Snelle levering, prima!

Uitstekend op tijd bezorgd zoals er.

Uitstekend op tijd bezorgd zoals er geschreven staat

Goede en snelle levering

Tevreden klant

Zeer tevreden over snelle levering en de bestelde goederen voldoen aan de wachtingen.

uitstekend

uitstekend. alles in orde.

snelle levering zelfs voor de feestdagen

snelle levering zelfs voor de feestdagen

Snelle levering. Keurig verpakt. Goede kwaliteit.

Snel en perfecte levering!

Snel en perfecte levering!

Geweldige service!

Geweldige service!

Prima service en perfecte levering .

Prima service en perfecte levering .

Tevreden

Snelle levering. Product naar verwachting en leuk verpakt in kerst cadeaupapier.

Had 3 boxersshorts besteld

Had 3 boxersshorts besteld. Die komen verpakt in een grote doos. Waarom niet in een plastic verpakking.? Kan dan ook door de brievenbus.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt. Kon zelf kiezen om het te laten inpakken.

Mooie spullen en netjes verpakt

Mooie spullen en netjes verpakt voor de feestdagen. Ondanks de drukte precies op tijd geleverd. Klasse!

Ik had bij boxers per online besteld en.

Ik had bij boxers per online besteld en de levering kwam heel snel en het bestelde is ook naar tevredenheid ik vind het een goede firma

Lekker hip zo'n snelle slip!

Super snelle levering en dat terwijl het in de drukke decemberdagen besteld was. Mooi ingepakt!

Snelle levering en leuke aanbiedingen.

Snelle levering en leuke aanbiedingen.

Goed geregeld

Goed geregeld, bestelling snel in huis en mooi ingepakt!

Snelle service /levering!

Snelle service /levering!

Absoluut een aanrader!

Top! Goede service, razendsnelle verzending, mooi verpakt en ingepakt! Inmiddels twee keer wat besteld, de tweede keer door mijn eigen fout contact moeten opnemen met de klantenservice. Heel vriendelijke, netjes en snel geholpen. Absoluut een aanrader!

Leuke aanbiedingen snelle service

Leuke aanbiedingen snelle service

beetje teleurstellend

Mijn laatste aankoop, 2 boxers van Calvin Klein van microfiber Pro Air, bleek achteraf een kleine teleurstelling doordat ik vond dat de tailleband naar mijn mening te slap vond. Dus deze boxers worden retour gestuurd

Super service

Super service. Vandaag besteld morgen bezorgd.

Volgende dag in huis toppy!

Volgende dag in huis toppy!

Super goede service

Snel geleverd. Mooi ingepakt.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!