Ruim aanbod en voorraad. Makkelijk om te bestellen en de bestelling was ook nog eens de volgende dag in huis. Tevreden en de volgende bestelling gaat ook hier vandaan kom.

Uitstekende bezorging

Uitstekende bezorging

Als jarenlange afnemer van de boxers.

Als jarenlange afnemer van de boxers blijf ik zeer content met de gehele gang van zaken en uiteraard ook over de kwaliteit van de artikelen.

Erg vlot geleverd

Erg vlot geleverd. En prima spullen

Prima boxers en snelle levering.

Prima boxers en snelle levering.

Snel en geleverd dat wat besteld is.

Snel en geleverd dat wat besteld is.

Duidelijke website

Duidelijke website, goede producten en snelle levering

Snelle bestelling en goede informatie.

Snelle bestelling en goede informatie daarover. Keurig verpakt en blij met de inhoud

Leuk kado

Goede prijs, snelle levering en nog netjes ingepakt ook. Geweldig,

Voor het eerst hier wat besteld.

Voor het eerst hier wat besteld.. netjes op tyd werd het bezorgd.. kwaliteit is prima in orde...

Goed, zoals het moet zijn. Snel ook

Helemaal tevreden!

Simpel besteld en de volgende dag probleemloos afgeleverd.

De snelle ontvangst was prima

De snelle ontvangst was prima, netjes verzorgd. Maar het is een Sinterklaascadeau, dus de gelukkige moet ze nog nog testen, maar dat zal wel accoord bevonden worden

Alles prima in orde! Snel bezorgd etc. Wel jammer dat er twee verpakkingen omheen zitten. Voor mij hoeft dat extra doosje niet. Hierdoor kon de bestelling niet in brievenbus en werd het pakje bij de buren afgegeven.op zich leverde dat geen problemen op, maar is m.i. onnodig.

Leuke aanbiedingen en snel geleverd.

Leuke aanbiedingen en snel geleverd.

Snel en helemaal goed

Snel en helemaal goed

Klopt altijd ...

Klopt altijd, regelmatig goede aanbiedingen, nog geen enkele keer gedoe gehad en toch zeker 10x besteld in de afgelopen 2 jaren.

Voordelige geprijsd

Leuke set Bj�rn borg boxers, 7 dg. rainbow! Voordelig geprijsd, nette afhandeling van bestelling. Bezorging liet helaas op zich wachten, probleem van bezorgdienst!!!!

Heel goed !

Heel goed !! Was een maat te groot ,maar na retour volgende dag al op nieuw bezorgd !!! Top !

Simpel en intu�tief

Simpel en intu�tief scherm. Bestelling is daarom zo rond. Jammer dat mijn account verdwenen was. Topsite met leuke aanbiedingen.

Goed en snel verwerkt

Goed en snel verwerkt

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, mooi prijsje toppi dus

1e bestelling paste niet goed

1e bestelling paste niet goed, terug gestuurd en aangeven welke ik nieuw geleverd wilde hebben. Binnen paar dagen nieuwe bestelling in huis.

Singlesday

Een fijn cadeau voor mezelf op singlesday in mooie verpakking.

Snel en correct

Snel en correct

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!