Niks ontvangen

Niks ontvangen

snelle en goede levering

snelle en goede levering, alleen de gratis kadoverpakking ontbrak.

Uitstekende service

Uitstekende service. Snelle en accurate levering; Regelmatig updates over de voortgang; Producten precies zoals besteld en beloofd. Aanrader!

Snel een een topprijs

Snel een een topprijs

Zondag besteld, maandag in huis! Top

Snel geleverd en keurig verpakt.

Snel geleverd en keurig verpakt.

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering

Heel goed site

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk en overzichtelijk. Snelle levering

Soms goede aanbiedingen.

Soms goede aanbiedingen.

Goede service! Goede producten!

Goede service! Goede producten! Goede producten en goede service ontvangen van boxers.nl. Erg blij met mijn nieuwe producten, snel en netjes geleverd. In eerste instantie miste ik bij deze bestelling een gratis paar sokken die je tijdens een actieperiode zou ontvangen. Met een simpel mailtje richting de klantenservice van boxers.nl werd alles in 1 keer goed geregeld en werden de sokken er nog achteraan gestuurd, heel erg fijn om dit zo te ervaren!

Een top bedrijf!

Een top bedrijf! Tenminste dat is mijn ervaring! De ene dag besteld en keurig de volgende dag geleverd Netjes verpakt ! Alles volgens bestelling geleverd! Dus helemaal tevreden!

Super gemakkelijk shoppen via boxers.nl

Super gemakkelijk shoppen via boxers.nl En snel in huis!

Zeer tevreden. Netjes verpakt en snel bezorgd.

Snelle levering, prima producten.

Snelle bezorging.Prima

Snelle bezorging.Prima verzorgd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering en prijstechnisch in orde.

Gedaan wat er beloofd werd

Gedaan wat er beloofd werd

Goede dienstverlening

Goede en snelle service

Boxers.nl prima

Boxers.nl prima. Jammer dat bij aflevering ��n te groot doos is in de brievenbus gedaan waardoor wij nu een nieuwe brievenbus moet kopen. Maakt het wel een duur bestelling.

prima en een snelle levering

prima en een snelle levering

Snel geleverd en goed verpakt.

Snel geleverd en goed verpakt.

Snel accuraat en klantvriendelijk

Snel accuraat en klantvriendelijk

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!