Kijk. Dan snap je het...

Kijk. Dan snap je het als bedrijf. Ik had een 3-pack ondergoed besteld en bij het uitpakken kwam ik erachter dat1 van de onderbroeken groter was dan de andere 2. Toen mij via de e-mail gevraagd werd naar een beoordeling van de service, heb ik eerst (op verzoek) contact gezocht met de klantenserice van Boxers.nl. Zij vinden het namelijk belangrijk dat hun klanten, blije klanten zijn. Ik gaf de situatie aan en als reactie werd mij gevraagd een foto te maken van de boxers (op elkaar) zodat zij het verschil konden bekijken. Enfin. Na het bekijken was dit mijn reactie: "Hoewel ik qua pasvorm dit direct voel, is het verschil op de foto minimaal aan de zijkanten en alleen 1,5 cm bij de pijpen. Eerlijk gezegd niet noemenswaardig, maar ook niet review-waardig, omdat ik dit toch vervelend vind." Hun reactie: "Dat zou inderdaad voor de foto niet een heel groot verschil zijn. Echter begrijp ik wel dat deze 1.5 cm aan beide zijkanten wel voelbaar is. Omdat we het toch vervelend vinden dat de pasvorm niet is zoals verwacht, wil ik u een waardebon aanbieden te besteden bij al onze webshops" De waardebon is substantieel genoeg, om te herhalen. Kijk. Dan snap je het! Marcel

De aankoop van Hugo boxers helemaal.

De aankoop van Hugo boxers helemaal super. Snelle en nette levering.

Goede website en snelle levering

Goede website en snelle levering

Snel geleverd, goede prijs.

They are fabulous underpants and they.

They are fabulous underpants and they fit my grandson perfectly Thank you

Een fijne eerste ervaring.

Een fijne eerste ervaring. Een vlotte betaling en snelle levering. Echt top.

Voor de tweede keer wat besteld

Voor de tweede keer wat besteld, snel geleverd en prima product.

Alles volgens afspraak geleverd

Alles volgens afspraak geleverd

Product snel geleverd en naar.

Product snel geleverd en naar verwachting. Word prima op de hoogte gehouden van de staat van bestelling.

Prima levering binnen 1dag

Prima levering binnen 1dag, produkt oke

Zoals het hoort

Zoals het hoort! Simpel, direct en snel. De verpakking was goed. Soms krijg je van die overdreven grote dozen. Bij boxers.nl gelukkig niet.

Super snelle verzending!!

Super snelle verzending!! Top!!!

Supersnel verzonden en ter plaatse. Niks op aan te merken verder.

mooie aanbieding

mooie aanbieding

Tevreden klant

Je product zoeken en bestellen gaat vrij eenvoudig. Voor 23:00 uur besteld wordt inderdaad de volgende dag geleverd. Via PostNL kun je de geschiktste locatie aangeven waar jouw pakketje wordt bezorgd. Zeer handig als je vaak van huis bent. Kortom, goede site.

Snelle levering en goedkoop!

Snelle levering en goedkoop!

Snelle levering en produkten voldeden.

Snelle levering en produkten voldeden aan de verwachting.

Heldere en duidelijk webshop en volop.

Heldere en duidelijke webshop en volop keuze.

Snelle levering Juiste product Goede prijs

Snel simpel en goed

Snel simpel en goed

Prima!! Snelle levering. Volgende dag al in huis. Ook telefonisch contact goed!!!

Uitstekende service

Uitstekende service. Netjes verpakt en razendsnel in huis

Snelle levering en duidelijk!

Snelle levering en duidelijk!

goede service

goede service

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!