nog mat meer willen ve==bestellen, alleen was mijn maat niet op voorraad. Ver top. Netjes afgehandeld en snelle levering.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!