Duidelijk website, bestelling snel geregeld. Next day Al thuis... Goed kwaliteit material. Zeer tevreden.

UitstekendRuime keuze

Ruime keuze, vlotte levering, zou er zeker weer bestellen.

Mijn vriend vond ze goed zitten

Mijn vriend vond ze goed zitten. Goed verpakt. Snelle levering.

Tot 2e keer toe gezegde levering niet.

Tot 2e keer toe gezegde levering niet ontvangen. Dit was mijn eerste maar gelijk ook mijn laatste bestelling bij boxer.nl

Dikke prima!

Dikke prima!

Snelle levering.

Snelle levering.

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf. Snelle levering en de kwaliteit is super!! Ik ben een heel tevreden klant. Bedankt Boxers ik zal voortaan altijd bij jullie bestellen.

Prima service.

Prima service.

goede kwaliteit ondergoed

goede kwaliteit ondergoed, snelle levering.

Snelle levering, prachtige boxershorts !

Zeer tevreden over levering en over boxershorts!

Koop al jaren boxers bij jullie

Koop al jaren boxers bij jullie. Veel keus, snelle en correcte levering. Goede aanbiedingen.

vriendelijke dame je krijgt wat je.

vriendelijke dame je krijgt wat je vraagt op een respectabele manier er zijn weinige bedrijven met zo�n instelling een fijne avond CHARLEE1

Snelle en correcte levering.

Snelle, correcte levering. Ook retourbeleid is helemaal in orde. Ik ben erg tevreden. Wat men beloofd, doet men ook.

Goede Service

De bestelling kwam op de dag dat ik het wou ontvangen! Alles zat er in en ook precies de Boxers die ik wilde! Niks ontbrak. Ik ben erg tevreden, leuke & mooie boxers zijn het ook! Ik zal zeker wel vaker bij Boxers bestellen.

Snelle bestelling en snel binnen gekomen

Snelle bestelling en snel binnen gekomen

correcte afhandeling

correcte afhandeling, snelle aflevering, groot aanbod, goede prijs! wat wil je nog meer?

Snelle levering, en goede klantenservice als er iets niet goed gaat met de verzending via PostNL.

Heb al vaak besteld daarom ook zeker 5.

Heb al vaak besteld daarom ook zeker 5 sterren.Voor de site en de producten,verpakking,verzending en betalingen.Top site!

Goede service. Ruilen is snel geregeld. Bij vragen vrijwel direct antwoord.

Prima, snel bezorgd.

Snelle en zeer duidelijke service!

Snelle en zeer duidelijke service!

Kan weer veilig het zieknhuis in met.

Kan weer veilig het zieknhuis in met mijn nieuwe ondergoed

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, geen gedoe, en goede kwaliteit. Ook zoals beloofd volgende dag geleverd. Geen klachten ??

Uitstekend!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!