Super service

Super service. Bestel hier vaker!

Supersnelle levering!

Supersnelle levering!

Zeer snelle levering keurig verpakt.

Zeer snelle levering keurig verpakt.

Dikke duim

Top weer. Z��r snelle levering. Keurig in orde.

was op zoek naar boxer met wat langere.

was op zoek naar boxer met wat langere pijpjes en hier gevonden

Perfecte service en zeer snelle.

Perfecte service en zeer snelle levering!

goede kwaliteit en snel geleverd

goede kwaliteit en snel geleverd. top

Uitstekende service

Uitstekende service. Perfect product. Aanbevolen!

Zeer snelle correcte levering!

Zeer snelle correcte levering!

Snelle levering, en de pakjes laten inpakken. Gratis, maar alledrie verschillend en heel leuk gedaan, thks

Uitstekend!

Uitstekend! Ik heb boxershorts besteld en die werden zeer snel geleverd. Dankzij de duidelijke maattabel blijkt de maat helemaal ok! Ze zitten perfect.

Prima boxershort met fijne binnenbroek

Prima boxershort met fijne binnenbroek. Had iets ruimere pijpen mogen hebben. Voor mensen met stevige bovenbenen is de bewegingsruimte enigszins beperkt.

Goed advies, snelle levering

Goede snelle levering. Goed advies vooraf wat maatvoering betreft, omdat boxer shorts maatvoering niet altijd duidelijk is. Maar a.d.h.v. hun advies inderdaad juiste keuze gemaakt. Was belangrijk, want ik had de boxer shorts snel nodig, ivm vakantievoorbereiding.

gewoon prima

gewoon prima

Box!

Volgens afspraak bezorgt en voldoende voorraad.

Mooie onderbroeken als het bevalt dan.

Mooie onderbroeken als het bevalt dan koop nog paar gr jane

Zeer tevreden super snelle levering

Zeer tevreden super snelle levering. Wel hoop ik dat jullie afstappen van de samenwerken met Postnl zij maken er echt een zooi van.

gewoon goed

gewoon goed, maar een dag later bestellen kan geen kwaad

Snelle levering. Eerste levering was helaas te klein. Terug gestuurd en omgeruild in een maatje groter. Super snel en heel fijn geholpen aan de telefoon.

Gemakkelijk zelf een tijd van bestellen.

Gemakkelijk zelf een tijd van bestellen kiezen, goede website en snelle service

Duidelijke webshop en het hele proces.

Duidelijke webshop en het hele proces van zoeken tot en met bezorgen is prima!

Had een boxerset besteld in de sales en.

Had een boxerset besteld in de sales en kreeg 5 minuten laten een mail dat ie niet meer op voorraad was. Mocht ongeacht de prijs een andere bestellen. Erg netjes opgelost. Met vriendelijke groeten

Alles is op tijd bezorgd en past ook.

Alles is op tijd bezorgd en past ook prima

Snelle levertijd,en prima kwaliteit

Snelle levertijd,en prima kwaliteit

Prima geregeld

Prima geregeld, goede boxers van Puma. Top

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!