Prima geregeld

Prima geregeld, snel geleverd!

Snel en netjes

Snel en netjes

Alles keurig in orde

Alles keurig in orde, volgende dag al geleverd.

Sloggi

De bestelling die ik jullie heb doorgegeven is prima afgewerkt. Ook snelle levering.

Geweldige site

Geweldige site. Met extra korting als je bij de partners ook iets bestelt. Snelle levering! Prachtig ingepakt met sticker en vermelding wat het is en super kwaliteit voor een mooie prijs! Top! Jullie komen na wat jullie beloven en dat is super !

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Website is duidelijk en alles is makkelijk te vinden. Bedankt

werd op tijd geleverd

werd op tijd geleverd , goede prijs kwaltijd verhouding

Mooi en kwalitatief knappe onderbroeken.

Mooi en kwalitatief knappe onderbroeken van Scotch&Soda en natuurlijk een snelle levering door boxers.nl.

Goede prijzen

Goede prijzen, snel verzonden, ruim assortiment.

Goed product, goed verpakt en snel in huis !

Goed product

Goede omschrijving

Goede omschrijving, snelle levering!

????

Vlotte en juiste bezorging!!!

Prima, de koppeling met sokken.nl inclusief de korting werkt ook prima

Boxershort

Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Optimaal service en advies. Toppertje

Snel geleverd!

De volgende dag in huis en i.c.m de andere webshops ook nog extra korting.

Het betaalproces met creditcard liep 2x.

Het betaalproces met creditcard liep 2x vast. Daarna samen met klantenservice betaald met normale bankpas. Klantenservice kon 2 mislukte pogingen zien en 3e als geslaagd bevestigen. Daarna snel de juiste artikelen geleverd.

Veel keus, snel geleverd

Tegenwoordig bestel ik hier m'n boxers. Ruim assortiment en snel bezorgd

Snelle levering en uitstekend verpakt

Snelle levering en uitstekend verpakt

The service from boxers.nl is always.

The service from boxers.nl is always amazing. unfortunately this time (and this is my fault) I chose t-shirts of v-shape that I really like but a few that I ordered are stretch fit (not ideal for my body) whilst the rest were fine but too long somehow. Not sure if I can change those. Regardless of my mistake though, always amazed with the great service.

Makkelijk en betrouwbaar

Snelle en goede levering van mijn boxers, Volgende keer bestel ik hier zeker weer. Had tijdens mijn bestelling ook een vraag voor de klantenservice die reageerden snel, vriendelijk, en duidelijk

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

goed product gekregen

goed product gekregen

Producten prima en bezorging prima

Producten prima en bezorging prima

Zondagavond besteld en maandagmorgen om.

Zondagavond besteld en maandagmorgen om 12 uur al een bericht dat ik het bij post kon ophalen. Supersnelle werkwijze. Zeer tevreden over de geleverde goederen.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle levering

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!